koreafilm

Infinite şi farmecul adolescenţei

Written by koreafilm. Posted in Hallyu, Hanguk Eumak - Muzica, K-Pop, Recenzii Koreafilm

Tagged: ,

0

Published on februarie 29, 2012 with 6 comentarii

Au avut devoie doar de un an pentru a ajunge în top

În 2010, trupa „Infinite”, formată din cei şapte membrii (Seong Kyu,Dong Woo, Woo Hyun, Ho Ya, Seong Yeol, L, Seong Jong) a debutat la programul de televiziune “M Countdown”, după doi ani de pregătiri. Obţinând şi mai mult interes public după ce au apărut în reality-show-ul “Infinite! You are my brother”, debutul lor a fost şi mai bine primit. La scurt timp după ce au lansat primul lor album First Invasion şi melodia de debut “Come back again”, au ajuns să fie reprezentanţii dansului denumit plastic “cuţit”. Această coregrafie a luat naştere din mişcările pe care toţi cei şapte membrii le-au făcut
în acelaşi timp, ca şi când ar fi fost tăiaţi cu cuţitul. Dansul a apărut odată cu melodia “Come back again”, apoi cu melodia “She’s back” şi, în final, cu mini-albumul Before the dawn.

Before the dawn

Au stârnit interesul prin melodia “BTD”, de pe albumul Evolution, după ce au debutat cu un concept adolescentin. După ce au promovat melodia “BTD”, Infinite au declarat că au auzit multe persoane spunând că remarcă o transformare a stilului lor. După albumele Inspirit şi Can U Smile, în luna iulie a anului trecut au lansat albumul Over the top şi odată cu melodia “Be Mine”, au câştigat primul loc în clasamentele programelor de televiziune, la doar un an după debut, şi astfel şi-au cucerit fanii cu mişcările de scenă energice şi activităţile ce îi impun ca nişte tineri rebeli, în realitate.

Băieţii minune ai Hallyu, Infinite, au avut primul lor concert solo la Seoul Olimpic Park în data de 11 februarie 2012. La concertul, intitulat Second Invasion, băieţii au dat tot ce au avut mai bun în faţa unui stadion plin la maxim cu fani nu numai din Coreea dar şi din afară.
Biletele pentru acest concert s-au epuizat de anul trecut, în câteva zile de când au fost scoase la vânzare. În ciuda faptului că nu au reuşit să obţină un bilet, fanii din afara ţării au venit, totuşi, măcar să îşi audă idolii cântând dacă nu pot să îi vadă.
Spectacolul a început cu melodii mai vechi, cum ar fi “Come back again” şi “Hysterie”; a continuat şi cu momente solo ale băieţilor dar şi cu piese mai noi ca “White Confession (Lately)” sau “Be Mine”. Pe tot parcursul show-ului artiştii au avut o mulţime de surprize pentru fani, de la cadouri de Valentine’s Day aruncate spre public, până la numărul amuzant realizat de Sungjong şi Sungyeol care au interpretat “Trouble Maker” de la Hyuna.

În weekend-ul 25-26 februarie băieţii au concertat în Japonia – „Second Invasion Japan Tokyo” , spectacol desfăşurat la Tokyo International Forum Hall. În luna aprilie ei vor lansa şi cel de al doilea single in limba japoneză – “Be Mine” (primul fiind BTD).

PROFIL
DONG WOO
(rapper)
Nume adevărat: Jang Dong Woo
Data naşterii: 22 noiembrie 1990
Grupa sanguină: A / Înălţime: 1,75 m
Membrii familiei: bunica, părinţii, două surori mai mari
Poreclă: Ikryongi
Ce înseamnă INFINITE pentru el: grupul care are nenumărate calităţi şi care este mereu pregătit să zboare cât mai sus.

WOO HYUN (vocal)
Nume adevărat: Nam Woo Hyun
Data naşterii: 8 februarie 1991
Grupa sanguină: B / Înălţime: 1,76 m
Membrii familiei: părinţii, un frate mai mare
Poreclă: Vitamin and nuclear of Infinite (vitamina şi energia din Infinite)
Ce înseamnă INFINITE pentru Woo Hyun: Viaţa.

HOYA (rapper, vocal)
Nume adevărat: Lee Ho Won
Data naşterii: 28 martie 1991
Grupa sanguină: AB / Înălţime: 1,78 m
Membrii familiei: bunica, părinţii, fraţi mai mari şi mai mici
Poreclă: Tinky Winky, dance machine (maşină de dansat)
Ce înseamnă INFINITE pentru Ho Won: precum primul buton, linia mea de start.

