koreafilm

La mulţi ani, Jang Hyuk!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , ,

landscape 2

Published on decembrie 20, 2011 with 29 comentarii

de Ana-Maria Ruse şi Claudia B.

Azi, 20 decembrie e ziua de naştere a săgetătorului Jang Hyuk, un actor profund, carismatic cu un talent de necontestat care ne-a săgetat pe toate cu interpretările sale fără de cusur şi cu farmecul său de bărbat atrăgător. Jang Hyuk împlineşte frumoasa vârstă de 35 de ani, aşa că astăzi, haideţi să-i dedicăm puţin din timpul nostru, şi să-i urăm din suflet La Mulţi Ani! Şi pe limba lui: “생일축하합니다”!!! ^__^

Ziua de azi o vom dedica reuşitelor sale din ultimul timp, rolurilor sale, vom afla gândurile lui, lucruri despre trecutul lui, toate acestea adunate din interviurile acordate în decursul acestui an şi nu numai…

Cea mai recentă dramă istorică a lui Jang Hyuk este Deep Rooted Tree, care a început în 5 octombrie pe SBS, şi, nu la mult timp după lansarea acesteia, au apărut zvonuri că va fi distribuit, în rolul principal, în altă dramă, intitulată Gaksital (Bride Mask), care se preconizează a avea premiera vara viitoare la KBS. Odată cu anunţul că actorul va juca acest rol, au apărut şi controversele legate de faptul că Jang Hyuk joacă prea multe roluri care seamănă între ele. În Chuno a fost Lee Dae Gil, un vânător de sclavi din era Joseon, care doreşte să se răzbune pe sclavii care i-au distrus familia, în Deep Rooted Tree e Kang Chae Yoon, un fost sclav devenit ofiţer, care nutreşte gânduri de răzbunare împotriva regelui Sejong, iar în Gaksital, rolul primit, cel al lui Lee Kang To, un bărbat din clasa de jos, care luptă pentru independenţa faţă de Japonia şi vrea să-i pedepsească pentru faptele lor crude. La scurt timp, Jang Hyuk a refuzat în mod oficial rolul din Gaksital, motivând că ar putea fi o prea mare povară să facă sageuk după sageuk.

Am aflat lucruri interesante şi despre modul în care şi-a ales numele de Jang Hyuk. La emisiunea Healing Camp de la SBS actorul a dezvăluit cum şi-a ales numele de scenă, pe care l-a împrumutat de la managerul său. S-a vorbit despre cei 17 ani de prietenie şi colaborare cu managerul său, şi s-a citit cu voce tare o scrisoare din partea acestuia pentru actor. Scrisoarea era semnată Jang Hyuk hyung (fratele Jang Hyuk), iar MC-ul emisiunii a dedus că pe manager îl cheamă aşa.
Jang Hyuk a spus: “Numele meu adevărat e Jung Yong Joon. Jang Hyuk e numele managerului meu. Am fost ales pentru o dramă când aveam 20 de ani, şi în fiecare zi îmi exersam semnătura sub numele Jung Yong Joon. Totuşi, într-o zi, am auzit că managerul meu e strigat Jang Hyuk şi mi-a plăcut cum sună, aşa că am decis ca acesta să fie numele meu de scenă. Din cauza asta semnătura mea de la începutul carierei arată ciudat”.
De asemenea actorul a vorbit despre relaţia de 17 cu managerul său şi cu agenţia: “Sunt cu aceeaşi echipă de la debutul meu, de acum 17 ani. Le mulţumesc că au fost alături de mine chiar şi atunci când mi se spunea că nu voi reuşi, au crezut în mine şi m-au susţinut.”

Primul interviu pe care vi-l prezentăm a fost acordat site-ului ENews.

