koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 3

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

1zoknrm

Published on decembrie 16, 2011 with 19 comentarii

de Ana C.

Temptation of An Angel OST – Tears of Revenge

Imediat după accidentul în care Ah Ran îşi părăseşte soţul, mama lui Hyun Woo se trezeşte ca dintr-un coşmar, intuiţia ei spunându-i că ceva nu este în regulă.
Între timp, Ah Ran caută sprijinul lui Joo Seung. Rănită, reuşeşte să ajungă în braţele iubitului său, care o ajută să îşi mascheze urmele a ceea ce tocmai s-a întâmplat. Nimeni nu trebuie să o poată lega de accident – ea era acasă, iar Hyun Woo a fost cel care a cauzat accidentul. Joo Seung creează o diversiune, intrând în casa socrilor ei sub pretextul de a-l întâlni pe domnul Shin, dându-i ocazia de a se strecura în camera ei pentru a face să pară că a fost acolo toată noaptea. Reuşeşte chiar să găsească o explicaţie pentru tăietura de pe frunte din urma accidentului, spunându-i cumnatei sale ca doar a alunecat în cadă şi că nu este nimic grav.

Image and video hosting by TinyPic

În sfârşit este primit un telefon. Vestea despre accidentul lui Hyun Woo îi face pe toţi să plece în grabă spre spital. Acolo, ei ajung chiar în momentul în care acesta, în stare critică, intră în stop cardiac. Într-un final, doctorii reuşesc să-l salveze, dar prognosticul lor este neclar. Nu se poate spune cu exactitate când şi dacă acesta se va trezi. Deşi suspiciunea asupra ei apare cu mai multe ocazii, Ah Ran reuşeşte să scape de fiecare dată. Acum ea este prinsă între dorinţa de răzbunare şi remuşcare. După ce Joo Seung îi aduce vestea că celălalt şofer a murit în urma accidentului, sentimentul de vinovăţie şi panica devin copleşitoare. Îngrozită de gândul că ar putea fi descoperită, că planul ei de răzunare ar putea lua sfârşit prea devreme, nu-şi poate dori decât moartea lui Hyun Woo. „Îmi voi primi pedeapsa pentru moartea unui om, dar nu acum. Pentru ca părinţi mei să-şi poată găsi pacea, pot face orice.”
Acasă, revenindu-şi în fire, îşi dă seama că trebuie să profite de ocazie şi să îşi îndeplinească planul înainte ca soţul ei să-şi revină şi să o dea în vileag.
În acelaşi timp, la spital, Hyun Woo se trezeşte, veste care îi încântă pe toţi cu excepţia celor doi. Suspiciunile familiei ies la iveală. Deşi Hyun Woo încă nu poate vorbi, părinţii săi încep să suspecteze ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Chiar în momentul in care prezenţa lui Ah Ran la locul accidentului era pe cale să fie confirmată, totul este întrerupt de venirea poliţiştilor care se ocupau cu investigarea cazului, prezentând un inel găsit la faţa locului. Acum, adevărul pare a se îndepărta tot mai mult de cei care îl caută. Ah Ran negând că i-ar aparţine, toţi ajung la concluzia ca Hyun Woo era în maşină cu o altă femeie. Ea merge chiar mai departe în încercarea de a face să pară că soţul ei o înşela, punând printre hainele pline de sânge purtate de el în noaptea accidentului, o scrisoare de la o iubită geloasă, care să înlăture orice îndoială.
Între timp, Joo Seung încearcă să scape de perechea perechea inelului găsit în maşină dar, ajunge în mâinile unei asistente care lucrează in biroul lui.
Hyun Min, inspectând celălalt inel, descoperă iniţialele posesorilor inelelor, lucru ce dovedeşte că nu îi aparţinea fratelui său. La secţia de poliţie, el află că a fost găsită cutia neagră a camerei de supraveghere din apropierea locului accidentului. Imaginile surprinse sunt foarte neclare, dar se pot distinge informaţii despre ţinuta femeii care se afla la volan şi este confirmat faptul că inelul găsit îi aparţinea. Aflând acestea, Ah Ran ajunge într-un suflet acasă pentru a distruge şi ultimele dovezi care ar incrimina-o, hainele pe care le-a purtat în acea seară.
Înapoi la spital, frica de a nu fi prinsă o face să ignore faptul că Hyun Woo a intrat în şoc, pretinzând că nu a auzit ce s-a întâmplat, ea fiind în baie în acel moment. Sosirea fratelui său îl salvează, dar starea lui s-a înrăutăţit, numai un miracol putând să-l mai scoată din coma în care a intrat.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Deşi pericolul de a fi descoperită pare să fi trecut, Ah Ran decide să-l îndepărteze de famila lui. Sub pretextul că va fi îngrijit de o echipă medicală de elită, ea reuşeşte să îşi convingă socrii să îl mute în casa lor de vacanţă. De fapt, acolo, el nu va fi îngrijit decât de o asistentă, scopul ei fiind ca el să nu se mai trezească din comă.
Ajunsă la magazinul de mobilă, Ah Ran se întalneşte cu vânzătoarea care lucrează acolo, o fostă colegă, Kim Yun Jin. Aceasta ştie adevărul despre trecutul ei dar, într-un final, se lasă convinsă să îi păstreze secretul.
Cât despre asistenta care să se ocupe de Hyun Woo, Joo Seung îi propune acest post chiar tinerei orfane care lucrează pentru el. Ajunsă la casa unde se va ocupa de pacient, aceasta îşi dă seama că nu este decât cel care a ajutat-o şi a protejat-o încă de când era mică, „Tata picioare lungi”.

