Ramona J. [KF]

O familie neliniştită

Written by Ramona J. [KF]. Posted in K-drama, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , ,

71

Published on noiembrie 24, 2011 with 74 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Regizorul acestei drame este: Park Chan-Hong, care a regizat şi dramele Ressurection şi Mawang (aka The Devil) . Ca o coincidenţă în ambele drame unul din rolurile principale a fost interpretat de către Uhm Tae-Woong. Scenaristul acestei drame este Kim Jee-woo.

Image and video hosting by TinyPic
Song Il-gook a ales să joace rolul principal din k-drama numită Balhyo Gajok / Fermentation Family(O familie neliniştită).
Song Il-gook îl va interpreta pe Ki Ho-tae, cunoscut pentru felul său dur în exprimare, nu este un bun organizator şi îi lipseşte spontaneitatea. Poate că asta se datorează şi faptului că a fost orfan (el crede cu tărie că părinţii lui nu l-au dorit) şi a trebuit să nu ezite niciodată când trebuia să înceapă un lucru, de fapt el merge cu capul înainte fără a-şi pune prea multe întrebări, însă în ciuda durităţii sale, sub “această scoarţă dură” se află o inimă caldă.

Image and video hosting by TinyPic
Song Il-gook a început filmările pentru această dramă la sfârşitul lunii septembrie. A declarat că “Sunt fericit că pot lucra cu scenaristul şi regizorul cu care vroiam să lucrez de ani de zile. De obicei îmi ia ceva timp să citesc scenariul şi să mă decid însă nu a fost şi cazul “Fermentation Family” deoarece m-am decis foarte repede. Nu am avut niciodată un rol asemănător cu cel al lui Ho-tae înainte, astfel încât aştept cu nerăbdare să mă văd interpretând acest rol”.
La baza acestui scenariu a stat un restaurant coreean renumit pentru kimchi-ul pe care-l prepară. Ho-tae găseşte o părticică din trecutul său când vede “Cheon Ji-in” la TV şi pe neaşteptate este angajat acolo. Drama va fi lansată pe micile ecrane pe data de 7 decembrie 2011 pe canalul jTBC.

Image and video hosting by TinyPic
Park Jin-hee va interpreta rolul unui bucătar talentat care visează să devină maestru bucătar la cel mai bun restaurant din Coreea, specializat pe o gastronomie diversă. Însă în realitate ea este doar un simplu bucătar, într-un cartier mic, obişnuit, cu o clientelă locală foarte bizară, care include şi gangsteri nervoşi şi duri, precum cel interpretat de Song Il-gook.

Image and video hosting by TinyPic
Povestea este despre o familie atipică, ce este formată din oamenii care sunt local de cartier. Deci cuvântul „fermentation” care apare în titlu poate fi asociat cu unele alimente coreene cum ar fi kimchi, pasta de soia, iar sensul figurativ „a ridica statul unei familii la o treaptă mai înaltă”. Cuvântul “family”, are de asemenea, o semnificaţie dublă şi poate face referire la o familie mafiotă sau genul “de familie” care se formează în jurul “şefului”.

Image and video hosting by TinyPic
În fotografiile pe care le-au realizat pentru promovarea serialului se vede că funţionează “chimia” între Song Il-gook şi Park Jin-hee . Deşi par mai degrabă că s-ar muşca unul pe altul, se înţeleg din priviri aşa cum se înţeleg şi se iubesc câinele cu pisica .

Image and video hosting by TinyPic
Povestea serialului se învârte în jurul unei familii care conduce un restaurant coreean care bâjbâie pe cărările vieţii, precum şi personajele un pic cam nonconformiste care se adună în acel restaurant, toate acestea promit să ducă la formarea unei poveşti haioase.
Povestea de dragoste dintre personajele principale va începe cu binecunoscutele ciondăneli, certuri, se va transforma în prietenie, ajutor reciproc ca mai apoi să se transforme în dragoste.

Image and video hosting by TinyPic

Surse : soompi, hancinema, dramabeans

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

74 comentarii

There are currently 74 comentarii on O familie neliniştită. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Fetelor vreau sa va spun ca deja am vazut 5 episoade din acest film,in care Nu SIG este actorul principal ci papica coreeana! Este un film cremenal,care pur si simplu ne tortureaza simturile(chiar si cele demult amortite).SIG ne ataca la coarda sensibila,minunatiile culinare ne tulbura vederea,gustul si ce-o mai fi pe acolo,pur si simplu nu ai timp sa te gandesti la actiunea filmului! Stiti faza din Iljime cu boierul pus sa-si linga pantoful ,nu? Cred ca mai am putin si fac la fel ca el dar nu cu pantofii ci cu monitorul,tastele sant de mult naclaite de saliva!

  2. O familie zdruncinata in adevaratul sens a lcuvantului, gasesti toate tipurile de caractere ,dar mai ales te reintalnesti cu actori dragi! Nu ma dau in vant dupa aceste filme noi dar si cand vad unul il exploatez la maxim!

  3. Este o incantare sa-l vezi pe Emonel jucand alaturi de generalul Gang din ECC,care aici este un bucatar taciturn plin de maiestrie si intelepciune!

  4. Livia, sunt de acord cu tine, m-au innebunit cu mancarea aia sofisticata a lor, mi-a placut mult serialul, l-am urmarit deja in engleza si l-am savurat pana in ultimul moment! Iar Emonel…un artist desavarsit, a pus mult suflet in acest proiect.

  5. am urmarit 10 episoade si am remarcat ca voi mincarurile coreene,cit de bine este filmat toate scenele culinare,serialul este o lunga reclama a 24 de ep pentru bucataria coreeana.Ca si voi imi venea sa maninc monitorul si culmea mai si imi morosea.Restul subiectul este anost si trenant pina acum este un pic previzibil si puieril.Ma tot uit la Song il Guk oare cind o imbatrini?!!!…are aceeasi fata de la “Imparatul marii”Oricum cred ca urmatoarea vacanta cind string mai multi bani am sa ma duc in Coreea.pentru el si pentru mincare.

  6. Fetele, nu se apuca nimeni sa faca o carte de bucate coreana? Eu sunt prima pe lista la cumparat.:)

Leave a Comment