Ce vă vine în minte atunci când auziţi numele Jang Hyuk? Probabil un bărbat tăcut, pentru că adeseori interpretează personaje liniştite şi carismatice.
S-a transformat în îndrăzneţul şi curajosul Lee Dae Gil pentru Chuno, în tipul rece şi calculat, Kim Do Hyun din Midas. Aceste imagini de bărbat dur şi puternic au şters imaginea comică pe care a avut-o la debutul său, cum ar fi în Succes of a Bright Girl (2002). Totuşi, cei care l-au cunoscut în realitate pot infirma toate cele spuse. Jang e mai degrabă un tip vesel, dar extrem de sensibil, cu simţul umorului foarte dezvoltat, uneori însă poate prea tăcut. Oferă energie pozitivă celor din jur.
Enews i-a luat un interviu, la 7 luni după ultimul lor interviu, din aprilie, după terminarea serialului Midas, şi pare-se, Jang Hyuk a fost mai relaxat ca data trecută.
JH: „Bine v-am regăsit. Mă bucur să vă aud spunând că par mai relaxat decât atunci, după Midas. Pe atunci, nici nu avusesem timp să memorez scenariul. L-am primit cu 30 de minute înainte de filmări, aşa că am fost nevoit să intru repede în acţiune, în pielea personajului. Eram mai tensionat din cauza programului greu. Sau poate v-am lăsat această impresie pentru că eram mult prea adâncit în pielea personaului meu, acest tip dur şi rece.”
Enews: A spus asta cu zâmbetul lui ucigător pe buze, ca şi cum ar fi vrut să spună că nu e un tip rece. În realitate, el zâmbeşte şi râde foarte des, iar când rânjeşte, parcă e un copil nevinovat. Jang Hyuk are motive să zâmbească, pentru că drama în care joacă acum, Deep Rooted Tree, se bucură de o mare popularitate. Jang Hyuk e mai fericit atunci când reuşeşte să-şi înţeleagă pe deplin personajele, decât când este foarte popular, şi în top.
JH: „Mulţumesc că mă consideraţi un actor de top, dar prefer să fiu un actor care-şi poate controla personajele. Unii actori îşi pierd culoarea din cauză că personajele lor sunt mult mai colorate decât sunt ei ca actori. E mândria mea ca actor să nu-mi pierd culoarea. Trebuie să ţin personajul sub control, nu să fac lucrurile pe dos, invers de cum ar trebui. În acest sens, mă bucur că sunt un actor de top, sau că devin un actor de top, pentru că asta înseamnă că am mai multă marjă de manevră în interpretare.”
Enews: Un actor care devine una cu personajul său, dar nu-şi pierde niciodată culoarea, acesta e Jang Hyuk. Păstrându-şi acest ţel în minte, priveşte imaginea de ansamblu. A vorbit de asemenea despre doi mari actori din Deep Rooted Tree, Yoon Je Moon şi Jo Jin Woong.
JH: „Când am citit scenariul serialului, mi-am dorit foarte mult personajul Garion. Mi se pare că acest e tipul care poate păstra cele două culori deodată, acea a personajului, cât şi pe cea a actorului. Dar nu m-am potrivit cu personajul din punct de vedere al vârstei. Garion e un personaj crucial în desfăşurarea acţiunii, şi ar fi putut fi jucat doar de Han Suk Kyu (Sejong), el putea evoca astfel de sentimente ample. Dar Han Suk Kyu era deja Sejong. Eu L-am recomandat pentru rol pe Yoon Je Moon, cu care lucrasem în Midas. L-am recomandat şi pe Jo Jin Woong, pentru că îl consider un actor bun, am fost colegi în Chuno.”
Enews: Aşadar, se pare că Jang Hyuk e tipul de actor care vede tot ansamblul, întreaga producţie, şi nu încearcă să strălucească de unul singur.
JH: „I-am recomandat pe cei doi, dar de fapt ei mă ajută pe mine. Datorită lor, primesc energie pozitivă, şi Kang Chae Yoon străluceşte (râde). Îmi doresc să devin la rândul meu un actor care să înfluenţeze pozitiv actorii mai tineri (hubaes). Actorii mai în vârstă (sunbae) sunt echivalenţi cu cărţile bune. Sigur înveţi ceva atunci când lucrezi cu ei într-o producţie. De asta e bine să devii la rândul tău, ca actor, un bun sunbae.”


