koreafilm

Grădina Secretă – episodul 2

Written by koreafilm. Posted in Gradina Secreta, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

zv944x

Published on noiembrie 17, 2011 with 23 comentarii

de Diana Cristolțean

Joo Won îi cere lui Oska să îl lase singur cu Ra Im, însă când primește ceea ce vrea, tânăra dispare fără să îi adreseze un cuvânt, încă visând la întâlnirea de adineauri cu artistul ei preferat.

Joo Won este decis să găsească o modalitate de a-l da afară pe unul din angajații care îi cauzează probleme, iar Oska este ocupat cu o întâlnire cu fanii menită să promoveze mallul condus de vărul său. Între timp, Yoon Seul se oferă să regizeze ultimul videoclip al cântarețului, știind că nimeni nu este interesat să colaboreze cu Oska din cauza scandalurilor sale.

Businessman-ul începe să se simtă tot mai legat de Ra Im și chiar și-o închipuie tot mai des fiindu-i alături. Astfel, aflăm care sunt standardele pe care o tânără aspirantă la titlul de iubită a lui Joo Won trebuie să le îndeplinească: trebuie să fie senzuală, inteligentă, să aibă sub 24 de ani și să provină dintr-una din cele mai bogate 30 de familii din Coreea de Sud.

El face rost de numărul cascadoarei, o sună pe Ra Im, dar cum ea nu este interesată să îi vorbească, Joo Won merge la școala de cascadorii. Acolo se țin audiții, iar tânăra se află în juriu. Așteptând la coadă doar ca să îi vorbească fetei, Joo Won își dă seama că o place pe aceasta, chiar dacă ea nu se încadrează în standardele impuse de el. După o suită de situații comice, cei doi reușesc in final să țină o conversație. Joo Won insistă să vadă rana de pe brațul fetei după care pleacă, spunându-i vor trebui să meargă împreună la spital pentru mai multe investigații.

Joo Won o refuză încă odată pe Yoon Seul care insistă că el este bărbatul visurilor sale. La ieșire din cafenea, tânăra se întâlnește accidental cu Oska – fostul ei iubit.

Ra Im își pierde capacitatea de concentrare în lupte și șeful ei îi cere să ia o pauză. Amuzat de situația in care ea se află, un coleg de-al cascadoarei îi cere telefonul și îl sună pe Joo Won. Nevoită să-i vorbească, Ra Im îi cere acestuia să meargă la Școala de Acțiune, chiar când Joo Won se află într-o ședință și discută despre cazul fetei care a fost lăsată în localul VVIP fără să fie membră a acestuia (și care se întâmplă să fie chiar Ra Im).

Merge să o întălnească pe Ra Im, care ține un discurs noilor studenți despre școala lor si despre rolul cascadorilor în film. Joo Won vrea să participe și el la jocul de volei cu călcâiul organizat de Ra Im și bobocii acestei școli, însă o lovește din greșeală cu mingea pe fată. Ra Im îl provoacă la un meci, iar Joo Won se face de râs în fața studenților. Acesta le platește bobocilor să îl lase singur cu Ra Im, însă nu trece mult și sunt surprinși de colega de cameră a cascadoarei, care e tristă că a fost dată afară de la cafeneaua VVIP și care amenința că se va răzbuna pe directorul mallului, neștiind adevarata identitate a persoanei de față.

În lipsa lui Ra Im, Joo Won îi demonstrează prietenei acesteia că el este directorul mallului. Îi promite că îi va da locul de muncă înapoi cu condiția să-și retragă vorbele urâte adresate lui în prezența fetei, să țină secret adevărul despre ocupația sa și să iasă toți trei în oraș. Joo Won rămâne uimit de stilul de viață modest al celor două fete.

