koreafilm

Grădina Secretă – episodul 18

Written by koreafilm. Posted in Gradina Secreta, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

rbcqqs

Published on decembrie 09, 2011 with 4 comentarii

de Diana Cristolțean


4MEN – Reason

Joo Won îi cere lui Ra Im să nu îl uite şi să nu placă niciun alt bărbat, cu atât mai puţin pe Oska. Îi cere să rămână la fel de uimitoare şi specială, o sărută şi îi spune că o iubeşte, după care se îndreaptă cu viteză spre locul furtunii.

Oska a simţit ceva ciudat şi neobişnuit în comportamentul vărului său, presimte ceva rău şi decide să meargă la Ra Im, la spital. Acolo, are şocul de a afla că Joo Won a luat-o pe pacientă şi a fugit. Cântăreţul este acum sigur că Joo Won vrea să facă schimb de corpuri cu Ra Im.

În scurt timp, cei doi tineri sunt găsiţi în stare de inconştienţă şi duşi la spital. Nici Oska, nici Jong Soo nu îşi pot da seama dacă planul lui Joo Won a dat roade. Când tânărul se trezeşte, Oska îşi dă seama că acesta este defapt Ra Im, care nu îşi poate explica schimbarea. Artistul îi spune că Joo Won a dus-o în ploaie, pentru a-şi schimba înapoi corpurile, lucru pe care cascadoarea refuză să îl accepte.

Ea este întâmpinată de mama lui Joo Won şi oprită de aceasta atunci când Ra Im merge la corpul sau original aflat în moarte cerebrală. Ea reuşeşte să îi vorbească directorului Im despre acţiunea sinucigaşă a lui Joo Won, şi îi cere disperată un sfat, dar este întreruptă de d-na Moon.

Oska are grijă de Ra Im (având coprul vărului lui), şi asemenea mamei lui Joo Won, artistul insistă să nu părăsească vila, pentru a nu genera conflicte în familie. Merge la spital, pentru a-i spune lui Joo Won că decizia luată nu este tocmai bună, şi că atunci când va ploua din nou, el nu se va asigura că Ra Im nu fuge în ploaie.

Cascadoarea scapă de paza pusă de mama lui Joo Won la ieşirea din casă şi e înştiinţată de sosirea unor scrisori, printre care una de la Joo Won dinainte de a face schimb de corpuri. Astfel, el îşi ia la revedere de la ea, cerându-i să-i rămână mereu alături făcând lucrurile caracteristice lui. Merge apoi la corpul ei, unde îi spune lui Joo Won că ea va fi cea care va dispărea în poveste, deoarece acesta e destinul Micuţei Sirene, destin de care ea era conştientă încă de când l-a întâlnit pe prinţ.

Atât Ra Im, cât şi Joo Won au fiecare acelaşi vis în care se află ambii într-o grădină, la o masă cu lichioruri colorate, îmbrăcaţi elegant. Alături de ei se află şi tatăl fetei (pe care Joo Won nu îl recunoaşte) şi care le oferă din misterioasa băutură, spunând că acum ei se vor putea reîntoarce la normal.

Când se trezeşte, Ra Im (având acum corpul său original) are un singur gând: trebuie să meargă să vadă cum se simte Joo Won. Acesta, pe de altă parte, suferă o schimbare semnificativă când se reîntoarce la realitate: nu îşi reaminteşte decât cele întâmplate până la accidentul din lift, la vârsta de 21 de ani, comportându-se ca un copil cu Oska. Psihologul lui confirmă faptul că Joo Won suferă de amenzie temporară în ceea ce priveşte ultimii 13 ani.

Ra Im ajunge la casa lui, intră şi îl îmbrăţişează pe Joo Won, care confuz, nu o recunoaşte pe tânără. El o împinge la o parte şi îl întreabă pe Oska cine e Ra Im deoarece numele e primul care i-a venit în minte când s-a trezit. Aflând că persoana de faţă este cea menţionată, Joo Won o întreabă care poate fi motivul pentru care i-a reţinut numele, iar ea îi răspunde simplu că el a iubit-o până acum. Joo Won e extrem de surpins să afle că s-a întâlnit cu o cascadoare şi să o audă pe aceasta că e bucuroasă şi recunoscătoare să-l ştie în viaţă.

Acest Joo Won ce se comportă ca la 21 de ani, ajunge să nu şi-o poată scoate din minte pe Ra Im, merge în vizită la spital unde îi duce un mic dejun cu lumânări (pe care ea le stinge, bineînţeles), merge şi la Şcoala de Acţiune unde se arată deranjat de prezenţa lui Jong Soo. În tot acest timp, Ra Im îl sperie pe Joo Won cu tot felul de amănunte despre el, dintre care câteva îi sunt necunoscute până şi lui.

Întâlnindu-se cu d-na Moon, Ra Im este hotărâtă să nu cedeze în faţa ei şi să nu mai renunţe la Joo Won, deoarece şi-au dat seama amândoi cât de preţios e timpul şi el îşi va readuce aminte de ea, lucru care, bineînţeles, nu o face pe mama lui JooWon decât să o jignească şi să o învinuască pe fată de starea lui.

Joo Won o cheamă pe Ra Im la el şi îi propune să stea aici o vreme, pentru a-şi da seama din ce cauză a ajuns să o iubească. Cascadoarea îi spune că aceasta nu e prima dată când aude această propunere de la el, şi dându-şi seama cât de profundă relaţia lor trebuie să fi fost, Joo Won se apropie de ea, pregătit să o sărute.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on Grădina Secretă – episodul 18. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Fain episodul…multumim pt toate recenziile mele… . Mai sunt doua episoade…sper sa vedem lucruri frumoase si un final fericit.
    Serialul asta a intrat pe prima pozitie in topul filmelor preferate…chiar foarte buna treaba fac coreeni.

  2. Am reusit sa urmaresc si eu episodul de ieri :) a fost ft trist, dar acum totul va reveni la normal. Sunt ft funny scenele cu Joo Won neamintindu-si cine e Ra Im :) Multumim Diana! Inca 2 episoade si e gata :( Ce repede se termina un serial bun.

  3. Mulțumim pentru povestire. Am văzut mai demult serialul, la TV nu pot să-l urmăresc și citind articolul ăsta mi-am amintit episodul perfect. Am plâns la ăsta…

    Cel mai genial serial coreean pe care l-am văzut vreodată, iese din tipare (parțial).

  4. multumesc pentru rezumatul din fiecare episod imi place asa de mult acest serial inkt ma hotarat sa scriu fiecare episod pe un caiet de amintiri chiar dak voi avea mult de scris…

Leave a Comment