Al doilea interviu a fost acordat pentru Osen News

Cu o figură puternică și un mod relaxat de a vorbi, Jang Hyuk a fost intervievat de Osen News. Trecând prin schimbări de caracter diferite și complete cu fiecare proiect avut, Jang Hyuk este cunoscut pentru efectul pe care îl produce asupra audienței, astfel că cei care îl urmăresc nu au cum să nu fie vrăjiți de farmecele sale masculine.

Interviul cu actorul a avut loc într-o cafenea situată în Apgujeong, Seul, iar el a sosit îmbrăcat într-un costum cu tăieturi curate.
Jang Hyuk este foarte pasionat de ceea ce face, de actorie și de fiecare dată se asigură că personajul pe care îl interpretează este dezvoltat la maxim. Când vorbește despre tehnicile sale de a juca și de filozofia lui, își amintește de rolul Lee Daegil avut în drama Chuno de la KBS2 de anul trecut. În prezent rolul său din hitul The Client, Han Chul Min a primit multă atenție.

Pe 18 septembrie filmul regizat de Son Yong Sung a fost lansat la Megabox Seul în Dongdaemun. Actorii de top Ha Jung Woo, Park Hwi Soon, împreună cu Jang Hyuk au sosit pentru a susţine filmul, un thriller care implică lumea juridică. În prima săptămână filmul a atras 1 milion de spectatori.
Personajul lui Jang Hyuk este un tip suspectat de uciderea soţiei sale şi se află sub investigaţii în sala de tribunal, pentru a se afla dacă este sau nu vinovat. Totuşi, este greu de dedus care e adevărul din emoţiile vizibile ale personajului, utilizarea ochilor şi modul de a vorbi. Actorul a fost întrebat cum s-a simţit jucând acest rol complex şi misterios: “Acest personaj e ca cel care prinde mingea într-un joc de baseball. În alte filme de acţiune sau drame am fost cel care arunca sau lovea mingea, dar de data asta Ha Jung Woo şi Park Hwi Soon au fost cei care au aruncat mingea (figurativ – acţiunea) spre mine.”

“În cadrul fiecărui proiect pe care îl incerc, modul în care se dezvoltă fiecare personaj variază. Pentru a te putea adapta într-un mediu de lucru nou sunt multe lucruri pe care trebuie să le studiezi şi să lucrezi pentru ca acestea să se potrivească. Dacă lucrez pentru mai multe drame istorice, în special atunci am nevoie de mai mult timp pentru a mă putea adapta decât atunci când interpretez un rol într-o dramă modernă.
Fiind vorba de seriale istorice tradiţionale se ia în considerare faptul că nu am trăit într-o anumită perioadă de timp, astfel încât practicarea limbajului de atunci şi felul de a vorbi îmi ocupă o grămadă de timp. A trebuit să acord multă atenţie studiului limbii vechi.
Pentru mine, să joci bine înseamnă să pui multe întrebări cu privire la personajul tău şi să îl descoperi. Cu cât acorzi mai mult timp pentru dezvoltarea unui personaj cu atât va fi mai uşor pentru audienţă să vorbească despre acesta”.

În filmul „The Client”, Ha Jung Woo interpretează rolul avocatului care îl apără pe Jang Hyuk, iar Park Hee-Soon pe cel al detectivului şi este foarte interesant de aflat cum au lucrat cei 3 actori împreună.

