koreafilm

Parfum de femeie – episoadele 2-6

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Parfum de femeie, Povestea

Tagged: , ,

0

Published on februarie 13, 2012 with 16 comentarii

de Anca Plavu

02. You Are So Beautiful – 준수

Episodul 2
Yeon-Jae o plesneşte pe Sae-Kyung, ca urmare a loviturii primite în scandalul cu Wilson. Ea află că are multe economii strânse în conturi; ia masa cu Hye-Won într-un restaurant de lux, unde se nimereşte să fie şi Ji-Wook. Yeon-Jae vrea să-l seducă, dar dă peste ospătar, fiind ruşinată, pentru că Ji-Wook a văzut întreaga scenă.

Ji-Wook se descurcă bine la o prezentare în faţa consiliului director, la sfârşitul căreia se hotărăşte ca el să plece în Japonia pentru a aduna informaţii în vederea implementării planului de afaceri. Mama lui Yeon-Jae află, în sfârşit, că fata ei a demisionat. Yeon-Jae se duce la spital, unde doctorul Eun-Sook îi propune o nouă generaţie de tratament care ar putea da roade, dar ea refuză, mărturisind şi că tatăl ei a murit de cancer la ficat, ştiind prin ce suferinţă trebuie să treacă.

Yeon-Jae ia hotărârea să plece spre locul pe care l-a visat, schimbându-şi look-ul şi gustând din deliciile unei vieţi de vis. Ji-Wook ajunge şi el pe insula Okinawa, explorând locurile. Yeon-Jae îl întâlneşte pe Ji-Wook la piscina hotelului, urmărindu-l peste tot pe unde el se duce. Ji-Wook o zăreşte pe un iaht, unde Yeon-Jae cade direct în braţele lui.

Episodul 3
Ji-Wook crede că Yeon-Jae este ghidul lui, ea arătându-i câteva obiective turistice. În periplul lor pe insulă, lui Ji-Wook îi este furat portofelul, dar e ajutat de un alt localnic şi-l prinde pe hoţ. Apar şi primele semne de „tandreţe”, Ji-Wook începând chiar s-o simpatizeze pe Yeon-Jae.


Când se întorc la hotel, Yeon-Jae îi spune tânărului director că nu ea este ghidul turistic pe care-l aştepta, făcându-şi apariţia şi adevărata „doamnă Lee”. La piscină, se întâlnesc din nou, unde Yeon-Jae îl sfătuieşte pe Ji-Wook ca, atunci când vizitează locurile, să acorde atenţie chiar şi celor mai mici detalii, pentru ca pachetul turistic să fie cât mai bun, ca şi când ar fi ultima călătorie pentru o persoană înainte să moară.
A doua zi, Ji-Wook refuză să plece cu adevăratul ghid, alegând-o în schimb pe Yeon-Jae cu care experimentează noi lucruri, printre care şi participarea la o nuntă. După mai multe peripeţii, cei doi ajung în casa localnicului care a recuperat portofelul, fiind nevoiţi să doarmă în aceeaşi cameră.

De cealaltă parte, doctorul Eun-Sook încearcă să o contacteze pe Yeon-Jae pentru a o convinge să înceapă tratamentul, dar intră în încurcătură, murindu-i o pacientă, fiind acuzat de decesul acesteia; este mustrat de şef pentru atitudinea lui agresivă şi rece faţă de pacienţi. Yeon-Jae găseşte plaja pe care a văzut-o în visul ei, fiind extrem de fericită. Atât Ji-Wook, cât şi Yeon-Jae află că fiecare are câte un părinte mort.

Cei doi participă la un concurs de băut bere, câştigând, în cele din urmă, un lănţişor pe care Ji-Wook îl aranjează la gâtul lui Yeon-Jae. Între timp, Sae-Kyung îi surprinde împreună la hotel.

Episodul 4

Ji-Wook află că Yeon-Jae a fost una din angajaţii lui. Lui Yeon-Jae îi atrage atenţia un cuplu care dansează tango; ea este invitată să danseze, intrând încet-încet în atmosferă şi descărcându-şi sufletul. Yeon-Jae se întoarce acasă.

