koreafilm

KoreaFilm Awards 2011

Written by koreafilm. Posted in Noutati KF, Recenzii Koreafilm

Tagged: , ,

Park Hae Il

Published on decembrie 18, 2011 with 83 comentarii

Anul 2011 a fost unul de succes în industria de entertainment din Coreea şi ne-a adus nenumărate drame şi filme, istoice sau contemporane, care vor rămâne mereu în inimile noastre alături de actorii, actriţele şi coloanele sonore care au ajutat la transpunerea frumoaselor poveşti în viaţa reală.
Actorii pe care îi apreciem încă de când am făcut cunoştiinţă cu valul Hallyu, ne-au demonstrat din nou că talentul lor nu are margini şi am fost vrăjiţi de iscusinţa cu care acţiunea este îmbinată cu muzica. Toate acestea nu pot fi trecute cu vederea de către fanii adevăraţi aşa că, după un an plin de producţii coeene de succes, a venit în sfârşit timpul să ne susţinem preferaţii!

KoreaFilm vă prezintă nominalizările pentru KoreaFilm Awards 2011:

CEL MAI BUN FILM:
Image and video hosting by TinyPic
War of Arrows – Filmul istoric i-a adus lui Moon Chae Won două premii pentru „Cea mai bună nouă actriţă”, la galele Daejong şi Blue Dragon Awards

Image and video hosting by TinyPic
Blind – Pentru Kim Ha Neul, Blind e una din reuşitele maxime ale carierei. I-a adus deja două premii pentru „Cea mai bună actriţă”, la galele Daejong şi Blue Dragon Awards

Image and video hosting by TinyPic
The Front Line – cel mai bun film la Gala premiilor Daejong 2011.

Image and video hosting by TinyPic
The Unjust – cel mai bun film la Gala Blue Dragon Awards.

Image and video hosting by TinyPic
Come Rain, Come Shine – Filmul a fost selectat în competiţia principală pentru Berlinale. Hyun Bin joacă un rol destul de greu de definit. E dificil de spus ce fel de persoană este. Im Soo-jeong interpretează rolul unei femei care îşi părăseşte casa din cauza unui bărbat. Acest film este despre un cuplu căsătorit de cinci ani, iar viaţa lor este un fel de joc de-a v-aţi ascunselea în inimile lor.

CEL MAI BUN SERIAL:
Image and video hosting by TinyPic
Deep Rooted Tree – Povestea alfabetului coreean, Hangeul, creat de Regele Sejong (Han Seuk Kyu), al 4-lea monarh al dinastiei Joseon. O grupare secretă misterioasă încearcă să-l împiedice pe rege să-şi ducă la împlinire visul de o viaţă, iar pentru asta recurg la orice metodă. Kang Chae Yoon (Jang Hyuk) doreşte să se răzbune pe rege pentru moartea tatălui său, dar ajunge să-i fie alături acestuia în crearea celei mai de preţ comori a Joseonului.

Image and video hosting by TinyPic
The Princess’ Man – Kim Seung Yoo se îndrăgosteşte de Prinţesa Se Ryung, care este tocmai fiica Prinţului Su Yang, cel care doreşte cu orice preţ să devină regele ţării. Îşi ucide orice adversar, printre care şi pe tatăl lui Seung Yoo, fapt care îl determină pe acesta să caute răzbunarea, dar în final trebuie să aleagă între glasul raţiunii şi glasul iubirii.

Image and video hosting by TinyPic
49 Days – După un accident rutier, Shin Ji Hyun intra în comă cerebrală, iar sufletul ei primeşte dreptul de a sălăşlui timp de 49 de zile în corpul unei alte femei. Până la finalul celor 49 de zile, ea trebuie să primească 3 lacrimi sincere de iubire din partea celor care au cunoscut-o, folosindu-se de corpul lui Yi Kyung.

Image and video hosting by TinyPic
Warrior Baek Dong-Soo – Este o dramă istorică plină de acţiune – fusion sageuk – despre un mare războinic pe nume Baek Dong-soo (Ji Chang-wook), care şi-a perfecţionat stilul de luptă, învăţând diferite stiluri ale artelor marţiale din Coreea, Japonia şi China pentru a deveni cel mai bun spadasin din Joseon.