„Toţi am adăugat până la 10. Ceea ce vreau să spun este că dacă eu sunt numărul 3, celalalt actor vine din urmă fiind numărul 7. Aşa că împreună vom adăuga până la 10. Fiecare are propriul său ritm pentru interpretare. Atmosfera de pe platoul de filmare a fost întotdeauna plăcută din cauza prezenţei lor. Chiar dacă povestea nu a fost una foarte fericită.. (râde) a lucra cu actori de genul lor este foarte distractiv. M-am simţit foarte norocos că am putut lucra împreună cu cei doi.”

După filmarile la “The Client”, în luna martie, Jang Hyuk a continuat să filmeze pentru drama Midas, iar în luna august a început să lucreze pentru serialul istoric, producţie SBS, Deep Rooted Tree. Apariţiile sale continue, fără pauze şi fără odihnă, primind oferte de roluri unele după altele trebuie să fie foarte obositoare pentru Jang Hyuk.

“Îmi place să fiu ocupat cu munca şi obişnuiesc să învăţ o mulţime atunci când mă aflu pe platoul de filmare.. În afară de cei doi ani de serviciu militar, nu am avut timp de odihnă. Plănuiesc să continui astfel până voi ajunge la limită. Dar chiar şi aşa munca nu mă va împiedica de la alte lucruri. Există încă o mulţime de timp. (râde) “

Ţelul său în viaţă nu era acela de a deveni actor…Atunci când jurnalistul a menţionat că Jang Hyuk are talent de povestitor, el a afirmat următoarele:
“Am vrut să fiu un profesor.Îmi place comunicarea, îmi place să conversez.”

Dar cum a putut un actor de top să se răzgândească şi să aleagă actoria în locul profesiei de profesor?

“Am vrut să fiu profesor. Când eram tânăr, tatăl meu lucra ca director de şantier.. Prin urmare, tatăl meu a trăit în Arabia Saudită şi în Irak aproximativ 10 ani. Aveam posibilitatea să îl văd aproximativ 15 zile sau o luna în fiecare an. Am văzut-o pe mama mea plângând câte un pic atunci când venea timpul ca tatăl meu să plece din nou. Deci, pur şi simplu am vrut să am un loc de muncă care să-mi permita să petrec mai mult timp alături de familia mea.. din moment ce îmi plăcea să port conversaţii cu oameni meseria de profesor s-ar fi potrivit perfect.”

El a continuat: “În ceea ce priveşte actoria, în liceu, unul din prietenii mei era într-un club de teatru, aşa că m-am alăturat şi eu, iar apoi, când am intrat la facultate am ales specialitatea muzică. La început nu a fost un ţel, dar am pornit cu greu spre al atinge. În loc să urc scări, aş putea spune că urcam pe o scară rulantă. Probabil, am trecut prin mai mult de 100 de audiţii.. cu toate acestea, mă aflam încă la un punct de cotitură. De la actorii deja consacraţi, pe platoul de filmare am învăţat elementele de bază necesare unui actor şi în cele din urmă mi-am conceput un vis şi un obiectiv pe care să îl ating. Eu cred cu adevărat că acesta este locul meu şi chiar şi în acest moment învăţ şi continui să mă dezvolt ca actor.”

Un thriller în sala de judecată nu e chiar un film cu un subiect des întâlnit. Toate dovezile şi circumstanţele îl indică pe Han Chul Min, personajul lui Jang Hyuk, ca fiind criminalul. Oare ce gânduri trec prin mintea inculpatului în timpul procesului? Ca să înţeleagă mai bine, Jang Hyuk şi-a studiat personajul în profunzime.

„În primul rând, deoarece mare parte din acţiune are loc în sala de judecată, am luat parte la şedinţe adevărate în săli de tribunal. Deoarece rolul meu este al omului persecutat, am studiat în principal inculpaţii. De asemenea, ca să înţeleg mai bine mentalul lui Han Chul Min, am citit cărţi despre psihopaţi. Nu pentru că Han Chul Min are asemenea apucături, ci pentru că am crezut că mă va ajuta în jocul meu. După ce am studiat materialele de mai multe ori am observat că astfel de personaje au propriile lor individualităţi. Nu sunt nebuni, dar modul lor de a se exprima e diferit de cel al oamenilor obişnuiţi.”


