koreafilm

Gye Baek – episodul 1

Written by koreafilm. Posted in Gye Baek, K-drama, Povestea

Tagged: ,

0

Published on martie 21, 2012 with 88 comentarii

Julia 79

01. Yangpa – Do you know


N.R.: Începând de astăzi, TVR difuzează în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.40, serialul Legendele Palatului: Gye Baek. Serialul are 36 de episoade, iar noi vă oferim rezumate zilnice, pe blogul Koreafilm.
Sperăm să vă placă această nouă întoarcere în timp, în Regatul Baekje, în timpul domniei ultimilor doi regi. Îi veţi cunoaşte astfel pe cei doi mari generali, Gye Baek al Baekje, şi Kim Yu Shin al Sillei, vă veţi întâlni cu Kim Chun Chu (Prinţ, apoi Rege al Sillei) şi Regii Baekje, Mu şi Uija.
Luna iulie a anului 660 era noastră. Gye Baek marele general al Baekje se pregăteşte pentru o nouă şi decisivă luptă împotriva puternicei armate a Sillei condusă de generalul Kim Yu Shin. E o luptă în care mica armată a Baekje formată din doar 5.000 de soldaţi va trebui să înfrunte 50.000 de soldaţi ai Sillei. Dar Gye Baek este deja un general respectat de adversari. Având încredere în strategia lui, Gye Baek porneşte curajos atacul. Într-o primă fază forţele armate duşmane cad pe rând sub o ploaie de săgeţi şi bulgării de foc aruncaţi de soldaţii Baekje. Începe lupta om la om, iar vitejia lui Gye Baek şi a generalilor săi este acum esenţială. Pentru început armata Baekje câştigă. Gye Baek îi promite rivalului său că îl va invinge. În faţa oamenilor săi, îngenunchează şi îi roagă să nu uite cât de curajoşi şi loiali sunt. Le ordonă să nu moară, să lupte pentru viaţa lor, pentru a se întoarce la familii. Pentru asta însă trebuie să câştige această grea bătălie. Să nu se teamă şi să meargă încrezători spre victorie.

Ne întoarcem în anul 612, în Sabi, capitala Baekje. O tânără soţie îşi aşteaptă soţul acasă sperând la ziua în care acesta va sta alături de ei. Deşi se iubesc, Generalul Mo Jin este foarte responsabil şi fidel familiei regale aşa că îi este greu să-şi pună familia înaintea datoriei. Îşi iubeşte soţia, este pentru el Regina lui, dar nu poate să nu-i fie fidel Reginei şi Regelui său. Îşi doreşte cu ardoare o sabie bună şi pentru asta face presiuni asupra leneşului meşter fierar, Cheon Dol. Dorinţa i se împlinşte şi pe malul apei îl aşteaptă arma mult visată. Într-un ritual de purificare, ca un jurământ de credinţă, generalul îşi roagă sabia să devină una cu el şi să-i înţeleagă acţiunile. Îşi va folosi sabia mult mai curând decât crede. În drum spre Palat, persoane necunoscute îl atacă cu scopul de a-l împiedica să ajungă la destinaţie.

Un incendiu izbucneşte la Palat şi aflăm că un grup recunoscut de asasini doreau uciderea Reginei Seonhwa şi a Prinţului Moştenitor. Generalul Mo Jin se luptă vitejeşte şi reuşeşte să împiedice crima. Prinţul Uija este salvat şi îi promite mamei lui că îl va proteja. Regele Mu este îngrijorat la auzul veştilor şi merge să-şi vadă fiul şi soţia. E îngrijorat să afle că tot grupul de ucigaşi Wi Je se află la originea încercării de asasinat. În curte o cunoaştem şi pe Sa Taek Bi, a doua soţie a Regelui care trece impunătoare alături de suita ei.

