Carina T. [KF]

La mulţi ani, New Heart!

Written by Carina T. [KF]. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , ,

0

Published on februarie 27, 2012 with 16 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

New Heart… fanii ştiu despre cine este vorba… Cred că pseudonimul cu care îl alintă fanii spune totul… o privire caldă, un chip mereu cu zâmbetul pe buze.
Când mi-am propus să scriu din nou despre Ji Seong (Ji Sung) am crezut că nu mai sunt prea multe de spus faţă de recenziile anterioare, dar după ce am început căutările, nu mai ştiu cu ce să încep… ce să vă spun mai întâi.
Pe 27 februarie 1977 a venit pe lume Ji Seong (pe numele său real Kwak Tae-gun). Se pare că s-a născut sub o stea luminoasă. Anul trecut i-a adus trei premii la SBS Drama Awards, pentru rolul din ultimul său serial Protect the Boss:
- Top Excellence Award (Drama Special, Actor)
- Best Couple
- Top 10 Stars

Image and video hosting by TinyPic

După ce a primit „Premiul de excelenţă”, Ji Seong a mărturisit: “Mi-am imaginat că primesc acest premiu. Simt de parcă ieri eram stresat din cauza lipsurilor mele în prestaţia actoricească, dar vă mulţumesc pentru că îmi acordaţi un astfel de mare premiu. Apreciez şansa pe care am avut-o de a lucra cu mulţi membri ai staff-ului. Echipa de la Protect the Boss a lucrat în perfectă armonie. Tatăl meu este bolnav, dar azi e ziua lui şi cred că acest premiu va fi un cadou minunat pentru el.”

Image and video hosting by TinyPic

Ji Seong şi Choi Kang Hee au primit premiul pentru „Cel mai bun cuplu”. Cred că este cea mai simpatică pereche din toate kdramele moderne văzute până acum!

Image and video hosting by TinyPic

Într-un interviu recent, Ji Seong a vorbit despre rolul din „Protect the Boss” şi despre prietenia lui cu Kim JaeJoong, din trupa JYJ, alături de care a jucat în serial: “Datorită lui Kim Jaejoong, am devenit un idol al adolescenţilor, eu care nu eram aşa. Când i-am văzut pe fanii lui Kim Jaejoong venind la locurile de filmare, pentru a-l vedea, am simţit că Kim Jaejoong chiar are un şarm imens, şi m-am simţit foarte afectuos.
Dar, într-o zi unii fani japonezi au apărut în faţa casei mele să mă aştepte. (râde) De obicei, fanii nu vin la actori acasă, dar după filmările de la “Protect the Boss”, am ajuns să am aşa-numiţii “Sasaeng fani” (fani care urmăresc vedetele în viaţa privată), ceea ce este cu adevărat uimitor.”

Image and video hosting by TinyPic

Ji Seong a mai spus că în viitorul său proiect speră să lucreze cu un „idol singer”, iar când a fost întrebat care este motivul el a răspuns: “Când lucrezi cu unul dintre cântăreţii-idoli, fanii trimit o groază de mâncare delicioasă, aşa că sper ca în viitorul meu proiect să lucrez cu un astfel de idol” (râde).

Image and video hosting by TinyPic

Ji Seong desenează mobilier pentru opere de caritate
Îmi imaginez de multe ori un living integrat cu o cameră de studiu pentru casa mea, un spaţiu plin cu cărţi şi manuscrise. Având în vedere un proiect nu numai util, ci original, e creat un spaţiu, amestec de dormitor şi birou. Îmi petrec majoritatea timpului meu liber acasă, în camera de zi. Pe canapea, pot să mă întind şi să mă odihnesc după ce citesc. Un birou este la îndemână atunci când este necesar. Eu pot sta în camera de zi, toată ziua, fără să mă plictisesc.

Image and video hosting by TinyPic

Vă spuneam la început că am descoperit că Ji Seong a fost foarte ocupat anul trecut, împărţindu-şi timpul între filmări, participarea la diverse acţiuni, întâlniri cu fanii şi şedinţe foto pentru diverse campanii publicitare. Una dintre aceastea a fost pentru whiskyul „Johnnie Walker”.