Ultimul interviu pe care vi-l prezentăm este pentru 10Asia

Despre „Deep Rooted Tree” Jang Hyuk a spus: “Vreau să folosesc un fel de mâncare pentru a putea descrie acest serial, este foarte delicios.”

Când a fost întrebat cu privire la diferenţele cu drama anterioară, Chuno aka The Slave Hunters, Jang Hyuk a răspuns: “Chuno este plin de sensibilitate, în timp ce „Deep Rooted Tree” este mai raţional, cele două drame sunt la fel de diferite între ele precum sunt şi cele 2 seriale americane “Band of Brothers” şi”Prison Break. În Chuno am jucat rolul lui Lee Dae Gil, cel care chiar poate muri astăzi fără să aibă niciun un regret. Pe când Kang Chae Yoon a nutrit întotdeauna ură cu scopul de a pune în aplicare planul său de răzbunare, dar după ce află că prietena lui din copilarie, So Yi, este încă în viaţă, el îşi recapătă forţa de a trăi.”

“Dacă se spune că Dae Gil este un erou cu o singură personalitate, atunci Kang Chae Yoon este o persoană care are personalitate complexă. Deşi corpul său s-a maturizat, lumea sa spirituală a rămas prinsă în amintirile dureroase ale morţii tatălui său, de la vârsta de 12 ani. “

Deep Rooted Tree prezintă o mulţime de figuri istorice reale, dar ceea ce este arătat este în mare parte necunoscut de cei care trăiesc în prezent, prin urmare este loc pentru creativitate. Deşi cele mai multe personaje din serialele contemporane sunt fictive şi pentru că povestea se bazează pe realitatea în care trăim, de fapt aceasta nu prea oferă spaţiu pentru creativitate. Din acest punct de vedere, drama istorică oferă mai mult spaţiu pentru actorii care joacă.

“De aceasta dată a existat foarte mult ajutor din partea lui Han Suk Kyu şiYoon Je Moon şi de aceea întregul procesul de filmare este foarte plăcut. Cred că interacţiunea pe care o am cu actorii cu care am jucat şi în alte filme sau seriale, dar şi colaborarea ca într-o echipă cu ceilalţi actori este foarte importantă. Chiar dacă fizic mă simt obosit în timpul procesului de filmare, la nivel mental, emoţional mă voi simţi fericit. [...].”

Reporterii l-au întrebat care este secretul său având în vedere că în primii săi ani de debut nu era lăudat de toată lumea.

“Nu există nici un secret, procesul de interpretare este, de asemenea, procesul curiozităţii mele care mă stimulează. Comparativ cu anii de debut în actorie, m-am maturizat foarte mult şi de fiecare dată când interpretez un personaj, mă gândesc dacă interpretarea rolului este corectă sau nu. Desigur, odată cu înaintarea în vârstă, orizonturile s-au lărgit, iar acest lucru este, de asemenea, foarte important. “

“Cred că acum am ajuns la o vârstă la care pot să ofer toată puterea mea telespectatorilor. Odată cu trecerea anilor, sper să aduc cât mai multă diversitate şi mai multă profunzime celor care mă privesc.”

Actorul a mai declarat că, după filmarile la „Deep Rooted Tree” doreşte să-şi petreacă mai mult timp cu familia sa.

Coreea de Sud a primit două nominalizări pentru International Emmy Awards 2011, festival american de film care a avut loc luna trecută. La categoria Cea mai bună interpretare pentru un actor, Jang Hyuk a fost nominalizat pentru rolul Lee Dae-gil din drama KBS, Chuno – The Slave Hunters, categorie la care a concurat cu Fábio Assunção din Brazilia, Christopher Eccleston, Marea Britanie şi din Suedia, actorul Michael Nyqvist. Din păcate cel care a câştigat premiul nu a fost el, dar faptul că a primit o astfel de nominalizare confirmă valoarea sa incontestabilă ca actor.

