koreafilm

Întoarcerea lui Iljimae – episodul 15

Written by koreafilm. Posted in Ȋntoarcerea lui Iljimae, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

Huf9ANVgVj

Published on martie 07, 2012 with 4 comentarii

de Dana Ivancea

The Return of Iljimae OST – Your song 너의 노래 (Inst.)


Episodul 15 debutează cu un „nou Iljimae”, care este spionul Wang Hweng-Bo, deghizat ca Iljimae, care face ravagii ca să atragă atenţia în timp ce aliatul său îi eliberează din închisoare pe infractori pentru a fi de partea lor. În timpul acesta ofiţerul Gu Ja-Myeung stând gânditor în faţa mesei pregătite de Baek-Mae, aude nişte zgomote care vin de afară, iese dar nu vede pe nimeni, când intră în casă însă are o surpriză deoarece apare Iljimae care-i pune sabia la gât întrebându-l de mama lui. Ofiţerul îi spune că a plecat, nu ştie unde, şi-l invită pe Iljimae la masa pregătită de mama lui să mănânce împreună cu el, spunându-i că mama lui va fi fericită să ştie că fiul ei mănâncă din mâncarea făcută de ea.

Stând de vorbă îi spune lui Iljimae că el crede că mama lui a plecat fiindcă a aflat că el a devenit un ucigaş şi-un hoţ, şi nu ar fi dorit să-i pună faţă-n faţă pe ei doi într-o ipostază foarte inconvenabilă.Dar nu durează mult liniştea lor şi-şi face apariţia un gardian din subordinea ofiţerului care-i spune că Iljimae este pe acoperişul unei case şi doreşte să-l vadă pe ofiţer, Gu îşi dă seama că nu-i treabă bună asta realizând că altcineva ca să-l discrediteze pe Iljimae face acest lucru şi ca să poată acoperi evadarea infractorilor din puşcărie. La plecarea lui, ofiţerul Gu îi spune lui Iljimae să rămână să mănânce în linişte după care să plece şi să aibe de grijă să nu se lase prins de el pentru a nu fi obligat să-l aresteze.

Iljimae merge la templu pentru a insista pe lângă bătrânul călugăr să-i găsească o casă pentru Wol-He şi cerşetor, acesta deşi şovăie va consimţi să caute ceva. Între timp Iljimae îşi găseşte şi el o cameră la casa de gisaeng unde pentru a doua oară o întâlneşte inopinant pe mama lui biologică care pregătea masa şi ceaiul acolo. Şi cum serialul este destul de tensionat, iată că o scenă amuzantă se petrece în camera unde stătea Iljimae la casa de gisaeng, că una din gisaeng se îndrăgosteşte de tânărul nostru, acesta cam intuieşte el ceva şi o ignoră dar o şi jigneşte un pic pe fata gisaeng drept pentru care aceasta fără să stea pe gânduri îl ia la bătaie cu pernele până când se crează haos.

După acest episod amuzant, Iljimae merge la casa lui Wol-He ca să ia crenguţele de aur pe care le ascunsese acolo, într-un loc numai de el ştiut, şi întâlnindu-l pe micuţul Cha-Dol îl trimte cu un mesaj la ofiţerul Gu, mesaj referitor la locul de întâlnire al infractorilor eliberaţi.

Fără să gândească, Gu află unde este Baek-Mae, chiar de la Su-Ryen, care-i spune că a văzut-o la casa de gisaeng, unde va merge ofiţerul Gu să o vadă pe Baek-Mae, şi să o convingă să meargă cu el. Modalitatea de a o convinge până la urmă dă roade prin faptul că el nu pleacă din faţa casei de gisaeng ceea ce face ca clienţii să nu mai intre şi astfel cea care răspundea de casă o roagă pe Baek-Mae să meargă la ofiţerul chipeş şi să rezolve problema. Într-un târziu una din fete la initiativa lui Baek-Mae îi spune ofiţerului să intre că aceasta îl aşteaptă şi chiar îi va propune să râmană peste noapte.

Iljimae le găseşte lui Wol-He şi cerşetorului , o casă în apropiere de templul bătrânului călugărdar acesta pleacă şi Wol-He rămâne tristă, alergând după Iljimae dar fără să-l găsească.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on Întoarcerea lui Iljimae – episodul 15. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Prima. O să fie un episod interesant abia aştept săl văd :)

  2. Acum e faza?? cu Baek-Mae si Ja-Myung? acum vedem ce ascundea pe sub haine ofiterul? :))) adica un corp bine lucrat!! ^_^ uhuuu :))

    de ce i se intampla lui Wol-Hee toate astea? imi amintesc momentul cand a aparut in scena pentru prima data, era atat de inocenta, acum e mult schimbata… Incep sa cred ca Iljimae e doar un don Juan, pe bune… cate fete n-au suspinat dupa el, doua au si murit :( e aiurea!

  3. Multumi pentru rezumat, ce interesant azi, un pic de actiune mai haslie si impartasirea unei iubiri

  4. Frumos ca iubirea dintre Baek-mae si ofiter se implineste :) Multumim pt rezumat!

Leave a Comment