Image and video hosting by TinyPic

El continuă să promoveze brandul „Vostro” şi în 2012, aşa cum a făcut-o în anii trecuţi. De data aceasta este vorba despre colecţia de primăvară/vară pe care Ji Seong a prezentat-o pe 3 februarie.

Image and video hosting by TinyPic
Iată-l şi într-un pictorial din revista „Arena Homme Plus”.

Image and video hosting by TinyPic

Ji Seong a apărut şi într-un nou pictorial fresh de vară pentru revista de modă „Single”. Pentru a da o notă mai amuzantă, el a fost fotografiat cu diverse animale vii, cum ar fi broaşte ţestoase, iepuri şi papagali.
După şedinţa foto, Ji Seong a declarat: “M-am bucurat de această şedinţă foto mai neobişnuită, pentru că au fost şi animale, iar eu am purtat haine în culori foarte vii, în comparaţie cu cele pe care le îmbrac de obicei.”

Image and video hosting by TinyPic

Pe 14 ianuarie 2012, actorul s-a întâlnit cu fanii la Tokyo, eveniment care a fost intitulat „The First Moment with Ji Sung”. Pentru aceasta el s-a pregătit intens pentru că a vrut să le arate fanilor a altă faţă a lui. El a dansat pentru prima oară pe scenă, la acest eveniment. Timp de trei săptămâni s-a antrenat în sala de dans, până la ore târzii din noapte.
Agenţia de impresariat a actorului a dezvăluit înainte de fan-meeting că Ji Seong a pregătit 5-6 cântece pe care vrea să le interpreteze pe scenă, ceea ce este destul de dificil pentru un actor (care nu e şi cântăreţ). El a ales câteva melodii japoneze pe care le-a exersat mult.
Trebuie menţionat că fan-meetingul a avut loc în ciuda unei pierderi personale pe care Ji Seong o suferise doar cu o zi înainte de întâlnirea din Japonia.

Image and video hosting by TinyPic

Vizita din Japonia a continuat şi a doua zi, când s-a întâlnit din nou cu fanii, de data aceasta la un ceai, pentru a promova unul dintre recentele seriale în care a jucat, „Royal Family”.

Image and video hosting by TinyPic

„Tea Party” a fost un eveniment pentru promovare a Royal Family “TSUTAYA Complete Original Box”, lansată în Japonia. Cei care au cumpărat setul de dvd-uri au putut să ia parte la o tragere la sorţi, iar 30 de câştigători au fost invitaţi să se întâlnească cu Ji Seong, la un restaurant din Tokyo.

Image and video hosting by TinyPic

Tot în Japonia, pe 20 ianuarie 2012, Ji Seong şi-a lansat albumul de fotografii intitulat “Yesterday”. Fotografiile sunt foarte drăguţe. Sunt diverse instantanee ale actorului făcute cu diferite ocazii.

Image and video hosting by TinyPic

După cum vedeţi, anul 2012 a început în forţă pentru actor şi se anunţă unul destul de încărcat. El a confirmat că va fi partenerul lui Kim Ah Joong, în comedia romantică “My P.S. Partner”.

Image and video hosting by TinyPic

Filmul “My P.S Partner” este despre o dragoste întâmplătoare. În loc să-l sune pe prietenul ei, Yoon Jung (Kim Ah Joong), sună pe altcineva, un străin. Ea se simte confortabil cu acest tip. Apoi, când relaţia cu prietenul ei începe să scârţâie, îl întâlneşte pe Hyun Seung (Ji Seong), tipul care o iubeşte încă pe fosta lui prietenă, dar apoi cei doi se îndrăgostesc. Yoon Jung descoperă că Hyun Seung este străinul cu care vorbise mai demult la telefon.
Rolul lui Ji Seong va fi diferit de personajul din “Protect the Boss”. În acest film el va fi mult mai matur, dar sper că va fi pe alocuri şi comic. Filmările vor începe în luna martie, iar lansarea este planificată pentru anul următor.