Surse: asian-drama.org, Soompi.com, Dramabeans.com, allkpop.com, enewsworld.com, HanCinema.com

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

29 comentarii

There are currently 29 comentarii on La mulţi ani, Jang Hyuk!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Sunt prima care-i spune La Multi Ani!!!!

 2. La mulţi ani, Jang Hyuk!!!!!
  Sincer nu este un bărbat frumos, sau cel puţin aşa îl văd eu, dar are un farmec aparte care te atrage din prima clipă şi te vrăjeşte…te ameţeşte…

 3. Mirela, cum să nu fie frumos? E chiar ft frumos, şi e fermecător, aici sunt de acord cu tine :P Faţă de alţi actori, are masculinitate, care altora le cam lipseşte, şi mă refer aici la bărbaţii prea feminini…cu trăsături mult prea delicate.

  • Vai, Ana, la acest amanunt ma gandeam si eu azi dimineata: masculinitatea lui. Si nu ma pot abtine sa-mi imaginez cum ar fi fost daca el lua rolul din Secret Garden si era in locul lui Hyun Bin. Pt ca HB e putin feminizat, in timp ce JH nu. Mie imi pare rau ca proiectul initial al serialului SG nu s-a concretizat si ma refer la protagonisti.

   • Cecilia, ai dreptate, Hyun Bin e unul din actorii pe care îi numesc eu “prea feminini”, iar Jang Hyuk cu siguranţă nu se încadrează în această categorie. E ft masculin, de aceea a şi jucat atât de bine rolul lui Dae-gil. L-ai fi putut vedea pe Hyun Bin într-un astfel de rol? Niciodată….şi cred că nici Jang Hyuk nu s-ar fi potrivit în rolul lui Kim Joo Won din SG, deşi, e visul meu să-i văd pe Ha Ji Won şi Jang Hyuk împreună într-o producţie. Trag nădejde că se va întâmpla într-o bună zi, iar atunci cred că voi fi cea mai fericită :)

 4. A 4-aaaaa!!! SAENGIL CHUKHAMNIDAAAAAA :X :X :X , my lovely Jang Hyuk! :* :*

  • Multumim Ana & Claudia, pentru frumoasa prezentare! :) Sunt sigura ca domnul Hyuk va aprecia sigur! Va pup! :D

   • Şi noi îţi mulţumim :) Ce bine ar fi dacă el ar putea vedea articolul nostru :D

 5. LA MULTI ANI! ♥
  Nu pot sa nu ma gandesc la privirea lui… acei ochi spun totul despre el. Nu stiu daca mai e actor care m-a facut sa vad atat de multe doar prin intermediul unui priviri. “Uita-te in ochii mei ca sa-mi vezi sufletul!” Acel negru profund e mereu incarcat de sinceritate si caldura. Totusi poate exprima si un amalgam de sentimente… care ma fascineaza.
  Oh! Atata talent si carisma intr-o singura persoana, incat ajungi sa crezi ca e nedrept. :)

 6. Pentru mine ( Ana & Mirela ), Jang Hyuk este un barbat misterios- asta imi transmite prin privire, si tot prin ochi vad atat ferocitate, cat si blandete si eleganta… Este acel tip de om care nu se amesteca in marea masa, ci ii place sa ramana deoparte, sa se diferentieze, sa fie valul care lupta impotriva curentului…. :X :X :X BIG LIKE. El si Kim Nam Gil…pentru aceste lucruri ii apreciez cel mai mult! :D Sunt de departe favoritii mei!

