koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 7

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

5plzwn

Published on decembrie 22, 2011 with 6 comentarii

de Ana C.

Temptation of An Angel OST – Blue Days 3


Întâlnirea de afaceri ne dezvăluie mai multe detalii despre noua identitate a lui Hyun Woo. Acum, el este Ahn Jae Sung. A studiat în America, de unde s-a întors de curând iar acum este preşedintele unei companii de gestionare a pensiilor, Novice. Pretextul pentru a o contacta pe Ah Ran – deschiderea în curând a unei pensiuni pentru care va avea nevoie de un furnizor de mobilă.
În timp ce erau la masă, îşi face apariţia o veche cunoştinţă a lui Ah Ran. S-au cunoscut în timp ce ea, sub pseudonimul de Rosemary, încă lucra ca damă de companie. El a fost şi încă este îndrăgostit de ea, dar ea nu a făcut decât să profite de el pentru a-şi însuşi creeaţiile sale de mobilă.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

În acest timp, acasă, domnul Shin împărtăşeşte familiei sale planul său de a-l adopta pe Joo Seung pentru a-l avea ca aliat împotriva lui Ah Ran în lupta pentru a-şi recupera compania. Toată familia se împotriveşte, în special soţia sa care refuză să primească pe cineva care să-i înlocuiască fiul. Ah Ran, aflând de acest plan, hotărăşte să adopte o nouă strategie. Îi propune să se întoarcă să lucreze la companie coordonând sediul central, în vederea primirii unui contract important. Lăcomia sa şi promisiunea că după finalizarea acestui contract, va primi compania înapoi, îl fac să accepte.

Image and video hosting by TinyPic

Ahn Jae Sung (Hyun Woo), pretinzând că încă nu a luat o decizie în alegerea furnizorului şi că încă este în căutare, reuşeşte să-i atragă atenţia lui Ah Ran. Aceasta pleacă în căutarea lui pentru a-l convinge. Mergând împreună spre locul unde se află pensiunea, Jae Sung nu ratează ocazia de a o chinui puţin. Trec chiar prin zona în care a avut loc accidentul, oprindu-se chiar în locul unde se afla un afiş care întreba despre posibil martori ai evnimentului din acea noapte, lucru ce o şochează pe Ah Ran.

Image and video hosting by TinyPic

În ceea ce priveşte faimilia Shin, se pare că se anunţă o nouă drama. Pe lângă ferma opoziţie pe care doamna Shin a exprimat-o cu privire la adopţia lui Joo Seung, aflând că fiica sa cea mică este îndrăgostită de el, se opune şi mai mult.
Bărbatul misterios din trecutul lui Ah Ran apare din nou. Acesta îi oferă schiţele lui, ştiind că asta o va face fericită. Ea îl respinge încă odată într-un mod foarte crud dar, când îşi dă seama cât de bune sunt, încearcă să profite de el pentru a şi le însuşi. Jae Sung devine conştient de ceea ce se întâmplă şi îl abordează pe bărbat, aflând toate detaliile despre situaţie. Într-un final, distrus de dezamăgirea în dragoste suferită, dându-şi seama că doar a fost folosit, apartamentul fiindu-i devastat iar creaţiile furate, acel bărbat decide să îşi pună capăt zilelor. Încă o victimă a cruzimii şi ale manipulărilor lui Ah Ran.

Image and video hosting by TinyPic

Poliţia vine cu noi veşti cu privire la cazul exploziei casei şi morţii lui Hyun Woo. Au fost descoperite bucăţi de silicon şi o perucă. Joo Seung imediat îşi dă seama de adevăr, ştiind despre talentul artistic al lui Hyun Woo. Împreună cu Ah Ran, el începe să o urmărească pe Jae Hee, bănuind că ar putea şti unde se află. Într-un final, planul lor eşuează, lăsându-i şi mai paranoici din cauza incertitudinii, neavând nicio idee cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla.
În final, Ah Ran şi Jae Sung se întâlnesc din nou şi merg la hipodrom. Calul lui Ah Ran se sperie şi o aruncă. Deşi salvată în ultima clipă, ea leşină în braţele lui Jae Sung, care îşi propune să o facă să se îndrăgostească de el iar, în momentul în care va fi mai disperată, să o arunce aşa cum i-a făcut şi ea lui.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 7. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Prima!!

  2. Mulţumim Ana! Wa, abia aştept episodul, Ah Ran deja cade în farmecele misteriosului bărbat…

  3. ce rau imi pare ca sunt putin in urma cu actiunea acestui serial!! trebuie sa recuperez!
    multumim, Ana, pentru rezumate:)

  4. Da… abia aștept sa vad ce urmează. Eu sunt curioasa sa aflu de ce doamna Shin este atât de ostila fata de Joo Seung. Oare exista vreun secret și în acest caz?
    Acum ca Hyun Woo vrea sa o facă sa se îndrăgostească de el, nu exista riscul sa cada în propria capcana? Pana la urma, el a iubit-o… trebuie sa mai fi rămas ceva din vechile sentimente.

  5. Dar nu se ocupa nimeni si de serialul TE IUBESC LA INFINIT???sau macar unde pot macar sa il vad online:D

  6. Da, e posibil ca Hyun Woo so mai iubeasca chiar dak ia facut atat rau. Stiti ca inimii nu ii poti porunci

Leave a Comment