Image and video hosting by TinyPic
Protect the boss – Serialul este o comedie romantică, o poveste a moştenitorului unui bogat „chaebol” care se îndrăgosteşte de o femeie obişnuită. Cha Ji-heon (Ji Seong), fiul preşedintelui Grupului DN şi protagonist al acestei telenovele, este deosebit de alte personaje reci şi arogante, aşa cum este Kim Ju-won din “Secret Garden” şi Hyeon Gi-jun din “True Romance”.

CEL MAI BUN ACTOR:
Image and video hosting by TinyPic
Park Hae Il (War of Arrows), cel mai bun actor la Gala premiilor Daejong şi Blue Dragon Awards

Image and video hosting by TinyPic
Han Seuk Kyu (Deep Rooted Tree), în rolul Regelui Sejong

Image and video hosting by TinyPic
Park Shi Hoo (The Princess’ Man). Park Shi Hoo a devenit foarte iubit şi apreciat anul acesta, datorită rolului Kim Seung Yoo, un bărbat atrăgător care luptă pentru a păstra dragostea dintre el şi cea care este prinţesa ţării, şi fiica celui mai mare duşman al său.

Image and video hosting by TinyPic
Song Il Gook (Crime Squad). Song interpretează rolul unui detectiv cu un trecut traumatic, care are intenţii bune, dar este foarte temperamental şi este gata de orice pentru a pune mâna pe infractori.

Image and video hosting by TinyPic
Lee Min-ho (City Hunter) – El joacă rolul „vânătorului/apărătorul oraşului”, scopul său final fiind acela de a răzbuna moartea tatălui său.

CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ:
Image and video hosting by TinyPic
Kim Ha Neul (Blind). Două nominalizări şi două adjudecări ale titlului de „Cea mai bună actriţă”.

Image and video hosting by TinyPic
Moon Chae Won (The Princess’ Man, War of Arrows). Anul 2011 este cu siguranţă anul lui Moon Chae Won. War of Arrows i-a adus două premii de Cea mai bună nouă actriţă, atât la premiile Daejong, cât şi la Blue Dragon Awards de anul acesta, iar rolul prinţesei din The Princess’ Man i-a adus multă popularitate.

Image and video hosting by TinyPic
Lee Yo Won (49 Days). Lee Yo Won poate fi considerată o maestră a dramelor. 49 Days este şi povestea ei, în care face un rol excelent, prin care poate impresiona şi cel mai indiferent suflet.

Image and video hosting by TinyPic
Kim Tae Hee (My Princess). Kim Tae Hae a adus anul acesta comedia la un alt nivel, cu drăgălăşenia care o caracterizează a transformat o poveste de dragoste banală, în una cu tente comice, reuşind să facă din My Princess, unul din cele mai iubite seriale din acest an.

Image and video hosting by TinyPic
Lee Da Hae (Miss Ripley) îşi demonstrează talentele de femme fattalle care aduce pe oricine la picioarele ei printr-o falsitate bine disimulata, dar află pe pielea ei că minciuna are picioare scurte.

CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL SECUNDAR:
Image and video hosting by TinyPic
- Seong Ji-roo (Crime Squad)
- Lee Min-woo-I (Princess’s Man)
- Kim Sang-joong (City Hunter)
- Yoo Seung-ho (Warrior Baek Dong-Soo)
- Eom Gi-joon (Scent of a woman)

CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ ÎN ROL SECUNDAR:
Image and video hosting by TinyPic
- Nam Gyu Ri (49 Days)
- Shin Se Kyung (Deep Rooted Tree)
- Seo Ji Hye (49 Days)
- Lee Min Jung (Midas)
- Hong So Hyun (The Princess’s Man)

CEL MAI BUN OST:
- The Princess’ Man

- 49 Days

- Deep Rooted Tree

- My Princess

- Heartstrings

Acestea sunt nominalizările, vouă nu vă rămâne decât să votaţi actorii preferaţi sau filmele care v-au impresionat, accesând linkul

Voturile se acordă în perioada 18-27 decembrie, până la ora 24.00.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

83 comentarii

There are currently 83 comentarii on KoreaFilm Awards 2011. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doamnee e o idee geniala

 2. Cel mai bun actor – Shin Ha Kyun – The Front Line, dar nu se poate vota :(

  • cum nu se poate vota?

