Carina T. [KF]

Vreau să cuceresc Universul

Written by Carina T. [KF]. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 06, 2011 with 66 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Lee Dong Wook s-a născut pe 6 noiembrie 1981. Este un actor sud-coreean cunoscut în special pentru rolul său din 2005, din serialul de televiziune My Girl, unde a interpretat personajul Seol Gong Chan. Apoi a continuat cu La Dolce Vita (unde s-a reîntâlnit cu Park Si Yeon din My Girl) şi Partner. După ce şi-a îndeplinit serviciul militar obligatoriu în armata coreeană, el a jucat rolul principal în noua kdramă Scent of a Woman .

Filmografie – Drame TV
Scent of a Woman (SBS, 2011)
Partner (KBS2, 2009)
La Dolce Vita (MBC, 2008)
My Girl (SBS, 2005)
Hanoi Bride (SBS, 2005)
Precious Family (KBS2, 2004)
Island Village Teacher (SBS, 2004)
Merry Go Round (MBC, 2003)
Land of Wine (SBS, 2003)
Loving You (KBS, 2002)
Honest Living (SBS, 2002)
Let’s Go (SBS, 2002)
This is Love (KBS1, 2001)
Drama City: “Happier than Heaven” (KBS, 2001)
A Dreaming Family (KBS, 2001)
Pure Heart (KBS2, 2001)
School 3 (KBS1, 2000)
School 2 (KBS1, 1999)

Image and video hosting by TinyPic

Filme
The Recipe (2010)
Heartbreak Library (2008)
The Perfect Couple (2007
Arang (2006)

Image and video hosting by TinyPic

Clipuri muzicale
Dandelion (Zozo, 2010) – a regizat acest videoclip
Lost in the Forest of Love (Jed, 2007)
Spring, Summer, Fall, Winter (Suho feat. Kim Tae-woo, 2006)
Bye Bye Bye (Monday Kiz, 2005)

Premii
SBS Drama Awards: New Star Award (2003)
V-NESS Screen Award (1999)

Trivia
A studiat la Universităţile Sejong şi Joongbu.

Image and video hosting by TinyPic

Scent of a Woman este primul proiect al lui Lee după ce a fost eliberat din serviciul militar. El n-a pierdut niciun moment pentru a începe munca; chiar în prima zi după eliberare a pozat pentru posterele noului serial.
Lee Dong Wook a dat un interviu în care a vorbit foarte mult despre rolul său din Scent of a Woman.
Lee a rîs văzând un articol în care apărea o fotografie de când era încă în armată. În timp ce reporterul îi arăta articolul respectiv, se auzea cântecul Can You Hear My Heart al lui Kim Jae Won, care a obţinut locul 1 pentru cel mai bun proiect de după eliberare. Lee Dong Wook este pe locul 2.
El a glumit: “Scopul meu era să-l înving pe Kim Jae Won”. Cei doi sunt buni prieteni, au lucrat împreună timp de opt luni, la un fel de post de radio al armatei, ca DJ. “Vorbim foarte des la telefon. Când i-am spus că l-am bătut, Hyung doar râs” .
Lee Dong Wook a devenit apropiat şi de alţi artişti cu care a colaborat în armată: Dynamic Duo, Lee Jin-wook, Andy şi Boom, care sunt “precum fraţii pentru mine”.

Image and video hosting by TinyPic

Actorul se gândeşte şi ce rol va avea după Scent of a Woman. A fost întrebat dacă este mai bine să se îndrepte spre cinematografie sau să încerce un caracter diferit. El a spus: “Personal, vreau să fac o altă dramă. Până acum n-am jucat într-un sageuk, aşa că aş vrea să filmez unul de acestea. Dar toată lumea îmi spune că faţa mea nu este potrivită pentru sageuk” . [Râde]

Într-un interviu recent acordat în timp ce filma încă la „Parfum de femeie” , el a vorbit despre filmările din timpul nopţii şi despre efectele avute asupra corpului său: “Ceea ce mă enervează cel mai mult este să aud oamenii spunându-mi să nu mai slăbesc. Eu nu incerc să slăbesc, pur şi simplu aşa se întâmplă. În timpul filmărilor la această dramă, am stat treaz timp de zece nopţi. Nu m-am dus să dorm într-un pat, am dormit câte puţin doar în timp ce călătoream de colo-colo. De exemplu, o echipă putea termina filmarea la ora 4 dimineaţa, iar o altă echipă era în aşteptare, la ora 6 dimineaţa. Vă puteţi imagina că făcând asta timp de zece zile, nu este greu?” .

