koreafilm

Iubitul Prinţesei – episodul 8

Written by koreafilm. Posted in Iubitul Printesei, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

0

Published on februarie 16, 2012 with 15 comentarii

de Julia79

01. 기다릴게 – 하동균&이정


Se Ryung aude discuţia dintre părinţii ei şi despre planul de ucidere a lui Kim Seung Yoo. Şocată şi incapabilă să reacţioneze aproape leşină în faţa uşii, dar se ascunde la timp pentru a nu fi găsită de tatăl ei care tocmai ieşise afară. Acesta vede batista căzută, dar nu îi zice nimic soţiei. Se Ryung revine în cameră tremurând şi cu greu reuşeşte să îşi ia rămas bun de la tatăl său care o asigură că e ziua în care se va rezolva problema ei. La plecare îşi roagă soţia să îi interzică fiicei să părăsească camera. Se Ryung este prizonieră în propria casă şi tremurând de furie încearcă să afle un răspuns de la mama sa. Dar aceasta nu face decât să-i spună că acum e un moment în care una dintre părţi trebuie să dispară, iar sentimentele nu contează.

Tânărul Rege vrea să părăsească palatul aşa dupa cum plănuise pentru a-şi vizita sora. Deşi Kim Jong Seo încearcă să-l oprească, este prea târziu. A venit momentul ca fiecare să ia decizii. Shin Myun ştie că “Ziua Z” în care va trebui să fie duşmanul prietenul său e aproape. Seung Yoo îi lasă un mesaj prin care îi transmite că în ziua nunţii cu fiica Marelui Prinţ Su Yang îi va fi alături. O curtezană îi transmite ofiţerului Shin mesajul de la Han Myung Hoe ceea ce înseamnă că trebuie să ia decizia finală.

Se Ryung este agitată în camera ei încercând să găsească o cale de a-şi salva omul iubit, în timp ce Seung Yoo încă speră că va veni la templu să se întâlnească. Ofiţerul Shin Myun îi cere subordonatului său Ja Beon să i se alăture în ceea ce va urma.
Regele îşi întâlneşte sora şi discută liniştit împreună cu cumnatul său. În timp ce Jong e fericit să-şi vadă soţia zâmbind, Seung Yoo ajunge acasă unde are un nou conflict cu fratele său căruia îi spune deschis că nu va accepta nicio căsătorie indiferent despre ce fată este vorba.

Se Ryung reuşeşte să se strecoare în afara casei sale, dar îşi pierde un pantof. Schiopătând ajunge până la casa lui Kim Jong Seo pe care reuşeşte să-l întâlnească, dar nu mai are timp să-i orbească pentru că este prinsă de urmăritorii ei chiar după ce îşi schimbase încălţămintea. Ţipetele ei disperate nu mai sunt auzite, dar bătrânul realizează că fata avea să-i spună ceva important. Chiar dacă este certată şi pălmuită, Se Ryung nu ascunde că a încercat să-l salveze pe omul iubit şi pe tatăl acestuia. Este închisă şi mai bine pentru a nu mai putea evada. Strigătele de furie şi durere nu o impresionează pe mama ei.


Seara Z a sosit şi totul este atent pregătit. Su Yang e gata să-şi ia revanşa în faţa duşmanului său dintotdeauna. Îi trimite o scrisoare lui Kim Jong Seo în care îl avertizează că ştie despre relaţia fiului său cu o servitoare. Înţelegător, tatăl acceptă dragostea fiului său şi îl înţelege, dar şi întâlnirea cu Marele Prinţ pentru a-i afla intenţiile.
Se Ryung nu renunţă şi cu sângele ei îi scrie pe o bucată de pânză un mesaj Profesorului pe care i-l dă servitoarei să-l ducă. Aceasta e impresionată de gestul stăpânei sale şi nu o poate refuza de data asta.


În timp ce Su Yang intră în casa familiei sale cu gânduri ucigaşe, Seung Yoo aleargă disperat spre templu înţelegând de unde a venit mesajul. Deşi garda Marelui Prinţ este verificată la intrare nu se observă armele pe care le aveau. Discuţia dintre Su Yang şi Jong Seo este una dură, dar de o sinceritate dură. Jong Seo află că de fapt fiul său era îndrăgostit chiar de fiica celui mai mare duşman al său. În timp ce discuţia celor doi devine tot mai aprigă, în curte trupele încep să se mişte în direcţia dorită de Su Yang. Prima victimă este chiar fiul cel mare al familiei care nu mai reuşeşte să-şi atenţioneze la timp tatăl.

