koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 15

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

fzardz

Published on ianuarie 03, 2012 with 4 comentarii

de Ana C.

Ah Ran lasă complet garda jos datorită impresionantei cereri în căsătorie şi nu poate spune decât da, convinsă fiind de dragostea lui Jae Sung. Roata se întoarce. Acum Jae Sung este cel cu o familie bogată în America şi care insistă că şi-a găsit adevărata dragoste iar Ah Ran, asemenea lui Hyun Woo este complet orbită de sentimente.
Joo Seung, convins că ea şi-a dat seama despre minciunile lui Jae Sung, îi propune să plece împreună pentru a începe o nouă viaţă, în caz contrar va dezvălui totul despre adevărata ei identitate şi va ajunge după gratii. Şi de data aceasta, cu ajutorul unei minciuni, Ah Ran reuşeşte să scape, folosind drept scuză nevoia de a-şi găsi sora.

Image and video hosting by TinyPic

Doamna Shin, aflând despre relaţia dintre ea şi Jae Sung, o confruntă, cerându-i socoteală pentru modul în care îi trădează pe toţi bărbaţii din viaţa ei. Ah Ran nu se lasă mai prejos şi atacă şi ea, dezvăluindu-i că ştie totul despre legătura pe care a avut-o cu fostul secretar al soţului ei şi despre fiul pe care l-a avut şi o ameninţă că va dezvălui totul domnului Shin. În plus, ea o atacă şi mai mult spunându-i chiar că Joo Seung este cel care a pus totul la cale, a încurajat-o să se căsătorească cu Hyun Woo pentru a se răzbuna împotriva mamei care l-a abandonat.

Image and video hosting by TinyPic

Jae Hee devine tot mai nesigură în ceea ce priveşte sentimentele lui Jae Sung. După ce a fost respinsă de el atunci când era şi Ah Ran de faţă şi aflând despre logodna lui cu aceasta, ea se panichează tot mai mult, crezând că îl pierde.
Doamna Shin, chinuită de toate lucrurile care s-au întâmplat în jurul ei, pleacă în mijlocul nopţii la orfelinat pentru a se asigura că nimeni nu va afla de ceea ce a făcut. Acolo ea află că şi Ah Ran a întrebat despre Kyung Ran, lucru ce o face suspicioasă. Ceea ce ea nu ştia, este că atât soţul, cât şi nora ei o urmăreau. Astfel, Ah Ran îşi trimite rudele după ea pentru a-şi găsi sora. La vederea lor, doamna Shin urcă în maşina lui Jae Sung pentru a scăpa.

Image and video hosting by TinyPic

Ah Ran pare să fie de-a dreptul naivă. Crede tot ce îi spune Jae Sung, că va începe o nouă viaţă şi că nimeni nu îi va putea lua această fericire, încât îi dă chiar puterea de decizie în ceea ce priveşte compania. Mergând din nou să discute cu Julie Jung, obţine fuziunea cu SM Furniture în schimbul a două lucruri: să îşi ceară scuze în faţa lui Sang Mo pentru că a profitat de el şi să îi pună iniţialele pe toate creaţiile lui.

Image and video hosting by TinyPic

Doamna Shin se duce spre locul de întâlnire stabilit cu unchiul lui Kyung Ran. Acelaşi lucru îl fac şi Ah Ran, care nu a vrut să piardă această ocazie, dar şi domnul Shin care le urmărea pe rudele fostului său angajat. Văzându-şi soţul şi nora ajunşi acolo înaintea ei, ea renunţă să se mai ducă, lăsându-i pe cei doi să se întâlnească. Ah Ran, aproape fiind prinsă, încă odată reuşeşte să scape datorită talentului său actoricesc – susţine că a fost nevoită să se întâlnească cu ei, întrucât o ameninţau că vor dezvălui că socrul său a fost implicat în moartea fratelui lor.

Image and video hosting by TinyPic

Jae Sung, pentru a-şi obişnui familia cu ideea că este încă in viaţă, le trimite o fotografia a sa datată posterior incendiului. Acum, întreaga familie este sigură că Hyun Woo trăieşte. Mergând să o întrebe pe Jae Hee, domna Shin este auzită de Joo Seung care află ce s-a întâmplat. În timp ce întreaga familie este în căutarea lui Hyun Woo prin toate spitalele, Ah Ran îşi petrece ziua fericită alături de Jae Sung, discutând despre nuntă, neavând nici cea mai mică idee despre ce se întâmplă. Într-un final, Ah Ran Află şi ea despre noile evenimente, iar şocul pare să fie prea mare pentru ea iar, culmea ipocriziei se întoarce imediat in braţele lui Joo Seung pentru a-i obţine ajutorul.

Image and video hosting by TinyPic

Joo Seung o duce în faţa familiei Shin pentru a o scoate din acea casă. Ea plănuieşte să se folosească de el, să îi ia banii iar apoi să fugă şi să se căsătorească cu Jae Sung. Joo Seung are şi el planurile lui. Se întâlneşte cu fratele său şi îi dezvăluie că cei care au început toată această dramă au fost membrii familiei lui.
Poliţia o abordează pe Ah Ran. Ei au primit o declaraţie scrisă de Shin Hyun Woo prin care ea este acuzată a fi cea care a cauzat accidentul din acea noapte.

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 15. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Waw, abia astept sa vad episodul :) Sa fiu sincera nu ma asteptam ca Hyun Woo (Jae Sung) sa doreasca ca familia lui sa afle atat de repede ca e posibil sa fie in viata. Ah Ran e pe cat de diabolica, pe atat de naiva :)) Sunt ft curioasa cum va decurge actiunea pana la final,si mai ales ce final va avea acest serial.

    Multumim pt rezumate, Ana!

  2. Mulţumim pentru rezumat Ana

  3. multumesc mult pt rezumate. eu am pierdut multe episoade din serial si cum nu le pot recupera, ma multumi sa citesc rezumatele.

  4. Situația s-a inversat. Am rămas uimita de cât de naiva este Ah Ran, mai ales ca Jae Sung face același lucru pe care i l-a făcut ea. Abia aștept sa vedem cum va mai scăpa și de data asta de politie, având in vedere ca mai sunt 6 episoade.
    Ma bucur ca rezumatele va sunt de ajutor. :D

Leave a Comment