  • Anca nu poate vota pt că actorul nu e trecut în topul 5…de abia acum am realizat…

   • Da, la asta ma refeream :) Dar l-am votat pe actorul din Deep Rooted Tree pt ca restul productiilor nu le-am vazut. Insa in aceasta seara am in plan War of Arrows.

    • Hihi, ce bine :) Şi eu l-am văzut tot în seara asta, e ft bun filmul!

     • Dar astept sa se faca un pic mai tarziu ca asa intru eu mai bine in atmosfera :P

     • Aşa e şi mai intens :) Eu l-am văzut mai devreme puţin.

 3. O idee geniala din partea voastra si o decizie foarte grea pentru noi, toate-s demne de premii!

 4. waa, super, multumim KF :)

 5. buna tuturor.

 6. si eu am votat ptr. cel mai bun serial.dar nu si ptr. actori pe koreandrma.org.voi unde ati votat si unde?

  • chestionarul este complet
   daca dai click pe link o sa-l vezi tot si bifezi casutele pe care le vrei

 7. si ptr. ce?scuze

 8. multumesc carina

 9. am observat si eu cateva lucruri urmarind cateva seriale istorice si anume-1.in yi san regele nu are dubii ca mama sa, l-ar fi urat pe tatal sau, printul sado si ca nu a facut nimic ptr. al salva.In misterul asasinarii regelui jeonjo se observa dubiile regelui fata de mama sa si chiar o suspecteaza pe aceasta ca l-ar fi urat pe printul sado si chiar am obs. ca mama lui yi san , ar incerca sa comploteze sau sa colaboreze cu unii dintre dusmanii lui.
  2. in jumong stiti bine ca s-a descoperit tehnologia de fabricare a sabiei care nu se rupe si a armurii prin care nu poate patrunde sagetile.acet lucru nu este valabil si in urmatoarele seriale atat despre goguryeo cat si in celelalte regate coreene.si nici dupa sute de ani de la domnia lui jumong.e o discrepanta cam mare dupa parerea mea.
  voi nu ati observat?

  • in seriale se respecta realitatea istorica intr-o oarecare masura
   apoi, fiecare regizor pune accent pe anumite aspecte.. uneori nu intra in anumite detalii si intervine imaginatie intr-o proportie mai mica sau mai mare

   • da asa este, daca alti regizori nu au pus accentul pe fabricarea fierului de exemplu, asta nu nseamna ca a disparut. in jumong este prezenta pentru ca a insemnat mult si a fost una din bazele regatului goguryeo

   • sa nu mai spunem ca in Soo Ro, spre exemplu, ei deja fabricau otelul :)

    • Uneori se face chiar mare rabat de la adevarul istoric, de ex Mu Hyool a devenit rege la 15 ani iar actorul care il interpreteza, Song Il Kook, se apropia de 40 de ani cand a jucat in Kingdom of the Wind

     • noroc ca nu isi arata varsta… greu de cerzut ca un actor de 15 ani ar fi interpretat la fel ca SIG :)

    • Suro a fost la multi ani dupa Jumong deci e normal

  • Si eu am observat discrepantele in legatura cu tehnologia fierului si mi s-a parut un pic ciudat. Inteleg ca in Jumong s-a pus accentul pe descoperirea tehnologiei, dar cred ca ar fi fost mai indicat sa fie mai specifici uneori in legatura cu asta si cu armamentul folosit.
   De exemplu praful de pusca descoperit de Jumong e primit cu surprindere in seriale ce prezinta perioade ulterioare…
   DAR nu asta conteaza cel mai mult, ci si valoarea artistica si amprenta originala pusa prin interpretare, decor, costume, muzica, regie…

   • Haide-ti,bre dar ce faceti ,cautati nod in papura?

    • JUMONG ,THE BEST!O LEGENDA !

 10. O idee excelenta! Sa vedem daca preferintele romanilor sunt ca si cele ale koreenilor! Astept cu nerabdare rezultatul final! Sper sa castige la toate categoriile pentru drama THE PRINCESS MAN. Un serial deosebit!