După întâlnirea de la restaurant cu Ji-Wook care i-a returnat lănţişorul uitat în Okinawa, lui Yeon-Jae i se face rău, ajungând la spital, dar se dovedeşte a fi o simplă constipaţie. La externare, Yeon-Jae îi spune doctorului Eun-Sook că acceptă tratamentul anti-cancer.
Ea îşi face o listă cu 20 de lucruri pe care trebuie să le realizeze în timpul cât i-a mai rămas de trăit, cu condiţia să le facă împreună cu persoana pe care o iubeşte.

Se duce şi la o şcoală de tango, unde îl întâlneşte ca profesor pe colegul ei (cel cu obsesia monedelor), sub numele de „Ramses”. După mai multe încurcături privind ceremonia de deschidere a unui drum rural care face parte din noul pachet turistic, managerul Noh îi cere ajutorul lui Yeon-Jae, dar ea vrea să i se ceară scuze.
Ei se întorc la servici, unde managerul Noh, poftind-o pe Yeon-Jae pe scaunul lui, începe să facă mişcări cu corpul având semnificaţia unor litere, pentru a-şi cere scuze. Sunt întrerupţi de venirea lui Ji-Wook, care anunţă că întâlnirea cu localnicul, care nu era de acord cu drumul rural, n-a dat roade, spunându-i managerului Noh să continue „mişcările”.

Episodul 5

Ji-Wook şi Yeon-Jae se întorc la casa localnicului-problemă, în speranţa că-l vor convinge. Ji-Wook îi surprinde pe bătrân şi Yeon-Jae în mijlocul unui moment, neînţelegând, de fapt, că el îi făcea acupunctură, enervându-l pe localnic. Ea îşi uită telefonul în maşina lui Ji-Wook, fiind urmărită de acesta până la şcoala de tango, văzând-o într-o rochie seducătoare. El se duce din nou la şcoala de dans, vrând să înveţe câţiva paşi de tango, surprinzându-i pe Yeon-Jae şi Ramses. Tânărul director e puţin chinuit de mişcările pe care trebuie să le facă, stârnind râsul cursanţilor. Se fac şi perechile de dans, Yeon-Jae ajungând să pună mâna pe pieptul lui Ji-Wook.

Yeon-Jae începe şi tratamentul anti-cancer; ea vrea să ajungă la fan-meeting-ul unui faimos cântăreţ, Junsu, înscriindu-se în concurs cu numele a 10 prieteni, printre care şi cel al doctorului Eun-Sook. Ea şi doctorul încep să devină mai apropiaţi; el o anunţă că o să plece în Texas la un alt spital, dar e şocat să afle că plecarea a fost amânată din cauza comportamentului său faţă de pacienţi.

Yeon-Jae este anunţată că a câştigat întâlnirea cu superstraul, dar cu numele de „Eun-Sook”, convingându-l pe acesta să meargă împreună la fan-meeting. Acolo este şi Ji-Wook care se ocupă de primirea lui Junsu. Cântăreţul alege o persoană cu care să ia cina, norocosul fiind Eun-Sook; Junsu îi citeşte „povestea” în faţa tuturor fanilor, spunând că femeia pe care o iubeşte (Yeon-Jae) este bolnavă şi tare mult ar vrea ca ea să-l cunoască. Eun-Sook refuză propunerea, dar o lasă pe Yeon-Jae să-şi trăiască visul, Ji-Wook asistând la toată discuţia.
Yeon-Jae şi mama ei primesc acasă plicul cu cererea de judecată şi a plăţii daunelor de 300 milioane won, din partea firmei lui Sae-Kyung, ca urmare a întâmplării cu Wilson.

Episodul 6

Yeon-Jae o calmează pe mama ei, spunând că trebuie să fie o greşeală. Sae-Kyung participă la ceremonia de semnare a fuziunii dintre firma tatălui său şi cea a tatălui lui Ji-Wook, unde se anunţă şi mult-aşteptata logodnă. Sae-Kyung o zăreşte pe Yeon-Jae şi discută împreună despre plata daunelor, cerându-i să îngenuncheze în faţa ei şi să-şi ceară scuze pentru palma dată. Yeon-Jae refuză, spunând că va lupta până la capăt, apărând şi Ji-Wook şi tot staff-ul, fiind un moment stânjenitor pentru toţi.
Cei doi se duc la cursurile de dans, unde învaţă o nouă coregrafie; din nou, momente tandre între ei… De cealaltă parte, însă, se pare că şi doctorul Eun-Sook nutreşte sentimente pentru Yeon-Jae.