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

19 comentarii

There are currently 19 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 3. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Waw, acum chiar se complică lucrurile, sunt curioasă cum mai scapă şi acum Ah Ran…şi abia aştept momentul în care Hyun Woo se va trezi şi va deveni altul…
    Mulţumim Ana pt rezumat, şi felicitări! :)

    • Multumesc. Abia astept sa postam si despre actiunea celorlalte episoade. M-au facut curioasa… it’s getting better and better :D

  2. Multumesc pentru rezumate! Abia astept sa se schimbe actorul principal. :)) App. Euforia va difuza City Hunter cu Lee Min-ho. :)

    • Sti si cand o sa il dea? Eu tind sa cred ca va fii in loc la “Te iubesc la infinit” daca l-au anuntat deja.

  3. serios???abia astept sa il vad pe lin mee ho in noul serial pentru ca mi-a placut la nebunie cum a jucat in faimosul serial boys over flowers.tot pe euforia a fost difuzat.

  4. eu nu am putut sa vad serialul dar il voi descarca si ma voi uita la toate episoadele la internat si in weekend acasa. Doamne, cu hong din secretete si cu magnificul Bae soo bin nici nu se poate sa fie altceva decat o productie uimitoare. multumumim pt rezumate

  5. multumim*

  6. Demenţial episodul…doamne ce poate să-i treacă prin gând lui Ah Ran, nu se dă în spate de la nimic…
    Faza cu cutia neagră la maşină mi s-a părut cam trasă de păr, doar nu e avion :))

  7. Hihi, Tata picioare lungi, Daddys Long Legs :) Super expresie ai folosit, Ana :)

    • Da :)) e cam mot-a-mot… dar e drăguț :D
      Știe cineva cum au tradus cei de pe Euforia? Sau rămânem la “Tata picioare lungi”? Il facem “Tăticul picioare lungi”?

      • e foarte dragut:)))

      • Pe Euforia a tradus Domnul Tall, ceea ce mi se pare ca nu suna prea bine.

  8. Un episod plin de suspans si de intrigi, mi-e putin mila de Ah-ran, a cazut in plasa minciunilor sale, dar scapa ea, si mai cum! Multumesc pentru rezumat Ana! Reluarea e tot de la 3 dimineata?

    • Din păcate, din ce am văzut pe site-ul euforia, nu se da în reluare. Voi face rezumatele cât mai detaliate și voi pune poze cât mai grăitoare, astfel dacă pierdeți din episoade, sa puteți recupera aici. :D

  9. multumim pt rezumat, Ana! felicitari:)

    • mulțumesc >:D<

  10. foarte frumos rezumatul. pacat ca am pierdul al 3 episod,voi incerca sa ma uit luni. ANA MULTUMIM PT. REZUMAT

  11. SA MAI OUI SI MAI MULTE POZE PT. EP. DE LUNI

    • Da, pun. :D Deja le am pregătite, gata pentru postarea de maine. Ma bucur ca va place.

Leave a Comment