  • nu incerca sa influentezi publicul :))

  • si eu sper ca princess man sa fie in frunte, este un serial exceptional, si asa cum zicea cineva chiar aici pe site, se ryeong si seung yu sunt cu mult mai buni decat romeo si julieta povestea originala :):x

   • pentru mine serialul anului este acesta, cum anul trecut a fost chuno

    • da, si anul trecut a avut multe seriale de succes, dar primele sunt chuno si dong yi :)

  • Like

 11. Cred ca ai ales greu melodia pentru exemplificare la ost nu-i asa?

  • sunt atat de multe melodii frumoase, incat e foarte greu sa alegi… a fost o intreaga comisie care a dezbatut :))

 12. Tocmai am terminat War of Arrows, şi vă spun că e ft bun, merită să câştige :) Din păcate n-am văzut celelalte filme din top, ca să mă pronunţ care e mai bun.

  • war of arrows e film nu?

   • Da, scrie şi în articol…

 13. venit vazut votat :)

 14. Am votat si eu. Cel mai greu a fost la OST- uri :)

 15. Tare rau imi pare ca nu pot vota….

  • de ce nu poti vota?

   • Pai cum sa votez daca n-am vazut decat un serial integral?

    • Clau, votează atunci doar ce ai văzut :D

     • Claudia B. [KF]

      Pai din lista am vazut doar My Princess, dar nu mi-a placut in mod deosebit…iar cu DRT sunt la inceput :))

     • Eu am votat pt DRT, sunt deja catre final, am votat si TPM, si 49 Days, si nu numai :)

     • din DRT am vazut 9 ep dar imi place foarte mult cum joaca regele :)
      si ceilalti sunt buni, dar regele e deosebit :)

     • :((

    • eu credeam ca e vreo problema cu linkul :))

     • Claudia B. [KF]

      Cum???!!Jang Hyuk nu este in lista? Pai la cate premii si nominalizari a avut in ultima vreme as putea spune ca este actorul anului 2010 si 2011…fara el n-are niciun farmec…sunt suparata pt faptul ca si SBS-ul l-au “ocolit” anu’ acesta…Dupa parerea mea in DRT el face totul, fara el DRT n-ar avea asemenea ratinguri…

     • Total de acord :) Si regele e bun, chiar deosebit, n-am mai vazut asa rege intr-o drama istorica, dar Jang Hyuk si personajul lui de fapt, il ajuta pe rege sa fie asa bun, si intre noi fie vorba, cred ca datorita lui sunt ratinguri asa mari :)

     • Si eu sunt suparata… Vroiam sa il votez pe Jang Hyuk pentru ca mi se pare ca merita foarte mult si imi place cum reuseste sa se adapteze de la nu rol la altul.

 16. o idee excelenta !….am votat si sunt atat de curioasa de rezultatul final .La filme a fost mai greu ,nu am vazut nici unul dar la restul …..maximum de puncte a fost doar pentru un singur serial care a fost …:PERLA ANULUI : pentru mine incepand de la actori principali,secundari, actrite si OST
  multumim pentru recenzie si prilejul de a vota

 17. Ca veni vorba de filme, domnul Mihai Fulger ne-a parasit de tot ? :( Imi lipsesc mult recenziile pe care le scria ..:(

  • Subscriu la aceasta lunga absenta!

 18. pai eu as vota dintre serialele care le-am vazut asa :
  la filme nu pot sa votez pt ca nu am vazut niciun film
  la seriale o sa votez pentru Deep Rooted Tree
  la cel mai bun actor in rol principal o sa votez pentru Lee Min Ho ce a revenit cu un rol mult mai matur in City Hunter
  la categoria cea mai buna actrita in rol principal o aleg pe Lee Yo Won care dupa parerea mea are un dublu rol foarte complicat, cu oscilati de personalitate ce le reda foarte bine.
  la cel mai bun actor in rol secundar il aleg pe Kim Sang-joong care a facut un rol de zile mari. Mi-a placut foarte mult interpretarea.
  la cea mai buna actrita o aleg Nam Gyu Ri din 49 Days. Mi -a placut cum a dezvoltat traectoria prsonajului de la fata naiva si inocenta la femeia matura.
  la cel mai bun soundtrack aleg 49 Days si There was nothing- Jund Yeop.

