Ana-Maria Ruse [KF]

Hwang Jin Yi – episodul 11

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Hwang Jin Yi, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

bscap0534

Published on ianuarie 23, 2012 with 7 comentarii

Hwang Jin Yi OST – Geudaeboseyo (instrumental)

Toţi cei prezenţi răsuflă uşuraţi, mai puţin Mae-hyang şi Bu-yong, după ce Myung-wol recită poemul pe care chinezul i l-a scris pe fustă. O singură privire asupra lui, şi poemul a rămas în inima ei. Ambasadorul părăseşte Joseon cu gânduri bune. Myung-wol o critică pe Baek-moo de faţă cu Mae-hyang, care este din ce în ce mai intrigată, mai ales când află că ea nu dansează, şi se gândeşte la o metodă de a o face curtezană în trupa de la palat.
Ministrul Kim îi mulţumeşte lui Myung-wol pentru participarea la banchet, dar aceasta îi spune că nu a făcut-o pentru el, ci pentru că nu a dorit ca altcineva să o distrugă pe cea pe care doreşte chiar ea să se răzbune. Kim Jung Han o pălmuieşte, spunându-i să înceteze cu ura, pentru că doar se va răni singură. Lordul Baek asistă la scenă, şi e convins că prietenul său are sentimente pentru Myung-wol. Bu-yong este afectată, şi încearcă să-l consoleze pe Jung Han; acesta spune că nu are sentimente pentru Myung-wol, doar o compătimeşte. Baek Gye Soo îi cere lui Jin Yi să cânte pentru el, dar aceasta refuză, motivând că nu i-a cerut-o cu sinceritate şi cu inima deschisă. Lordul e tot mai atras de ea.

Regele îi conferă o nouă poziţie lui Kim, guvernator în Songdo, unde va avea îndatorirea de a colecta partituri muzicale şi cu mişcări de dans, totul pentru patrimoniul ţării, strânse în cărţi. De asemenea, numele celor mai buni artişti vor fi trecute în aceste cărţi, iar trupa cu cele mai multe curtezane înscrise în cărţi, va deveni noua trupa de la palat. Baek-moo încearcă să o convingă pe Myung-wol să danseze din nou, se înveţe dansul cocorului, iar numele ei să fie imortalizat în scrieri, dar fără succes. Jin Yi o acuză că este falsă, şi talentul ei e lipsit de sinceritate.
În schimb, îi cere ajutorul lui Mae-hyang, să o distrugă pe Baek-moo, şi să înveţe de la ea să danseze din nou. Mae-hyang acceptă, acceptă chiar şi să-i cedeze poziţia ei. Baek-moo află şi ea, dar nu spune nimic, iar Hyun-geum îşi avertizează fiica să renunţe la această idee, şi să primească favorurile lui Kim Jung Han, care e evident că o place.

Mae-hyang cere retragerea lui Baek-moo din funcţia de maestra a trupei din Songdo, pe motiv că nu-şi poate controla fetele. Şefa trupei de la palat susţine că în 3 luni o va învăţa pe Myung-wol dansul săbiilor, iar Baek-moo îi promite că dacă va reuşi, va renunţa la poziţia ei şi la toate cărţile cu mişcări de dans pe care le deţine.
Lordul Baek soseşte în Songdo, şi o cheamă la el acasă pe Myung-wol, chiar dacă ea îi spune că a doua zi are un banchet la care trebuie să participe. Gye Soo trimite vorbă, şi anulează întâlnirea ei cu ceilalţi oameni care îi ceruseră serviciile. Îl invită şi pe Jung Han la mica petrecere, şi de asemenea, Bu-yong este prezentă. Myung-wol soseşte fără instrumentul ei, şi îi cere lordului să petreacă noaptea cu el. Kim Jung Han este vădit jenat.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Hwang Jin Yi – episodul 11. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima! ^_^

  • Da :) Bravo!

 2. A doua! :)

 3. Multumesc pentru rezumat Ana! Imi pare foarte rau de Jin Yi cu aceasta imensa dorinta de razbunare a ei. Cred ca a fost ranita foarte adanc in inima ei. Va reusi vreodata sa o vindece?

  • Cu placere :)

   Moartea lui Eun Ho i-a provocat mare suferinta, mai ales ca o considera vinovata pe maestra ei, de asta doreste atat de mult sa-i faca rau…dar in inima ei ea este buna, dar nu poate inca sa arate asta. Cu siguranta inima ei se va vindeca intr-o oarecare masura, dar va mai trebui sa sufere pana atunci.

 4. Ana, imi place melodia pe care ai ales-o azi. Aceasta versiune se potriveste episodului de astazi.

  • Multumesc :) Mie imi plac toate melodiile, si m-as fi hotarat greu care melodie se potriveste cu care episod, asa ca am decis sa le pun in ordine, iar cand se termina, fie o iau de la inceput (sunt 16 melodii si 24 de episoade), fie aleg in functie de episod :)

Leave a Comment