  • Total de acord cu tine Lore, el e diferit de ceilalţi, e aparte, e misterios, are ochii aceia care spun atâtea chiar şi atunci când nu vorbeşte…E unic în felul lui! E deosebit şi e un actor desăvârşit, diferit de ceilalţi.

 7. http://2.bp.blogspot.com/_RVqk74edMhM/TOvPJDRYeOI/AAAAAAAAAsg/OImeP6zGfb0/s1600/JangHyuk1.jpg

  - Aceasta este una dintre fotografiile preferate cu J.H. :)) Nu pentru abdomen…Mi se pare mie, sau J.H. si Johnny Deep seamana?! Eu il admir mult si pe cel de-al doilea actor, si mereu am avut impresia, cel putin in Chuno, ca atitudinea sfidatoare a lui Daegil si Jack Sparrow seamana in acest aspect :D

 8. Ooo La multi ani :x Misterul lui a ajuns si la mine;)) Felicitari fetelor pt o astfel de recenzie superba, colajele sunt exceptionale, interviurile de asemenea.

  • Mulţumim frumos! :)

 9. La multi ani domnule Jang ! Mult succes mai departe in cariera.

 10. La multi ani !!!!!

  unui actor deosebit si carismatic

 11. Saengil Chukha Hamnida JANG HYUK !!! :X :X :X

 12. Cred ca azi vom afla secretul saltului minune! Si mai cred ca vom dansa tangouri celebre pana la epuizare! Si mai cred ca taiem si lemne si bem sampanie si mancam tort si cred in multe minuni la care vom fi partasi!

 13. La multi ani, si din partea mea.
  Am fost inspirata cu articolul meu de azi pentru ca Jang Hyuk este prezent cu doua roluri foarte bune, din Chuno si Deep Rooted Tree.
  Sper sa aiba parte si dea cum incolo de roluri de referinta pentru cariera lui.

 14. Cu siguranta va avea parte si pe viitor de roluri ft bune :) E talentat rau, ce mai…:D

 15. Talentos si macho man!

 16. Claudia B. [KF]

  Cuvintele mele cred ca sunt de prisos…ma bucur ca l-am descoperit ca si actor…JH se reinventeaza cu fiecare rol pe care-l interpreteaza, cu fiecare privire, cu fiecare zambet. Iii doresc aceeasi forta, energie si determinare si multe premii. Multi multi ani fericiti alaturi de familia sa. La Multi Ani D-le JH! ♥

 17. LA MULTI ANI, MY DEAR HANG HYUK!!!

  Este un actor extraordinar. Cu cat urmaresc mai multe roluri de-ale lui cu atat sunt mai uimita de capacitatea lui de interpretare.
  Si pe langa asta, are un farmec aparte si e fi foarte chipes :P.

  Iar personalitatea lui… E interesant cum seamana cu mine la unele lucruri. Ca sa nu mai vorbesc ca eu sunt din 18 decembrie, deci aproape din aceeasi zi.
  Si nu stiam pana azi :)).

 18. La multi ani si din partea mea!

 19. Honeyyy LA MULTI ANI !!!
  Jang Hyuk este unul dintre cei mai buni actori pe care ii are Coreea.

 20. nu am putut sa ii urez la multi ani aici pt ca am fost la internat insa La multi ani

 21. La Multi Ani ! frate… Sper ca nu am ajuns prea tarziu la petrecerea ta !

 22. numai cu 3 zile ;) oricum si eu am intarziat desi i-am urat la multi ani in acea zi pe facebook

 23. Doamneee, cum de l-am ratat?? Dupa ce l-am vazut in Chuno, a devenit cu siguranta unul dintre actorii mei coreeni preferati. Intr-adevar, nici mie nu imi pare o frumusete izbitoare, dar are acel ‘je ne sais quoi’ care te ameteste pur si simplu.

  Ce pot sa zic… La multi ani, cu foaaarte multa intarziere si la cat mai multe proiecte bune! :)

Leave a Comment