koreafilm

Iubitul Prinţesei – episodul 15

Written by koreafilm. Posted in Iubitul Printesei, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

0

Published on februarie 29, 2012 with 8 comentarii

de Julia79

1-4 돌이킬 수 없는 – 이지용


Săgeata lui Seung Yoo îl răneşte doar superficial pe Su Yang. Fără să ştie, chiar viaţa lui este în pericol, dar iubirea sinceră a domniţei se interpune în faţa săgeţii lui Shin Myun. Chiar rănită îl priveşte cu dragoste. Ar vrea să moară dacă asta i-ar îndepărata durerea.

Privind-o cum suferă, în ochii tânărului se citeşte pentru prima dată regretul. Este la un pas de a fi prins, dar prietenii lui, care îl urmăriseră de departe, îl trag la timp din capcană. Domniţa îşi pierde cunoştiinţa şi este dusă acasă pentru a fi îngrijită. Ofiţerul Shin bănuieşte că gestul ei a fost de a-şi proteja răpitorul, dar Marele Prinţ neagă. Rochia de mireasă este găsită la Port Mapo şi soldaţii sunt din nou îl alertă.
Seung Yoo e afectat de gestul domniţei, dar nu recunoaşte în faţa lui Jo Suk Joo care îi spune adevărul, afirmând că de fapt el oscila între dorinţa de răzbunare şi teama că ea ar fi devenit soţia altcuiva.

Ofiţerul Shin vrea să-l găsească pe răpitor apelând la şeful bandiţilor din zonă care poate intra uşor în casele de gisaeng. Dar Su Yang nu e prea interesat de cine este adevăratul răpitor. El vrea să se folosească de situaţie pentru a mai scăpa de un adversar, fratele său Geum Sung şi dacă este posibil, de Prinţul Consort Jong. Ofiţerul Shin vrea să se opună oricărei forme de acuzaţii asupra vechiului prieten, dar i se aduc argumente că acum e duşmanul lui. Jong este arestat pentru răpirea fiicei Prinţului Su Yang chiar dacă Prinţesa se împotriveşte. Pentru prima dată Kyung Hye varsă lacrimi pentru soţul ei.

În drum spre închisoare Jung recunoaşte indirect că a venit la nuntă doar pentru ajuta la posibilul complot, împreună cu Prinţul Geum Sung. Chiar dacă Shin Myun se simte trădat şi neînţeles, pentru Jung asta e nimic faţă de ceea ce a făcut el familiei Kim. Din acest moment orice urmă de prietenie dintre ei a dispărut. Remuşcările sunt târzii. Prinţesa este surprinsă de liniştea şi resemnarea soţului ei. Abia acum îl descoperă cu adevărat.

Se Ryung începe să-şi revină având în minte ultimele întâmplări. Îşi întreabă servitoarea unde este el fără a-şi aminti ce s-a întâmplat. După scurtele momente de confuzie realizează că nu trebuie să spună cine a fost răpitorul ei. Îl minte pe tatăl său spunându-i că nu ştie cine a fost şi pe unde a fost dusă. E însă mulţumită când află că nu a fost prins. Între tată şi fiică s-a creat o nouă distanţă. Ofiţerul Shin este şi mai decis să-l găsească pe răpitor şi aranjează o întâlnire cu şeful bandelor. Seung Yoo e confuz şi îmbrăţişează din greşeală o gisaeng. Şeful bandelor atacă casa gisaeng unde se afla tânărul, luând şi câţiva ostatici din rândul fetelor. Chil Goo şi Jo Suk Joo vechi duşmani se luptă până la apariţia lui Seung Yoo care, înnebunit, ucide fără nici o teamă.

Gong Chil Goo şi Ofiţerul Shin se întâlnesc şi cei doi fac un pact ce are ca scop prinderea tuturor celor care se opun Prinţului Su Yang. În schimb va câştiga noi zone de control în capitală. La casa de gisaeng Jeong Yoo este considerat un salvator chiar dacă nimeni nu îi ştie numele. Când unul dintre prieteni se dă drept fiul lordului Kim devine furios, dar şi îngrijorat când află că vechiul prieten a fost arestat pentru răpirea fiicei lui Su Ryang. Marele Prinţ Geum Sung este trădat chiar de unul dintre slujitorii săi şi a scăpa din mâinile fratelui său pare şi mai greu. Regele încearcă să-şi salveze ultimii aliaţi, dar nu reuşeşte să-l convingă pe unchiul său. Îi spune acestuia său că e conştient de faptul că el urmează pe listă.