  • trebuie sa votezi in chestionar :)

   • da am votat dupa ce am scris o gramada :))
    cam jenanta faza :(

 19. De ce nu e si Bae Soo Bin la categoria ” Cel mai bun actor?” Pfff :(

  • sunt multi actori si filme foarte bune
   este extrem de greu sa alegi doar 5 dintre ele :(
   chiar si unii dintre preferatii mei lipsesc :)

 20. Vaaaai:X:X sunt nominalizati preferatele si preferatii mei:X sunt in culmea fericirii:)))

 21. Jung Il Woo – Actor 49 Days
  Nam Gyu Ri – Actrita 49 Days

 22. Seo Ji Hye – Actrita 49 Days
  Bae Soo Bin – Actor 49 days

 23. CRED CA MEGA – GLUMITI!!! :|

  - Nu am ce sa aleg. Efectiv…toate-mi plac!!1 :O :(( Cum sa diferentiez OST urile? Sau actritele? Sau actorii? Sau serialele?! :O :((((((((((((

  - KF ma omorati!!!! =))))

  • Lorena, pot da copy – paste la comentariul tau? :))
   Ah! Eu nu pot face alegeri de acest gen… orice k-drama ma cucereste in felul sau. Pur si simplu nu pot decide… simt ca e discriminare. ;))

 24. Cum sa aleg dintre LEE YO WON – Actrita din PRINCESS MAN – KIM TAE HEE – LEE DAE HEE?! =)) nu ma lasa inimaaaaa sa aleg una in detrimentul alteia =))
  2011 a fost un an plin de productii si interpretari exceptionale :X

  • trebuie sa dai note la fiecare, apoi vedem ce hotaraste majoritatea :))

   • da da, m am lamurit in final :)) HIU ce bine, caci altfel simteam cum le tradez =))

 25. eu nu inteleg cum votam caci atunci cand vreau sa scriu ceva in spatiul desemnat imi apare un siteTinny pic sau asa ceva.Cu stma,LP

 26. Cel mai bun serial The Princess Man
  Cel mai bun actor Park Si Hoo
  Cel mai bun actor in rol secundar Park Min Woo
  Cea mai buna actrita : Moon Chae Won
  Cea mai buna actrita in rol sec Hong So Hyun
  Cel mai bun OST The Princess Man

  • la sfarsitul articolului apare cuvantul link scris cu rosu, dai click acolo si se deschide o fereastra unde votezi

  • de acord cu tine

   • Vad ca avem persoane 100% convinse de succesul “The princess’ man”. Sa fiu cinstita, desi nu sunt adepta ideii de vot (dupa cum am declarat), nu pot sa nu ma gandesc ca aceasta drama e cel mai probabil, cea mai buna drama a anului.

    Hong So Hyun, dupa rolul in TPM, m-a facut sa o apreciez de zeci de ori mai mult. O vazusem in cateva drama inainte ( “Lie to me” un ex. care mi-a venit acum in minte), insa in rolul de printesa m-a facut sa-i vad marele talent. Nu-i pot uita lacrimile, dar nici taria cu care a inaintat prin greutati.

    • Şi mie îmi place Hong Soo Hyun, ft expresivă în The Princess’s Man, povestea ei m-a impresionat, şi forţa de care a dat dovadă.

  • Dap asa am ales si eu

 27. Si eu cu cine votez ,ca am vazut numai 6 filme din lungul sir premiat?

 28. Am votat si eu din ce am vazut!

 29. Cel mai bun actor Song Il Gook
  Cel mai bun serial Princes Man

  • Mirela tb votat in chestiona, nu aici

 30. cam putine voturi!

 31. este cam liniste pe aici. se pare ca cei de pe blog nu mai urmaresc serialele si nu pot sa voteze? pacat sunt multe foarte bune anul acesta, dar unul va castiga sigur. sper sa fie ales cel care imi place si mie cel mai mult! un partial voing nu putem vedea?

 32. Seriale se urmaresc cu SIGuranta ,numai ca intram pe ultima suta de metri a anului si este o perioada cam aglomerata pentru toata lumea.Multi prefera sa citeasca ,fara a risca un comm ,pentru evitarea efectului de bulgare de zapada!

Leave a Comment