Generalul Bo Yeon este tras la răspundere pentru ultimele atacuri ale ucigaşilor şi Regele îl acuză că este spion al Sillei. Va plăti cu viaţa dacă nu îl va desconspira pe adevăratul vinovat. Generalul preferă să se declare spion pentru a nu o scoate la suprafaţă pe adevărata maestră a crimelor, Sa Taek Bi care asistă la discuţii de la distanţă. Este ucis pe loc şi Mok Gyeong îi ia locul în funcţie cu scopul de a-i găsi pe vinovaţi. Soţia lui nu este de acord cu faptele Regelui spunându-i că de fapt oamenii sunt împotriva Reginei pentru că prin ea curge sângele Sillei. Dar Regele Mu îi argumentează că Regina ar trebui înţeleasă pentru gestul ei, pentru că ea şi-a lăsat ţara şi familia pentru el. El ştie că este neputiincios şi că nu o poate proteja cu adevărat de a doua soţie.


La sediul grupului Wi Je sunt pedepsiţi cei care nu au reuşit să după la bun sfârşit misiunea de ucidere a Reginei şi a fiului său. Căpetia Gwi Un nu are milă de nimeni. La Palat Regele anunţă că doreşte să-l numească prinţ moştenitor pe Uija cât mai repede. Însă nu toţi oficialii nu sunt de acord şi se propune ca sarcina să cadă în mâinile Consiliului Legislativ Superior. Primul Ministru al ţării lordul Sataek Jeokdeok se împotriveşte cu înverşunare. Câţiva generali sunt de partea Regelui înţelegându-i intenţiile. Deşi Regele ameninţă cu dizolvarea consiliului, este inutil. Îi este teamă şi să-şi piardă sprijinul nobilimii. Regele e pe cale să-i ia toate drepturile Primului Ministru, dar apare a doua soţie care reuşeşte să convingă armata să nu îi pună în aplicare planurile. Aflăm că de fapt puterea lui era destul de limitată. Sub pretextul loialităţii faţă de ţară, a doua soţie, Sa Taek Bi este cea care deţine de fapt controlul în Palat, în timp ce Regele este doar o marionetă de care miniştrii nu prea ascultă.

Sa Taek se foloseşte de o aşa zisă dragoste pentru soţul ei şi se arată umilă în faţa acestuia. Ea dă de înţeles că îşi va susţine soţul şi îi va fi alături pentru a întări paza Reginei şi binele ţării. Însă tatăl ei a urmărit prin discuţia din sala tronului să vadă care îi sunt duşmanii, de cine să se ferească şi cum să acţioneze de acum. E convins că trebuie pregătită o armată secretă. Sa Taek pregăteşte şi ea o mişcare inteligentă şi solicită Primului Ministru înlocuirea comandantului Gărzilor Regale şi predarea puterii către Rege. De fapt ea îşi pune în aplicare planul de îndepărtare a femeii din Silla şi a „progeniturii” ei. Jucând în continuare teatru reuşeşte să-şi convongă şi fiul Gyo Ki că trebuie să lupte împotriva oricărei persoane care o face să sufere, imaginea uciderii cu sânge rece a unui iepure fiind sugestivă.