Image and video hosting by TinyPic

Personajul pe care îl interpretează, Ji-wook, a fost comparat cu personajul lui Hyun Bin din Secret Garden, o altă dramă de weekend de la SBS, unde rolul principal masculin este un chaebol care se îndrăgosteşte de o femeie obişnuită şi intră în contact cu partea sa emoţională. Întrebat ce-ar spune dacă ar fi numit “viitorul Hyun Bin”, Lee a glumit, “Aş vrea mai degrabă să fiu primul Lee Dong Wook”. Scor 1 pentru actor, 0 pentru reporterul neinspirat care n-a pus o întrebare inteligentă.

Lee a adăugat: “De fapt, după My Girl (unde Lee a jucat tot rolul unui chaebol), am primit o multime de oferte pentru drame de acest gen. Dar dacă toate pompezi toată apa din pârâu, acesta se va usca. Când am primit scenariul pentru Scent of a Woman, am simţit că pot să fac acum asta, când nivelul apei este plin. El este un chaebol, dar el nu e un kka-do-nam sau un cha-do-nam (om rece de la oraş), ceea ce mi-a plăcut. Şi în timp ce el este în contradicţie cu personajul Yeon-jae, ei sunt capabili să se susţină şi depind unul de altul când suferă. Şi asta mi-a plăcut”.
Drama are partea sa de structură evidentă şi caractere previzibile, dar unul dintre punctele sale tari stă în scenariu, în modul în care sfidează evidenta poveste „chaebol îndrăgostit de o femeie bolnavă de cancer”. Lee a spus, “Pe de o parte, ea poate fi văzută convenţională şi previzibilă. Este pacientul în fază terminală şi chaebolul, şi Cenuşăreasa, pe deasupra. Ceea ce a fost important a fost încercarea de a face povestea mai puţin convenţională.
Nu e ceva diferit la Ji-wook faţă de alţi bărbaţi din comedii romantice, cu ochii săi indiferenţi şi lipsa lui de voinţă de a face ceva. În prima jumătate a dramei, am auzit o mulţime de comentarii de genul, “De ce naiba eroul este de genul asta?” Dar, pe măsură ce trecea timpul, oamenii au început să-l înţeleagă pe Ji-wook”
.

Image and video hosting by TinyPic

Lee Dong Wook consideră că popularitatea sa actuală este “pur şi simplu noroc”. El a adăugat: “Ce este amuzant este că mă simt ca şi cum aş juca în „La Dolce Vita” şi „Partner”, dar se pare că perceptia privitorului s-a schimbat”.
Tot aud pe oameni spunând că drama este bună şi că o mulţime de oameni au reacţii favorabile pentru mine, dar nimeni nu-mi spune direct, aşa că aproape că vreau să întreb unde pot să aud toate acestea”
.
Deşi este logic că, dacă te afli într-un balon unde nu eşti ascuns de sentimente ca oamenii obişnuiţi, poţi simţi că totul este o minciună sau, cel puţin, o fantezie.

Image and video hosting by TinyPic

Lee a descris întâlnirea cu Kim Sun-ah (partenera din film), după ce au filmat episodul 11, atunci când Ji-wook află despre diagnosticul lui Yeon-jae: “Ea şi cu mine eram în aceeaşi stare – momentul în care ne-am văzut feţele unul altuia, am inceput să ne tachinăm: “Ce se întâmplă cu noi acum?” Ne-am dezvoltat un sentiment de compasiune unul pentru altul. Pentru că am plâns, n-am putut juca.” [Râde]

Image and video hosting by TinyPic

Întrebat despre asemănarea lui cu Ji-wook, Lee a spus, “Cred că suntem asemănători, pentru că nu doresc să am de-a face cu lucruri plictisitoare. Mama mea a fost chiar surprinsă de cum m-am schimbat, pentru că dacă eu nu lucrez, nu ies prea mult din casă. Am un loc separat în casă, unde citesc cărţi manhwa, utilizez computerul, ascult muzică şi chiar beau singur.”
Despre Kim Suh-ah a spus: “Când am auzit că ea a fost distribuită ca parteneră a mea, m-am gândit că ea va putea să mă ajute mult. Kim Sun-ah este grijulie şi atentă cu oamenii, atunci când suntem pe platou şi are un mod de a face lucruri distractive pentru partenerul de film. De aceea am putut să filmez zîmbind întâlnirea pe bicicletă şi scena de sărut din cort”. [Râde]

Image and video hosting by TinyPic

Lee are multe planuri ambiţioase cu privire la viitorul lui, iar când a fost întrebat despre propria listă din carneţel, a mărturisit, “Dacă ar fi fost să scriu precum Yeon-jae, aş fi scris că vreau să cuceresc universul cu interpretarea mea. Înainte de a muri, vreau să fiu recunoscut pentru jocul meu. Aş dori, de asemenea, să fiu un tată bun, un soţ bun şi să-mi păstrez corpul în această formă până la nouăzeci de ani”. [Râde]

La mulţi ani, de ziua ta şi să reuşeşti să-ţi împlineşti aceste vise!

