Ana-Maria Ruse [KF]

Hwang Jin Yi – episodul 5

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Hwang Jin Yi, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

captura 5 ep 5

Published on ianuarie 18, 2012 with Un comentariu

Hwang Jin Yi OST – Ggotnal

.

Furioasă la culme, mama lui Eun Ho o jigneşte pe Jin Yi, şi pe mama ei, Hyun-geum, dar aceasta ripostează. La auzul acestor vorbe, femeia aruncă apă fiartă spre faţa tinerei, iar Baek-moo o protejează cu sacrifiul propriului corp, cerându-şi de asemenea umile scuze în numele elevei sale. În sufletul lui Jin Yi se dă o luptă, cel în sinceritatea căruia crezuse a dezamăgit-o, iar maestra sa a apărat-o cu preţul sănătăţii sale.
Tatăl lui Eun Ho se amuză copios la aflarea veştii că fiul său a vizitat casa curtezanelor, pentru a se întâlni cu una din fetele de acolo, şi pune totul pe seama vârstei la care de obicei băieţii umblă după fete, şi îl anunţă că a trimis deja o cerere de căsătorie cu fiica guvernatorului.
În faţa mamei sale, Jin Yi neagă că l-ar iubi pe tânărul nobil, şi îşi ascunde adevăratele sentimente. Este chemată mai târziu de către fata guvernatorului, care doreşte să-i vorbească. Cele două realizează că se cunosc deja, iar fata o avertizează să renunţe la viitorul ei soţ, sau maestra Baek-moo şi-ar putea pierde poziţia.


Mae-hyang, maestra trupei din capitală, îşi instruieşte fetele pentru competiţia care va să vină. La fel ca Jin Yi, şi Bu-yong este cea mai talentată fată din trupa capitalei. Cele două sunt hotărâte să câştige competiţia, iar pentru asta vor să se folosească de Baek Kye Soo, un nobil cu simţ artistic dezvoltat, care este rudă directă cu regele.
Eun Ho se furişează pentru a merge să o vadă din nou pe Jin Yi, dar servitorul său îl supraveghează îndeaproape, de frica stăpânei sale, şi îl însoţeşte la şcoală. De acolo însă, cu ajutorul colegului său, el reuşeşte să fugă fără a fi văzut de Duk-pal. Îi trimite o scrisoare celei cu care ar trebui să se însoare, după care se duce la gyobang. Jin Yi nu vrea să-i asculte scuzele, iar profesorul de muzică îi spune că nu va face altceva decât să o rănească pe fată.

Un grup de copii amărâţi sosesc la gyobang, iar Seom-seom, una din fetele din trupă îi oferă bani servitorului casei, pentru a le cumpăra de mâncare copiiilor, care sunt fraţii ei. Acesta o place pe fată, de aceea ajută familia săracă a acesteia, dar ea crede că face asta pentru ca ea să se culce cu el. Visul lui Seom-seom este să devină o curtezană talentată, să aibă îndeajuns bani să-şi ajute familia, şi o roagă pe Jin Yi să exerseze împreună, pentru a deveni cele mai bune.
Din cauza lui Eun Ho, servitorul Duk-pal este bătut groaznic. Tânărul nu-şi poate recunoaşte mama, care este atât de crudă, iar mama lui suferă crezând că fiul ei este la fel ca soţul, un fustangiu. Tânărul îşi cere scuze în faţa servitorului care a fost pedepsit din cauza lui, şi realizează că a fost nedrept cu el. Acesta, mişcat de vorbele băiatului, care a fost de altfel singurul care l-a tratat ca pe un om, se oferă să ducă o scrisoare către Jin Yi.

Jin Yi decide să se întâlnească pentru ultima oară cu Eun Ho, pentru a putea pune punct relaţiei, o dată pentru întotdeauna, dar când ajunge la locul lor de întâlnire, acel mic pavilion la care se ajunge pe un poduleţ, rămâne surprinsă. Podul este acoperit în întregime de flori, la fel şi pavilionul, iar o sforicică atârnă în jos. Când trage de ea, un mic inel alunecă în palma ei, iar Eun Ho îi face promisiunea că o va iubi mereu, îi pune inelul pe deget, şi în lumina soarelui, o sărută pentru prima oară.


Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

Un comentariu

There are currently Un comentariu on Hwang Jin Yi – episodul 5. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Superb acest episod, cu scena romantica de la final :)

Leave a Comment