Regele este destul de tulburat şi se retrage într-o luptă cu generalii săi. Mo Jin îi simte inima Regelui şi îl ajută pe acesta să se elibereze şi îi propune un test frăţesc sub privirile Reginei şi ale fiului acesteia. E o atmosferă liniştită care continuă şi seara. Deşi toţi sunt îngrijoraţi, Regina încearcă să-i insufle linişte soţului ei. În dorinţa de a-şi proteja fiul şi prima soţie, Regele anunţă că va renunţa la intenţia de a-l face Prinţ Moştenitor pe Uija. Crede că aşa vor scăpa cu viaţă. Îi cere generalului său loial să-i protejeze pe cei dragi lui cu orice preţ. Pentru că ştiu că fiecare mişcare a lor este ascultată cei doi îşi vorbesc în secret prin scrisori pe care le ard după aceea. Vestea că Regele a renunţat la numirea lui Uija ca Prinţ Moştenitor nu o linişteşte pe Sa Taek care îşi dă seama de strategia soţului său şi nu renunţă la ideea ucideri acestuia şi a Reginei. Vânătoarea continuă şi criminalii sunt pregătiţi de noul atac. Regina se bucură de puţină linişte lângă fiul ei păzită cu atenţie de Generalul Mo Jin. Fiul îşi doreşte linişte lângă mama lui care continuă să fie îngrijorată. Decid să meargă la templu pentru a se ruga. Generalul primeşte un bilet de la Sa Taek şi acceptă să se întâlnească cu aceasta. Sentimente vechi ies la iveală, dar generalul nu se lasă păcălit de declaraţiile duioase de dragoste ale celei de a doua soţii a Regelui.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

88 comentarii

There are currently 88 comentarii on Gye Baek – episodul 1. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima?

 2. Am reusit sa fiu prima la primul episod?? Multumesc Julia pentru rezumat si multumesc si pentru muzica, pot sa pun in colectia mea de muzica coreeana.

  • din pacate vor fi doar cateva melodii la Gye Baek pentru ca nu a aparut nici acum tot OST-ul serialului :)

 3. Interesant serial. Bine scris rezumatul, Iulia, multumesc.

 4. Regina, mama printului Uija a fost surioara lui Deokman si a lui Cheonmyeong, cum e amintita in unele insemnari, nu-i asa? Va fi interesant sa-o urmarim in acelasi timp pe amandoua varianta a unei intamplari istorice: de la ora 10 dimineata in QSD va urma lupta lui Yushin impotriva armatei Baekje, prezentata din punctul de vedere a Shillei.

  • va recomand, daca aveti timp sa urmariti si Seo Dong Yo pe care il traduc si care este despre povestea de dragoste dintre viitorul rege Mu si printesa Seohwa – parintii lui Uija

   • pe asta nu l-am urmarit…dar nu este timpul trecut…am sa vreau sa-l vad si eu…..daca-l tot laudati atat….

 5. spun si eu “Multumesc, Julia” pentru tot efortul la care te-ai angajat, de a face rezumatele acestui frumos serial

 6. Bun venit Gye Baek! Simt ca va fi un serial pe gustul meu, abia astept sa-l vizionez, mai ales ca sunt si multi actori indragiti, costume frumoase etc! Mult spor la rezumate, Julia si multumim mult pentru tot efortul.

 7. Julia, mulţumesc pentru rezumat!!!!!
  O nouă aventură începe….am renunţat să mă mai uit la Euforia aşa că o să-l urmăresc numai pe acesta…

  • filme istorice foarte bine regizate. de fapt istoria tuturor popoarelor este interesanta numai ca multi dintre noi nu prea avem timp de studiu, grijile cotidiene

 8. Multumim!!! Abia astept sa revad Gyebaek, pana la ep 18 voi fi deja in tema, pt ca doar atat am reusit sa urmaresc cand a debutat serialul, dar de la ep 18 incolo va fi noutate si pt mine ce se va intampla.
  Un prin rezumat ft bine scris :) Am citit si mi-am amintit cu placere.

  @Liliko, intradevar, regina Seonhwa a fost sora printeselor Deokman si Cheon-myeong, si asa cum spunea Carina, povestea ei si a regelui Mu este detaliata in Seo Dong Yo :)

  • Seo Dong Yo chiar merita vazut. Felicitari Carina pentru ca traduci acest film. Eu sincer sunt deja un mare fan al filmului. Coloana sonora, povestea, totul e minunat. Si cumva cred eu ca putem intelege si mai bine contextul istoric daca il legam de Gye Baek si QSD, alte doua filme minunate. Nu vreau sa spun prea multe…

   • Eu din pacate nu am terminat de vazut Seo Dong Yo :( L-am inceput intr-un moment prost, si nu l-am putut termina, cu toate ca mi-a placut.