Surse: dramaviki, dramabeans

Despre Carina T. [KF]

Carina T. [KF]

Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele... dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.

Browse Archived Articles by Carina T. [KF]

66 comentarii

There are currently 66 comentarii on Vreau să cuceresc Universul. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. LA MULTI ANI!

 2. Saengil chuka hamnida! pana acum nu l-am vazut decat in ” the recipe” unde mi-a placut mult interpretarea lui cu LYW, dar cat de curand o sa-l vad si in “Scent of a woman”.:D

 3. Ma bucur ca sunt prima care il felicita! Ii doresc sa atinga ce-a propus, sa castiga universul cu jocul lui si sa-l urmarim in cat mai multe seriale si filme bune! Mult succes in viata si in cariera! SAENGIL CHUKAHAMNIDA! Multumesc pentru prezentare Carina! O duminica placuta va doresc!

  • sa ai si tu o duminica frumoasa si sper sa ne strangem mai tarziu sa petrecem :)

 4. Saengil chuka hamnida!

 5. La Multi Ani!!!

 6. La multi ani! Mult noroc si succes pe viitor!
  Coreea chiar ofera actori unul ca unul lumii! Toti sunt extraordinari si cred ca si Lee Dong Wook va avea un frumos viitor.
  Duminica placuta pt toata lumea!

 7. Frumusel baiatu,dar din pacate nu l-am vazut in nici un film! Oricum la multi ani!

  • pai te invit sa-l vezi in “Scent of a woman”

 8. La multi ani!
  Nu l-am vazut in niciun film pana acum, dar am citit recenzia despre “Scent of a woman” si m-a impresionat.
  Multe realizari si sa i se implineasca visele.

 9. PS: Carina draga, vrei sa ne termini de tot cu ulimul clip?

  • vreau sa va starnesc curiozitatea :))

   • Ne-ai starnit curiozitatea oricum.
    Acum nu sa ma mai pot concentra sa invat pentru partial :P si o sa stau ca pe ace pana am timp sa vad serialul

 10. La multi ani!… Am auzit ca pentru rolul din Scent of a Woman a trebuit sa se bronzeze pentru ca toata lumea il tachina numindu-l Spuma Laptelui… :))… Asta da sarcina de serviciu… si mie mi-ar place… :))

  • :)))

  • Tare :)). Ar trebui sa intre si in atributiile mele de serviciu ca si eu tot alba is :P

 11. Hmm dar unde este sampania?… Cred ca Livia a ascuns paharele… Dar ma descurc si fara ele… Merge si direct din sticla… Ca dehh este petrecere….. :))

 12. si apoi continui cu un tango-ul cu sarbatoritul zilei ;)

 13. pfffiii am aobosit …. am dantuit singura singurica cu sarbatoritul… sac sac… :) vad ca sunt singura pe aici… ma retrag si eu cred ca am baut prea multa sampanie…. :))

 14. LA MULTI ANI!!!! ^.^ Multa sanatate,noroc si fericire!!
  Oh!Cat pot indragi acest actor!M-a cucerit dupa rolul din “My girl” si regretasem ca a trebuit sa se inroleze in armata.
  Spre marea mea bucurie s-a intors si l-am putut urmari intr-un noul rol din “Scent of woman”. Talentul sau e incontestabil,stie sa faca suferinta palpabila.
  Stiu ca nu a trecut mult,dar chiar vreau sa-l urmaresc intr-un nou rol. :D

  • ma bucur sa aud ca l-ai urmarit in rolul din Parfum de femeie… Eu nu-l vazusem pana acum, dar are talent si promite… Se poate spune ca este inca la inceput de drum :)

   • Am trecut si pe acolo . :D
    Cat despre noul proiect la care visez tocmai am citit un articol despre “Wild Romance”, o noua comedie romantica in care ar putea juca alaturi de Yoon Eun Hye. (inca nu e confirmat acest lucru).

   • am vazut comurile si am raspuns :)

    • Iar eu am facut acelasi lucru. :)
     Acum trebuie sa aloc timp pt. “Protect the boss”…am nevoie de relaxare.Parca m-am intristat putin la amintirea serialului.

 15. Pai cred ca le tine ascunse pentru mai tarziu sa nu ne pilim prea devreme :P

 16. La mulţi Ani!
  Îmi place poza de la duş….am spus eu că au ce au coreenii şi mai bagă câte o secvenţă cu duşul….hihihi!

