koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 4

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

35j9rb9

Published on decembrie 19, 2011 with 8 comentarii

de Ana C.

Temptation of An Angel OST – Secret

La sfârşitul episodului trecut, Hyun Min, încă suspicios cu privire la relaţia dintre Kim Yun Jin si cumnata sa, se duce la fostul lor liceu pentru a verifica dacă întradevăr, Ah Ran spune adevărul cu privire la trecutul său. Din fericire (pentru Ah Ran), acesta nu găseşte nimic, iar protagonista scapă iarăşi basma curată.
Înapoi la casa de vacanţă, Ah Ran pleacă alături de Joo Seung, lăsându-şi soţul în grija asistentei, fără nicio altă intrucţiune, decât aceea de a-i îngriji rănile, spunându-i lui Yoon Jae Hee, că nu mai există nicio speranţă de recuperare.
Într-o notă mai comică, Hyun Min pleacă în căutarea angajatei lui, nevrând să o lase să demisioneze. Ajuns la casa ei, o găseşte pe aceasta într-o situaţie periculoasă, fiind ameninţată de doi bărbaţi. El încearcă să o apere dar, în schimb, ajunge chiar el să fie cel apărat, Yun Jin, printr-o impresionantă demonstraţie de forţă, reuşind să îi alunge pe cei doi.

Image and video hosting by TinyPic

Yoon Jae Hee, vrând să îl răsplătească pe Hyun Woo pentru bunătatea cu care a tratat-o, se hotărăşte să îl ajute să îşi revină. Încă de când era mică, în orfelinat, el a fost întotdeauna cel care a ajutat-o şi a susţinut-o. Acum este rândul ei să aibă grijă de el. Pe cont propriu, ea se ocupă de medicaţia bolnavului şi se informează despre modalităţile prin care i-ar putea fi de ajutor.
Domnul Shin, încă primind ameninţări pentru moartea unui fost angajat, încearcă să afle cine este în spatele mesajelor misterioase. Prin cuvintele sale, el reuşeşte să o înfurie şi mai mult pe Ah Ran, care era de faţă la discuţia lui cu asistentul său, aceasta devenind şi mai hotărâtă să îşi îndeplinească planul de răzbunare. Trebuie să găsească o modalitate de a-l scoate din ţară pentru ca, în lipsa lui, să poată trece magazinul de mobilă pe numele ei, şi astfel să îl ruineze. Joo Seung îi oferă ocazia perfectă – organizează o excursie în Japonia pentru domnul Shin şi pentru soţia lui, sub pretextul că va fi în beneficiul sănătăţii lor şi reuşeşte chiar să obţină ştampila lui pentru modificarea titlului de proprietate.
După ce familia lui Hyun Woo se duce să îl viziteze la casa de vacanţă unde este tratat, Ah Ran află că Yoon Jae Hee nu i-a urmat instrucţiunile şi i-a aplicat tratamente fără aprobarea ei. Furioasă, o ameninţă că o va concedia dar, pentru a putea rămâne, asistenta promite că îi va urma indicaţiile. În aceeasi seară, înapoi în camera sa, după plimbarea periculoasă la care l-a scos Ah Ran, dându-i chiar drumul pe o pantă, Hyun Woo dă primele semne că îşi revine, deschizând chiar ochii.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Încetul cu încetul, remuşcările încep să o chinuie şi mai tare pe Ah Ran. Imaginea lui Hyun Woo pare să o bântuie tot mai mult iar amintiri ale copilăriei sale tragice ies la suprafaţă.
Ziua următoare, Hyun Woo deschide iarăşi ochii. De data aceasta, Yoon Jae Hee este de faţă. Îl anunţă pe Hyun Min iar Ah Ran aflând şi ea, ajunge într-un suflet pentru a verifica personal situaţia. Nevrând să se dea de gol, Hyun Woo continuă să pretindă că este încă în comă, chiar şi atunci cand i se varsă apă clocotită pe mână. Asistenta, aflând adevărul, de data aceasta păstrează secretul şi îl ajută în procesul de recuperare fizică. La rugămintea acestuia, ea chiar intră în casa lui pentru a-i recupera ştampila din mâinile soţiei sale.

Image and video hosting by TinyPic

Înapoi la magazinul de mobilă, Ah Ran nu renunţă la ideea de a scăpa de angajata care îi ştia trecutul. Ea îi înscenează un furt din banii magazinului dar, în cele din urmă, în ciuda a ceea ce i-a făcut, Kim Yun Jin o iartă, lăsându-se înduioşată de povestea tristă si de talentul ei actoricesc.
Odată ce a scăpat de riscul ca secretul ei să fie dezvăluit, vrând să finalizeze documentele prin care magazinul lui Hyun Woo îi revin atunci când acesta nu este capabil să decidă în privinţa acestuia, Ah Ran descoperă lipsa ştampilei. Aflând că posibilul hoţ este asistenta, Yoon Jae Hee, pleacă imediat să verifice starea soţului său. Ajunsă la destinaţie, deschide uşa camerei bolnavului. Patul este gol.

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 4. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima!!

 2. A doua. Am o intrebare, Yun Jin, fosta colega de scoala a lui Ah ran si angajata lui Hyun Min nu e cumva Ah Jong din Dong Yi? Sau numai mie mi se pare

  • Da, ea este :D

   • mi-se parea cunoscuta si nu stiam de unde…multumesc ana…..

 3. Multumim Ana pt rezumat, ft frumos, la fel si melodia :) Ionela, intradevar e vorba de Ah Jong din Dong Yi :)
  Abia astept sa vad episodul, se precipita actiunea, si de abia astept ca Hyun Woo sa-si schimbe infatisarea…

 4. A fost ft captivant episodul, cât îndură Hyun Woo pt a se răzbuna pe Ah Ran…iar ea cât de diabolică e, cu câtă uşurinţă i-a dat drumul pe pantă :( Lee So Yeon e o maestră a rolurilor negative, i se potrivesc mănuşă.

 5. Da, asa este, e diabolica, dar are si un pic de dreptate, ea a suferit foarte mult din vina socrului ei, care ia ucis parintii, dar pe de alta parte, nu trebuie sa se razbune pe Hyun Woo, deoarece el n-are nicio vină pentru ce sa intamplat. Si apropo, nu vi se pare k, Ah Ran mica e Dong Yi mica? Am zarito putin in cateva secvente dar mi se pare k ea e

 6. Da, e micuţa actriţă din rolul micuţei Dong Yi, şi nu numai…

Leave a Comment