SUNG YEOL (vocal)
Nume adevărat: Lee Sung Yeol
Data naşterii: 27 august 1991
Grupa sanguină: B / Înălţime: 1,83 m
Membrii familiei: părinţii, un frate mai mic
Poreclă: Primary student
Ce înseamnă INFINITE pentru Sung Yeol: fiecare membru e special şi „Infinite” fără unul din ei nu poate exista.

L (vocal)
Nume adevărat: Kim Myung Soo
Data naşterii: 13 martie 1992
Grupa sanguină: 0 / Înălţime: 1,78 m
Membrii familiei: părinţii, un frate mai mic
Poreclă: L (Kim Myung L)
Ce înseamnă INFINITE pentru Myung Soo: precum familia

SUNG JONG (vocal)
Nume adevărat: Lee Sung Jong
Data naşterii: 3 septembrie 1993
Grupa sanguină: A / Înălţime: 1,78 m
Membrii familiei: părinţii, un frate mai mic
Poreclă: Last Jjong
Ce înseamnă INFINITE pentru Sung Jong: viaţa însăşi; nu pot trăi fără Infinite.

SUNG KYU (leader)
Nume adevărat: Kim Sung Kyu
Data naşterii: 28 aprilie 1989
Grupa sanguină: A / Înălţime: 1,78 m
Membrii familiei: părinţii, o soră mai mare
Poreclă: Bunicul (Halgyu), Gyudeoji
Ce înseamnă INFINITE pentru Sung Kyu: totul.

ÎNTÂMPLĂRI:
Infinite
, cunoscută ca fiind o trupă ce este foarte apropiată de fani, are câteva episoade amuzante. Dong Woo, care a atras atenţia fanilor prin părul său roşu, a avut multe probleme din această cauză. Dong Woo a spus că a avut o experienţă negativă din cauza culorii părului, precizând că: “Atunci când am avut un fan-meeting, probabil din cauză că unul dintre fani a crezut că părul meu este interesant, m-a tras de păr”. Nu este singurul incident, căci fanii îl necăjesc şi pe Sung Yeol.
Woo Hyun a vorbit despre umilinţa lui Sung Yeol, spunând că “deoarece caracterul lui Sung Yeol este ca cel al unui elev, fanii îl cred naiv. Şi poate din acest motiv, ei îi urmăresc activităţile şi îl necăjesc des”. Datorită acestor imagini, şi cadourile fanilor sunt unice. Ei i-au dăruit lui Sung Yeol balonaşe pentru copii, creioane colorate şi foi colorate împreună cu sugestii de origami. Sung Yeol a răspuns cu inteligenţă acestor întâmplări, spunând: „Sunt multe lucruri necesare unui elev în depozitul companiei. Nu cred că trebuie să mă îngrijorez pentru bunurile copilului meu”. Fanii au spus că răspunsul a fost unic şi inteligent. Fiind îngrijoraţi că membrii trupei Infinite se vor răni în mulţime, fanii înşişi au devenit bodyguarzi şi au dat autografe în locul lor. Unii susţin că fanii ajung să fie asemenea cântăreţilor. Trupa Infinite, care are nenumărate abilităţi, şi fanii, care se aseamănă cu ei, încurajează viitorul fără limte împreună. Numele trupei Infinite are înţelesul de „fără limite, sprint infinit, a nu fi ţinut în frâu, a evolua neîncetat, a dezvolta numersoase abilităţi” şi aşa mai departe, o persoană care aşteaptă cu nerăbdare activităţile şi munca trupei Infinite.

Articol preluat parţial din revista Kwave, tradus de Alexandra Moldovan.
Completări făcute de Oana Mereuţă.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on Infinite şi farmecul adolescenţei. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Nu prea reusesc sa ii deosebesc intre ei, dar imi plac melodiile lor in special “Be Mine”.

  • eu ador paradise :)

   • Mie imi plac ambele melodii…cred ca in egala masura. Baietii sunt simpatici!
    Ma amuz copios vazandu-i in “Infinite Sesame Player” si am fost emotionata sa-i vad asa sufletisti in “BIRTH OF A FAMILY”. :)

 2. Ce Dumnezeu se intampla cu tineretul ,din Corea? Pe zi ce trece apar tot mai multi pustani efeminati ,zmacuiti si vopsiti de zici ca sant fetite pe centura,unde este imaginea barbatului adevarat cu care santem obisnuiti din filmele istorice si nu numai? Dealtfel nu am nimic impotriva prezentarii si a celor scrise dar parca sant prea veseli baietii astia!

 3. sunt niste pustani talentati… sa-i vedem dupa ce mai cresc :D

 4. Nu am zis nimic de talentul lor,sant vedete in devenire !

Leave a Comment