  • daca au ce arata, ar fi si pacat sa nu mai bage cate o secventa de genul asta :-p

   • Sunt fana scenelor la dus. :))) E bine ca arata pe cine trebuie!!!

 17. ce simpatica esti! :))

 18. doamnelor si domnisoarelor, cand propuneti sa desfacem sampania?

  eu si cu Ramona am tot dansat pana acum cu sarbatoritul, incat cred ca a obosit putin
  s-a dus sa faca un dus si revine cu sampania si piscoturile

  • şi l-ai lăsat singur la duş?…să nu răcească băiatul :)

 19. Ramona, cred ca a plecat dupa tort :)

 20. Nu singur, l-am spalat eu pe spate!

  • deci, asa! si eu care ziceam sa lasam putin omul sa se odihneasca… sa aiba cateva momente de singuratate… ai auzit doar ca ii place sa stea si singur

  • sper doar ca n-a fugit cu sampania si s-a ascuns in coltisorul lui…
   dar cred ca de la mirosul de vin fiert al Liviei, o sa iasa afara :))

 21. Si vedeti ca paharele sant inraftul de sus in dreapta! ai uitat Cri unde le-ai pus dupa ziua ta?

 22. In a treia poza de jos in sus seamana tare bine cu politaiul corupt din AMCG!

 23. Pana va hotarati voi hai sa bem o cana de vin fiert ,este pentru toata lumea!

  • multumim.
   S-a facut cam frig afara, asa ca merge
   eu am copt niste dovleac… stiam ca va place

 24. Tort nu am dar am adus si o gasca de gogosi pufoasae!

 25. Multumesc dar mi=am facut damblaua de marti,cand am copt dovleac si gutui,pudrate cu zahar si scortisoara!

  • adica ma refuzi? :((
   gutui vreau si eu

   • Yummy. Gutui si eu vreau :P. Si dovleac si vin fiert…
    A mai ramas de ieri ca eu a trebuit sa plec la invatat :(

    • a mai ramas, dar sunt reci
     poate maine la petrecere ai mai mult timp sa treci :)

     • Am venit. Pe Okinawa, nu?
      :P

 26. Nu ,doamne feri,am sa pap si eu dar mai modest sa las si pentru altii!

  • asa te vreau… eu mi-am pus deja pe farfurie :)

 27. Am pus intr-o tava guti,dovleac si sfecla rosie,pentru cartofi nu mai era loc,am acoperit tava cu folie de aluminiu si intr-o ora era gata copt totul !

 28. A adus cineva vorba de gutui? .. vreeeeaaau si eu… Liviiiiiaaaa pe mine mai uitat? ,,, :((…..

 29. I just looove my “milky boy”. Daca m-ar intreba cineva care este tipul ideal pentru mine el ar fi!
  La multi aniiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 30. se pare ca am ramas doar eu cu sarbatoritul…

 31. am baut toata sampania si … HIC! ma duc sa fac si eu un dus…
  noroc ca are cine sa ma spele pe spate.. hihihi

  sa nu va aud mai tarziu ca muriti de invidie :)))

 32. am pastrat si pentru voi putin tort si a ramas vin fiert de la Livia, dar s-a racit intre timp :-p
  s-a racit si dovleacul, iar gutui nu mai sunt :)

 33. maine continuam petrecerea pe insula Okinawa… va asteptam :)

 34. He ,he eu deja sant pe insula ! Frumoasa rochita neagra cu buline mari albe! 34 de ani?,arata intr-un mare fel!Mor de invidie! Oare cand mananca fetele astea ,in gand?

  • nu stiu, dar si eu ma intreb asta… mie imi place si palaria roz :)

  • si de ce te-ai dus inainte? ti-a fost teama ca incepem petrecerea fara tine?
   nu te las eu asa…

 35. sa te vad ce ghid bun esti…
  maine la prima oara sunt in avion :-p

 36. La multi ani, cu o zi intarziere! :) Nu l-am urmarit, dar mi-as dori, cel mai la indemana acum ar fi sa-l vad in The Recipe, mai ales ca joaca cu Lee Yo Won :)

 37. He,he, doctorasul ce haios este, un timid care usor ,usor iese din carapace! mama ce dezastru a putut face acel catel!

 38. Atentie, maine mare chef. Sper sa fii prezenta, Livia! :D

 39. Desi l-am vazut doar in Scent of a Woman , ii spun si eu LA MULTI ANI!!!!!
  Multa sanatate,fericire si sa ne incante cu cat mai multe roluri minunate!!!

Leave a Comment