 9. He ,he ,bravo Julia ,ai inceput cu inceputul si cu dreptul,frumoasa scena dusului in natura ,a lui Mujin ,taticul lui GB!Pacat ,ca tine prea putin !

  • subscriu, draga mea Livia, ai mare dreptate….tin eprea putin scena ca nici nu am vazut ca lumea ce vroiam sa vad….hahahhhhahahah

   • =)) Prea scurta intradevar, dar graitoare, nu?

 10. Ana cred ca nu ar avea nimic impotriva sa-l spele pe spate ,asa din solidaritate si si spirit ajutoricesc!hi hi hi!

 11. In ce priveste partea cu personajele si cu legaturile lor de rudenie ,ma apuca nebuneala.In capul meu ,parca ar fi un automat de jocuri mecanice,trebuie sa-mi amintesc care cu care ,cine cu cine,este o adevarata aventura numai realizarea acestor conexiuni,cand uiti ceva mai tragi cu ochiul in biblioteca KF. Aceleasi personaje pe care le-ai indragit la un moment dat ,acum le urasti sau detesti si invers ,Imbarligate mai sant caile Domnului!

 12. BIG LIKE. Abia astept! :X Multumim Julia ca esti alaturi de noi! :) Waw, Yushin si Chun Chu sunt si ei pe-aici :X ma bucur! :D Si una dintre actritele mele preferate, Oh Yeon Soo ( aka Tae Ra din Bad Guy sau mama lui Jumong :D )

  • Pacat ca a parasit serialul pt ca ratingurile erau prea mici…nu mi-a placut deloc gestul ei :(

 13. Buna ziua tuturor!
  Va multumesc pentru sustinere. Din nou ma declar fericita ca ma pot ocupa de un nou proiect. Voi face tot ceea ce pot sa va ajut sa va doriti sa vedeti acest film. Stau inca si ma intreb cum ar fi fost ca Princess Man sa fi fost pe TVR? Inca mai sunt marcata de acest film.
  Ar fi frumos sa si comentam asupra personajelor asa cum faceam candva. Sper sa reusesc sa intru mai des, sa imi pot spune si eu opinia. Personajul Sa Taek Bi va fi cu siguranta unul care va atrage atentia. Pentru mine a fost o surpriza dupa rolul din Jumong si recunosc ca in prima faza nu am recunoscut actrita. Bun si machiajul ! Gestul ei insa mi s-a parut lipsit de profesionalism. Nu ma asteptam. Eu simt ca filmul va prinde la noi.

  O zi frumoasa!

  • Si pe mine m-a surprins cu acest personaj, si cred ca ar fi trebuit sa ramana pana la final, nu sa paraseasca corabia in mijlocul furtunii…nu vreau sa o condamn, dar nu mi se pare fair-play sa parasesti un serial pt ca nu are rating….un profesionist nu trebuie sa faca asta….cred ca in cariera vin si momente in care poate nu ai priza la public, dar nu trebuie sa abandonezi…

   • Beavo!Ana…ai dreptate, intotdeauna trebuie sa fie alaturi de meseria ta…ca si de familia ta…la bine si la greu…nu numai la recolte bogate…asta nu este frumos…..bine spus…in rest inceputul serialului e bun…Julia multumim pentru rezumat…cand n-o sa pot sa-l vizionez am sa citesc…….sa vedem mai departe….

  • Si eu cred ca va prinde la public :)

 14. Si abia astept sa inceapa serialul. Primele episoade le-am urmarit pe net, dar dupa aceea nu, din cauza ca eram prea ocupata, asa ca il astept cu mare drag. Si multumim Julia pentru rezumate si pentru capturile din serial care sunt minunate!:)

 15. Pe ce program este si la ce ora? Pare interesant :D

 16. ACUM este pe TVR1!

 17. Singurul lucru ca nu mi-a placut in acest film a fost faptul ca ,in multe episoade ,Domnul Gropite nu ne-a onorat cu zambetul lui ,ucigator!