Ziua următoare, Ra Im și actrița Park Chae Rin sunt invitate să fimeze o scenă în mall. Cascadoarea trebuie să sară de la un etaj al cladirii, însă în ciuda eforturilor evidente ale acesteia, regizorul este nemulțumit și zbiară la dublură, cerându-i în mai multe rânduri să filmeze din nou scena. Directorul Joo Won își face apariția și îi cere regizorului să nu i se adreseze în această manieră lui Ra Im deoarece ea este la fel de talentată ca și numele mari din cinamtografia coreeană, și că, (aici urmează cel mai important argument), el este fanul ei.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

23 comentarii

There are currently 23 comentarii on Grădina Secretă – episodul 2. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima! Da, Gil Ra Im este la fel de talentată ca Kim Tae Hae, nu aşa spune Joo Won? :)) E ft funny episodul acesta, mai ales fazele în care Joo Won o vede pe Ra Im în preajma lui mereu, şi încearcă să se convingă singur că ea nu e o tipă pe gustul lui, nu se încadrează în tiparele impuse de el. Ce să vezi, Ra Im îi apare în faţa ochilor arătând exact ca femeia visurilor sale, sexy, şcolăriţă cu codiţe =)) M-am distrat teribil la fazele alea, Ha Ji Won e adorabilă :)

  Mulţumim Diana! Frumos rezumat, ca de obicei. Ia să văd ce ost ai ales :)

  • Momentele in care sunt prezentate fanteziile lui Joo Won sunt atat de adorabile! Ne arata o față mai umana (chiar dragalasa) a arogantului businessman ce le cere cu raceala oamenilor sai sa lucreze pana la perfectiune.

   Cu multa placere! ^.^

 2. Ohh, Here I am by Oska :) Ft frumoasă melodia!

  • Bineinteles, toate piesele cantate de Oska sunt hit-uri, nu? :))
   Acum sincer, imi plac la nebunie variantele cantate de el (unele chiar mai mult de cat cele “originale”).

 3. Vă place soneria de telefon pe care o are Ra Im la mesaj? Aia o am şi eu =)) E tare de tot!

  • Imi place soneria. Vor fii scene amuzante din cauza sonerii, abia astept sa le revad. De unde ai reusit sa faci rost de sonerie?

  • Si Oana o are telefon (care apropo, e chiar ca a lui Ra Im si Joo Won, doar carcasa difera ^.^).
   In consecinta eu nu pot sa o folosesc deoarece s-ar produce o confuzie generala la noi :))

 4. Cecilia, sinceră să fiu nu mai ştiu de unde am descărcat-o, dar era în “pachetul” cu OST :) Se găseşte sigur la un search pe google.

 5. E foarte amuzant episodul asta, dar cel mai mult cred ca vreau sa revad faza de la sfarsit cand Joo Won se declara fanul lui Gil Ra Im.

  • Zambetul pe care il are in acele momente este nepretuit!! <3

   • da.mie mi-a placut si ce uimiti au ramas ceilalti. l-a pus pe regizorul ala l-a punct ca prea era nesuferit.

    • regizor nesuferit, dar este cel mai fain dintre toți :X

     • Te referi la actorul Kim Dong Gyoon? :-?

 6. ooooooooooh abia astept episodul de azi >o< o jumatate de ora si incepe yuppyyyy ^o^ sper sa fie la fel de bun ca primul (mai ales ca mi-am convins si niste colege sa se uite azi la el ^o^ teheee)

  • haha :)) Si eu am inceput propaganda la facultate! Sper sa dea roade si SG sa mai aduca ceva fani pentru Coreea :D

   • CU SIGURANTA O SA ADUCA!!! Doar le-am povestit unor colege primul episod si deja erau “Ce tare! O sa ma uit si eu!” XD XD Dar serios… fanteziile lui sunt… umm… foarte reale… XD XD abia astept sa vad ce fata are cand vede cine-l suna… AAARGH nu mai vreau publicitate! >_<

    • O alta față nepretuita de-a lui Joo Won! Ma bucur de initiativa acelui sunbae a lui Ra Im, cred ca cei doi au nevoie de astfel de “impulsuri” deoarece inca sunt la inceput de relatie ^.^

 7. XD XD XD cred ca tocmai m-am indragostit de un serial XD XD aaaaah ce-am mai ras….. PAUZELE TREBUIE SCURTATE!!! *_*

 8. Ma intreb ce audienta au avut primele doua episoade la noi in tara ^.^
  Cred ca aceasta drama va fi mai populara ca si 49 Days :D

  • eu cred ca va fi, mie mi se pare ca e jucata mai bine ecat “49 de zile” pana acum ^_^

 9. Imi pare rau ca nu am putut urmari acest episod, trebuie sa ma multumesc doar cu rezumatul. Ah! Am pierdut toate acele scene amuzante. :(

  • se gaseste si online cu subtitrare in romana sau chiar si pe youtube cu sub in engleza

Leave a Comment