Seung Yoo ajunge la templu şi nu o găseşte pe domniţa lui. Nu ştie ce să mai înţeleagă, dar când vede trupele pe străzi înţelege că ceva s-a întâmplat. Ajuns acasă îşi vede cumnata şi nepoata plângând lângă trupurile pline de sânge ale tatălui şi fratelui său. Ura prinde viaţă în sufletul lui…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on Iubitul Prinţesei – episodul 8. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Deci acum se intampla tragedia…. :(((

 2. Ce poveste minunata..Multumim mult pentru rezumat!

  • De la dragoste la ura e un pas…

 3. offf… nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza de aici incolo :(

 4. Mersi de rezumat. Durerea e la fel de mare cum s-a prevazut de la inceputul serialului. De aici incepe drumul plin de chin si lupta pt. razbunare.

 5. Multumim pt rezumat!! Intradevar de aici incepe chinul, lupta care se da in inima lui Seung Yoo…sa vedem care va fi mai puternica, vocea ratiunii sau vocea inimii? :)

 6. =(((( Yoon -Seunh-aaaah….FIGHTING!!! Se Ryeong-sshi – AJA AJA!!! :X :X

 7. Mersi pt rezumat. E putin mai greu sa urmaresc astfel de episoade tragice desi stiu ca sunt esentiale pt poveste.

 8. Buna seara tuturor!
  Va multumesc ca urmariti acest film! Va spun sincer ca este o revelatie pentru mine. Cu cat ascult mai mult coloana sonora si urmaresc jocul actoricesc, cu atat imi dau seama ca acest film nu va fi usor de uitat de fanii filmelor istorice coreene in mod special. Daca il urmaresti o data, iti doreti sa/l revezi macar pentru a te bucura de coloana sonora si de podoabele minunate. Moon Chae este pentru mine o revelatie ca si actrita si sper ca va avea o cariera frumoasa si de acum incolo.
  Si pentru ca vreau sa vorbesc despre Se Ryung cea de acum as putea spune ca e un amestec de inocenta, frumusete sufleteasca si iubire pura. Imi place nebunia ei, felul in care incearca sa fie ea in fata constrangerilor din familie, curajul inconstient pe care il are.
  Sper sa mai pot intra si sa vorbesc despre personaje. Acest film m-a prins deja!

  O seara frumoasa tuturor!

  • ma bucur ca te-a prins serialul :) si multumim pentru rezumat

 9. Episodul de astăzi e foarte trist…ironic este că, pentru ca povestea să nu cadă în clișeu, chiar era nevoie de un element tulburător care să schimbe cursul poveștii.Pentru că Romeo și Julieta din această poveste sunt atipici.Sunt supraviețuitori.Dar oare dragostea lor va supraviețui?E un lucru inimaginabil să iubești fiica dușmanului și să ai datoria de a instaura dreptatea , chiar dacă asta înseamnă să îi faci ei rău.O va tine mai aproape , sau o va respinge?Dacă mă gândesc că ,totuși, ea este conștientă de răutatea tatălui ei…dar nu va putea complota cu el împotriva tatălui. Ce dilemă…:o Cel mai probabil au de gând să o mărite cu altcineva. Pentru mezinul nostru drag abia incepe maturizarea…
  Este căutat şi mai are o cumnată şi-o nepotică scumpică foc (atat de draguta eeeeeeeeee :x)de care să aibă grijă…Ma intreb ce valorează mai mult in inima lui…iubirea sau dreptatea şi familia…? Voi ce -ati face dacă v-ati afla in această situatie?? ps :Bineînţeles, ca să le aibă pe toate trebuie să-şi răzbune morţii…intâi de toate.

 10. Offffff! greul abia incepe,iar ura mea pentru Marea Javra nu are limite!

 11. NU sant Romeo si Julieta ,sant doi tineri coreeni care se iubesc ,cliseul mi se pare deplasat!

 12. O sa avem un episod trist, dar nu ma voi speria, intotdeauna dupa furtuna apare si soarele….

  • Sad,sad,sad….imi place mult de nepotica lui Seung Yoo , e asa simpatica!!!

Leave a Comment