Într-un gest de umilinţă Prinţesa Kyung Hye Îi cere unchiului său salvarea soţului şi a unchiului său. Nu reuşeşte însă să-i mişte inima lui Su Yang. Se Ryung află şi merge la tatăl său pentru a-i vorbi. Îi spune că e sigură că nu îi pedepseşte pe adevăraţii vinovaţi. Din punctul ei de vedere vinovatul este unul dintre acei mulţi oameni care îl urăsc pentru crimele lui. Îi mai spune direct că ştie despre faptul că el a scufundat intenţionat nava cu deţinuţi. Fiica îl atenţionează clar că ea nu se va căsători niciodată cu Shin Myun şi nu mai are încredere deloc în el. În curte, când îşi vede soţul dorit de tatăl său îi spune şi lui că nu se va căsători cu el orice ar face. Între timp, orice speranţă de a-şi salva soţul pare pierdută pentru prinţesă care o aştepta cu speranţă pe vechea prietenă. E conştientă că nici fiica lui nu l-a putut convinge pe tatăl avid de putere să cedeze.

Regele e conştient că stă în puterea lui să detensioneze situaţia. Decide să abdice în favoarea unchiului său pentru a putea astfel să oprească şirul de crime ale acestuia. Oricât ar arăta că nu şi-l doreşte, Su Yang se poate bucura în sfârşit. E un şoc pentru toţi susţinătorii regelui. Tânărul suveran plânge cerând iertare tatălui mort, duşmanii lui se bucură de o victorie venită atât de uşor. Seung Yoo încearcă să ajungă la casa Prinţului Consort Jung acum eliberat. Prinţesa Kyung Hye e tulburată şi deja a renunţat la hainele specifice. Cei doi soţi sunt însă apropiaţi în durerea lor.

Seung Yoo se revede în sfârşit cu prietenul său Jong. Sunt momente confuze şi emoţionante între doi oameni ce nu sperau să se mai revadă. “Un duşman invizibil e mai periculos decât unul cunoscut” îi zice Sung vechiului prieten. Iar aceste cuvinte înseamnă fără să-şi dea seama o nouă cale spre care va apuca Seung Yoo care începe adevăratul plan de răzbunare: uciderea pas cu pas a aliaţilor lui Su Yang. Prinţul On Nyeong este primul pe listă…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Iubitul Prinţesei – episodul 15. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. prima la acest nou episod…din pacate nu pot sa-l mai urmaresc o data acest serial….din cauza ca sunt la facultate dar acesta a fost unul dintre cele mai impresionante episoade(impreuna cu 14)pe care le-am vazut :X sa nu-l ratati!
    o zi minunata sa aveti!
    Cei doi se apropie si mai mult in suferinta..o suferinta care sculpteaza cu indemanare o iubire statornica si adevarata :)

  2. Buna ziua tuturor!

    Va multumesc ca urmariti acest serial sau ca reusiti sa cititi rezumatele. Este unul dintre cele mai emotionante filme din toate punctele de vedere. Cred ca rareori dragostea, emotiile si puterea de sacrificiu si-au mai dat o astfel de intalnire. Un film cu niste personaje extrem de bine conturate, cu o coloana superba extraordinara, cu niste actori care vor mai avea multe de spus pentru cinematografia coreana.
    Un film din acea categorie de revazut si de retrait la nivel emotional.

    O zi reusita tuturor!

    • da,as zice ca poate sta alaturi de Hwang Jin Yi cu cinste…:)!

  3. Plangem si azi? Plangem!! :)):((

    Nu-mi place ca Seung Yoo se va transforma pentru o perioada intr-un asasin… dar ador pentru ca de acum incolo, asa cum foarte bine a spus @paully, isi va apropia durerea si temerile de cele ale lui Se Ryung si impreuna vor reusi sa le depaseasca si sa traiasca o iubire din al carei timp deja s-a pierdut o parte importanta in negura razbunarii.. :x:x:x

    Ma uitam aseara la decernarea premiilor KBS 2011. Ma bucur enorm ca drama a primit atatea recunoasteri si aprecieri. Imi pare rau insa ca Shi Hoo sau macar cel care l-a jucat pe Su Yang, nu au luat vreunul premiul Daesang, care inteleg ca ar fi cel mai important.

  4. numai ascultand melodia…ti se face in suflet un gol imens…

  5. O sa am grija sa revad acest episod pe net. Acum nu am cum sa-l vad la Tv … am un frate care iubeste prea mult meciurile. Fotbalul e pentru el important, cum sunt pentru mine k-dramele.
    Totusi trebuie sa mentionez ca lacrimile printului/regelui m-au emotionat foarte tare, la fel ca si cele ale Printesei si lui Se Ryung … desigur fiecare in felul sau.

  6. Imi place la nebunie serialul asta, fiecare episod iti da o stare de incordare, de grija pentru personajele principale. E minunat!

  7. Mi-a placut episodul,dar a fost si foarte trist…..ma bucur ca Jong stie de existenta lui Seung Yoo…abia astept episodul de maine sa vad ce se va intampla cu On Nyeong….

Leave a Comment