  • Livio!!!!vrei sa si murim sa nu mai apucam si alte gropite….in Bucuresti sunt destul de multe “gropite”…si mai mici si mai mari….de care vrei……nu stiu cine zicea odata ca nu-i prea place inb acest serial de LEE SEO JIN…ca este prea cosmetizat….acum la inceput de episod, sincera sa fiu nu mi s-a parut…dar sa vedem pe parcurs …si revin….

 18. Aigoo, generale Mujin, ma lasi fara cuvinte =)) Pe bune, cum poate arata atat de bine tipul asta la 44 de ani???

  • Ana!!!! cred ca pana la urma in loc sa ne placa de Gye Baek, o sa zburdam toate in jurul generalului Mu Jin…arata demential…….si nu ma mai provocati rautacioaselor!!!!!!!hahahahhahah

   • Bine, luati-l, eu voi avea grija de LSJ!!!

  • La fel de bine cum arata Park Shi Hoo la aproape 34 de ani :D Eu pana sa-i aflu varsta ii dadeam vreo 25. Deci… fara cuvinte! :x

 19. Cum vi s-a parut primul episod? Mie imi place serialul, dar mai ales Mujin, e personajul meu preferat :) Mi-ar fi placut ca el sa fi fost personajul principal….

  • Mie mi-a placut primul episod. L-am reurmarit si nu pot intelege de ce serialul a avut ratinguri mici in Coreea. Voi stiti cauza?

 20. Bunaaaa!Multumim pentru rezumat!Eu acum astept sa mi se incarce prima parte….dar dureaza un secol!
  MULTUMIM JULIA PENTRU REZUMAT!

 21. Iooi ce fain <3 In sfarsit un film pe care l-am inteles cat de cat din primul episod :D Ce dragut ca e din vremea lui Deokman dar acum imi va parea greu sa nu tin cu Silla… stiti m-am hotarat sa tin cu primul pe care l-am vazut deci in ordine ar fi Silla apoi Goguryeo si numai apoi Baekje :o3 Dar e dragut si va aparea si Hyomin din T-ara in rolul Lui Choyoung ^^ Nu stiu cine va fi aceea dar am inteles ca va fi destul de importat principalul… De abea astept sa fie maine <3

  • Am vrut sa zic ca Choyoung va fi un rol destul de principal si Lui trebuia sa scriu cu litera mica… scuze :3

  • Da, Hyomin va avea un rol important :) Asteptam si vedem, nu?
   Chiar a fost un episod usor de inteles, e bine asta.

 22. Ft frumoasa melodia :) Pacat ca ost-ul e cam scurt…

 23. Sac,multumita Carinei eu am vazut deja filmul!

  • Eu doar 18 episoade, dar le reiau acum, si sper sa-l si termina de data asta.

 24. Buna seara ! Ce mai faceti? Superb serial <3.Eu ma uit pe net…si sunt la episodul 8.Persoanj preferat? Sa Taek Bi. <3 E MINUNATA!!! Sunt sigura ca tvr1 o sa fie din nou pe locul 1 cu acest serial. :)

  • Ohh, lume noua, Cris, nu te-am mai vazut de mult :) Sa Taek Bi e de-a dreptul diabolica, cand sta in acel scaun imi aminteste nitel de Mishil :))

   • Buna, ana!

   • P.S. Si eu am avut impresia ca incearca sa fie o noua Mishil. Dar o prinde rolul si pacat ca a iesit din serial. Nici eu nu pot intelege gestul, adica stiu si pot sa-mi imaginez munca enorma, dar nu pleci dintr-o data.