Ea şi Ji-Wook se distrează la o piscină; Yeon-Jae îi mărturiseşte că doar a vrut să-l seducă, cerându-i să n-o mai caute. Totodată, ea eliberează câinele adus de proprietarul casei, la auzul veştii că el vrea să-l mănânce, şi-l duce acasă la doctorul Eun-Sook, acesta acceptând, până la urmă să-l îngrijească câteva zile. El îi pregăteşte lui Yeon-Jae o cină delicioasă, ca un adevărat bucătar. Yeon-Jae află că i-au fost îngheţate conturile, cerându-i ajutorul lui Ji-Wook s-o ajute pentru a o convinge pe Sae-Kyung să o ierte. În schimb, el cere prin telefon transferul a 300 milioane won în contul lui Yeon-Jae, ea refuzând categoric. Vizibil enervat, Ji-Wook îi cere să ia banii şi să-l lase în pace, pentru că, din cauza ei, pur şi simplu, a înnebunit.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

16 comentarii

There are currently 16 comentarii on Parfum de femeie – episoadele 2-6. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Om de caracter acest doctor,chiar daca la inceput pare un ermetic! Catelul ii da toata meticulozitatea peste cap! hi hi hi! Frumoase scenele din statiune ,s-au distrat copios,pacat ca vine zana cea rea si le strica distractia! Iar prima? de mult tare nu am mai pupat eu asa ceva!

 2. sa vedeti acum cum ratusca cea urata se transforma in lebada… ce scene super sunt… mai ales cele din statiune… si uite asa apare fiorul…

 3. Multumim, Anca! Foarte frumoasa tipa dupa transformare, si inainte era draguta :)

 4. superserialul,m-am distrat copios.

 5. Kim Sun-Ah mi s-a parut draguta si in My Name is Kim Sam Soon desi pt acel rol a luat cateva kg in plus . Ma bucur ca aici are inca din primele ep parte de o transformare care ii pune in evidenta frumusetea.

 6. Trebuie sa recunosc, Kim Sun Ah are un corp de invidiat, am vazut-o si la premiile SBS intr-o rochie rosie superba…

 7. Cum zicea Carina: ratusca cea urata devine lebada. E cea mai buna descriere.

 8. Sunt multe scene de neuitat in acest serial, o parte din ele sunt prezentate si aici. Dupa ce am vazut acest serial m-am gandit ca ar trebui cu totii sa intocmim o lista cu lucruri care ar trebui facute. Viata trece usor pe langa noi, fara sa ne dam seama ratam/evitam/nu vedem lucruri care sunt cu adevarat importante si frumoase. Daca am avea o astfel de lista am invata sa apreciem lucrurile la adevarata lor valoare si mai ales am intelege ca acelor apropiati ar trebui sa le oferim iubire in orice moment. E bine de constientizat ce e cu adevarat valoros pe aceasta lume, ca mai tarziu sa nu regretam.

  • Ai pus punctul pe i.
   Cred ca ar putea prinde bine o astfel de lista…

 9. Am îndrăgit serialul ăsta încă de la primul episod şi îmi place din ce în ce mai mult. Mă amuză copios povestea de dragoste “cu năbădăi”:)) Sunt total de acord cu Marina.Ca de obicei,coreenii nu se dezmint în realizarea de filme care ne învaţă cu adevărat modul în care viaţa trebuie trăită.

 10. Multumesc frumos Anca! Nu pot sa-l urmaresc serialul, dar rezumatele tale m-au atins pana in adancul sufletului. Si muzica aleasa e foarte frumoasa, si secventa cu tangoul…

  • Am scris acest comentariu la rezumatul episoadelor 7-11, dar acolo nu a aparut

 11. Interesant ep 2, dar si cele care vor urma.

 12. Eu am mai vazut parti din serial, iar acum cand le vad din nou mi se par si mai frumoase,mai ales la ep 3….imi amintesc momentul cand trebuiau sa doarma in aceeasi camera…

 13. Amuzant sfarsitul ep 4!!!

 14. Aparitia lui Junsu in ep 5 este si foarte amuzanta….el are o voce superba,doar ca atunci cand vorbeste mi se pare putin ciudata.

Leave a Comment