Image and video hosting by TinyPic

Deşi mii de fane din toată lumea visează la el, trebuie să vă spun că este „arvunit”. El are o relaţie de patru ani cu actriţa Lee Bo Young (Hooray for Love, Athena: Goddess of War, Harvest Villa, Birth of a Rich Man, Queen of the Game, The Ballad of Suh Dong, Save the Last Dance for Me).
În timpul unei emisiuni televizate, o persoană din public l-a întrebat dacă se poartă
frumos şi e atent cu prietena lui. El a mărturisit că e adevărat. „Atunci când ea este nemulţumită de ceva, eu încerc să fiu cât mai drăguţ şi fac diverse lucruri cum ar fi să-mi umflu obrajii ca să o înveselesc”. El a continuat, “De asemenea, îi cânt cântecele ei înainte de a merge la culcare”.
În cadrul emisiunii, actorul a vorbit şi despre focul de artificii el pe care l-a pregătit pentru prietena lui, zicând: “De ziua prietenei mele, am vrut să-i fac un foc de artificii pe care să-l poată vedea de la balconul ei, chiar dacă ştiam că asta îi va supăra pe vecini”.
El a continuat: “Managerul meu şi cu mine am pregătit cincizeci de artificii în faţa casei ei şi le-am aprins. Prietena mea a spus că ce a impresionat-o mai mult decât evenimentul în sine, a fost scena în care managerul meu şi cu mine am fugit în cazul în care ar fi venit poliţia”.

Fericitul cuplu a început să iasă împreună în 2007, după ce s-au întâlnit la filmările serialului „Save the Last Dance for Me”, şi de atunci au trecut mai mult de patru ani.
Image and video hosting by TinyPic

Pentru că este totuşi ziua lui, să nu uităm să-i spunem „La mulţi ani!”, să fie fericit şi sănătos şi să ne încânte mereu cu roluri superbe.
Aşadar să ciocnim un pahar cu el (chiar dacă e de whisky ) şi să mâncăm o felie de tort. Poate o să ne spună şi ce dorinţă îşi pune când suflă în lumânări…

Image and video hosting by TinyPic

Despre Carina T. [KF]

Carina T. [KF]

Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele... dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.

Browse Archived Articles by Carina T. [KF]

16 comentarii

There are currently 16 comentarii on La mulţi ani, New Heart!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Cine nu a vazut KIM SOO RO ? Cine ,dupa ce l-a urmarit a putut sa-l mai uite pe frumosul actor ? Eu una nu am putut sa-i uit , zambetul si mai ales privirea m-au facut sa caut filme in care sa-l mai pot vedea .
  La multi ani ! sa ne traiesti si sa ne mai bucuri privirea si inimioarele !
  Multumim Carina !

 2. ioi !!!!!! chiar am fost prima? sunt emotionata :)

 3. Un zambet inconfundabil, o gropita tres sexy :P si o privire dulce si nevinovata. M-a cucerit total in Kim Soo Ro. Saengil Chukhae, new heart! :)

 4. cred ca tuturor ne va ramane in minte rolul din Kim Soo Ro :)

 5. La multi ani Suronim :P

 6. Mi-a placut in Protect the Boss singurul rol in care l-am vazut, dar ma tenteaza sa vad si Kim Soo Ro in viitor.

 7. KSR ramane memorabil,dar atunci parca era mai matur,acum parca este un pustan,ce fac oamenii astia? Intineresc? Au gasit elixirul tineretii vesnice?

  • daca e asa, ar trebui sa ni-l spuna si noua… altefl nu-i mai iubim… hihihi

 8. Ba ii vom iubi si indragi pe toti ca ,prea au adus putina lumina in sufletele noastre!

 9. Oh! Imi pare rau ca nu i-am putut oferi un “La multi ani!” cand a trebuit, totusi ii ofer unul “intarzit” plin de drag si multe urari de bine. Zambetul sau m-a cucerit in “Kim Soo Ro”. Prima data cand am vazut genericul de inceput al serialului, gandeam cine e actorul care zambeste asa luminos. Apoi am inceput sa vad “Protect the boss”, nu ii pot rezista, e prea fermecator. :)

 10. Un sincer la multi ani pentru crismaticul Ji Seong si abia astept sa il vad in noi roluri. :)

 11. La multi ani si din partea mea.

 12. Un actor minunat.A avut un rol superb in KSR. La Multi Ani(cu intarziere:(..),FRUMUSELULE!

 13. La Multi Ani, New Heart-Ji Sung!!!!

Leave a Comment