  • Eu sper sa fie pe locul 1 si poate asa va lua spre traducere Deep Rooted Tree, decat sa fie luat de alt post de televiziune care ne omoara cu reclame. Asa Tvr imparte un episod in doua, baga publicitate, stii exact cand se termina publicitatea si nu te enervezi asa de tare.

  • Buna, Cristinuta! Ce mai faci?

 25. Off, nu stiu ce-i cu mine, ma mananca sa spun ceva, dar se pune ca e spoiler…:( Cu greu ma abtin.

 26. Stie cineva de ce nu a aparut tot OST-ul serialului ? Il tot caut si nimic :(.

  • N-are decat 2 parti :( Altceva nu mai apare…

  • Daca nu au aparut parti noi pana s-a difuzat serialul in Coreea, acum sigur nu mai apar…

 27. Daca nu mai e nimeni aici sa povestim serialul, ma retrag si eu :)
  Sper sa ne revedem si maine inainte si dupa episod.

 28. Buna seara fetelor! Am sosit cam tarziu, dar marea problema e ca nu am ajuns acasa in timp si am pierdut episodul! :((( Am vazut numai ultimele 10 minute

 29. Mujin este foarte carismatic!! Si am vazut si pe Seo Beom Sik in rolul unui soldat! :X :X Cascadorul meu preferat! Si am remarcat costumele minunate, dar am observat aici ca rochiile reginelor seamana cu cele purtate in Shilla in aceea vreme (vezi QSD), iar rochiile din Regele Geunchogo, chiar daca a fost vorba tot despre Baekje, seamana mai mult cu kimonourile japoneze, erau mai stramte si legate in spate cu un brau larg.

 30. Daca ati plecat, ies si eu, mai revin maine dupa ce am vazut reluarea (bine ca m-ati atras atentia la anumite lucruri :))) )

  • vezi ca il gasesti pe net cu sub in ro si recuperezi
   nu stiu daca e in reluare la tv

   • este in reluare de la 12:45

    • Kamsa Carina, Gabriela!

   • unde pe net ca remat de pe peteava a fost sters cu serial cu tot

 31. Buna! WOW, ce de lume pe aici! Abia acum am ajuns si eu in fata calculatorului…cand au plecat toti :( Eu sunt un pic mai inainte cu vizionatul, n-am de ales decat sa-l vad pe net, din cauza orei nepotrivite (pentru mine).
  Ce sa zic….imi place foarte mult, primele impresii sunt foarte bune si bineinteles ca preferatul meu pe moment este Mujin, dar astept sa apara si eroul principal ca sa ma hotarasc ce si cum :)
  Interesant si rolul lui Sa Taek Bi, pur si simplu diabolica si presimt ca are multe sa ne arate; nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce rol are in comparatie cu cel din Jumong, pacat ca a abandonat barca…

 32. Cat de multa lume pe aici! Ca in vremurile bune! Asta inseamna ca de data asta TVR a ales bine! Cred ca de data asta ne vor capta atentia destul de mult personajele negative. Sa Taek Bi este geniala, dar de taticut ce ziceti? Mie imi place actorul. Cred ca sunt roluri facute special pentru el. Are acel “ceva” unic care il face remarcat. Mai este un actor, garda de corp a regelui pe care l-am vazut in atat de multe filme. Chiar si in Seo Dong Yo are un rol asemanator. Sunt multi actori cunoscuti pe care i-am vazut in roluri reusite, secundare, dar care dau culoare serialului.

  • Da, Julia, intr-adevar si eu am recunoscut actorul care este garda de corp a regelui, a avut multe roluri de acest gen; iar taticutul lui Sa Taek Bi este un actor foarte bun, mi-au placut toate rolurile sale, fie ele negative sau pozitive, dar la fiecare are ceva care atrage, este mereu foarte chibzuit si intelept.

 33. Ehe… multa lume din Jumong s-a strans in aceasta drama, iar asta e bine… cel putin pentru mine caci imi va face placere sa-i revad :D

  Momentan, Mujin e cel mai valabil barbat din toata povestea :x Vreau mai multe scene cu el la cascada.. De Oh Yeon Soo nu imi place in acest rol, nu stiu de ce, e prea mistica, misterioasa si… prefacuta. Cat despre seful bandei aleia care tot trimite asasini, parca ar fi o varianta imbatranita a lui Do Jin :)) Si… cam mult sange in batalia de la inceput dar si pe parcurs. In rest, totul OK! Musong (il stiu dupa numele din Jumong) e la fel de simpatic si aici, presimt ca o sa ma distrez pe seama lui.

  Aveam de gand sa nu ma uit ca sa evit 100 de m garduri pana acasa de la facultate ca sa-l prind dar… n-am rezistat tentatiei :D Va fi un succes, cu siguranta, deja a adunat fanii aici de la primul episod.

  • He ,he inca o admiratoare a frumusetilor patriei SK,cascada face minuni,cred ca este cu apa vie!

 34. Sa-mi spuna si mie cineva, va rog frumos, unde pot gasi episodul 2 subtitrat, fie in engleza fie in romana, nu conteaza :D azi am avut ore pana la 6 :-s si n-am apucat. Multumesc!

  • si sa fie imaginea cat de cat buna :D

   • il gasesti pe teava tradus de Carina :) (cred, nu sunt sigura )

   • Se vede binisor pe teava :)

    • din pacate pe Peteava nu mai merge :(

     • Chiar?

     • ba da, eu m-am uitat chiar acum cateva ore la History of Salaryman. nu se vedea odata cand zicea ca trebuie sa platim, pentru ca site-ul era suprasilocitat, dar acum e ok :)

     • Laura, era vorba de Gyebaek, acesta nu mai merge pe teava….

 35. Atunci nu stiu unde mai puteti urmari subtitrat in romana, dar in engleza se gaseste pe dramaload.com sau dramacrazy.

  • ma poti ajuta te rog pliz

  • Am vazut de dimineata ep.3 si acum nu mai merge nimic..utilizatorul “remat” nu mai este membru pe site…e posibil sa nu mai fie nici un film pus de el..pana acum nu am gasit nici eu alta pagina cu serialul tradus in romana :(

 36. numai pot sa vizionez serialul leg.palatului GYEBAEK DATI SI MIE POSIBILITATE nuam vazut inceputul serialui

 37. am intrat peteava.ro dar nu merge vizionat va multumesc anticipat.

  • Doar pe dramacrazy il poti gasi, dar cu traducere in limba engleza. In limba romana nu stiu….doar daca va descarcati episoadele si subtitrarea in romana de pe subtitrari noi.ro, separat.

 38. FRUMOS film ma uit in fiecare seara! ;)

 39. Am si eu o rugaminte, stiti cumva cum se numeste piesa de la inceputul episodului 29 00:05-01:50? O caut de foarte mult timp si nu o gasesc. Daca nu stiti cum se numeste, macar unde o gasesc.
  Multumesc frumos.

 40. P.S.: Am observat ca acea linie melodica incepe la fiecare episod. Credeti ca ma puteti ajuta?

 41. Am incercat sa tai o bucata din intregul episod, ca sa stiti la ce linie melodica ma refer. Ii avertizez pe cei care nu au vazut serialul pana la sfarsit ca, contine *SPOILER* http://www.girlshare.ro/3634444 . In acest link am uploadat fisierul transformat.
  Astept cu nerabdare un raspuns.
  Multumesc.

  • din pacate din coloana sonora a serialului au aparut doar 4 melodii, cele care sunt deja atasate la rezumate.

 42. Am facut cercetari si am gasit tema lui Gye Baek. Este chiar melodia de la sfarsitul serialului –> http://www.youtube.com/watch?v=4LZ23KprSps .

 43. ce frumoasa e poveste dar in acelas timp si trista mia placut primul episod

 44. Super serial.

Leave a Comment