koreafilm

Băieți de bani gata – Episodul 22

Written by koreafilm. Posted in Boys over Flowers, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on noiembrie 09, 2011 with 5 comentarii

de Ioana V.

Joon Pyo îi cere lui Jan Di să îl roage să oprească nunta. Jan Di nu scoate niciun cuvânt apoi este înștiințată că Jae Kyung dorește să vorbească cu ea. Dar de fapt acesta fusese un pretext de care s-au folosit oamenii ”Doamnei de Fier” pentru a o sechestra pe fată. Mama lui Joon Pyo îi trimite lui Joon Pyo o poză cu Jan Di, șantajându-l astfel să își facă apariția la nuntă.
Atât invitații cât și mirele au parte de o surpriză din partea miresei. În momentul în care preotul a întrebat dacă este cineva care are ceva împotriva acestei căsătorii, Jae Kyung a ridicat mâna și a obiectat lăsând pe toată lumea cu gurile căscate. Și mai mult decâ atât, garda ei de corp a salvat-o pe Jan Di și a urcat-o la bordul unui vas. Jae Kyung apoi i-a trimis pe cei doi îndrăgostiți într-o locație extrem de romantică. Au mâncat, au dansat, au vorbit și tânărul moștenitor a lăsat să-i scape cele două cuvinte magice ”Te iubesc!” apoi momentul s-a pecetluit printr-un sărut.

Jae Kyung îl vizitează pe Ji Hoo și printre altele îi dă lănțișorul pe care Jan Di îl pierduse spunându-i că a sperat din tot sufletul ca inscripția de pe el să se refere la el și Jan Di, apoi îl informează că va pleca la New York. Când acesta îi dă vestea lui Jan Di, fata împreună cu Joon Pyo dau fuga la aeroport pentru a-și lua rămas bun de la prietena lor.
Joon Pyo este pedepsit și nu are voie să iasă din casă. Mama lui îi aduce lucrurile lui Jan Di și furioasă o amenință spunându-i ca de acum încolo să se aștepte la tot ce-i mai rău. Dar în apărarea fetei vine bunicul lui Ji Hoo care îi aduce la cunoștință femeii că Jan Di va deveni soția nepotului său și de acum încolo va locui în casa tânărului, așa că să nu mai fie atât de dură cu ea.
Ga Eul, aflând de povestea dintre Yi Jung și Eun Jae și văzând mai ales cât de mult suferă tânărul, se ambiționează să îl ajute punând la cale un plan.

Domnul Jung îi cere o favoare lui Jan Di și anume să vină din când în când să petreacă puțin timp cu un domn, aflat în comă, pe care domnul Jung îl considera ca fiind un frate mai mare. Acesta îi explică fetei că a ales-o pe ea pentru că are un suflet pur și curat și exact de acest lucru are nevoie acel bărbat. Jan Di acceptă bucuroasă.
Deși prima dată, atât Ji Hoo cât și Jan Di s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că locuiau în aceeași casă, pe parcurs lucrurile s-au destins astfel că Ji Hoo a prins curaj și i-a destăinuit fetei adevăratele sentimente pe care le are pentru ea. Numai că Jan Di nu a auzit nimic deoarece adormise.
Woo Bin îl ajută pe Joon Pyo să iasă din casă și apoi să scape de urmăritori și să se întâlnească cu Jan Di. Dar fata vine la întâlnire cu un copilaș simpatic, de care trebuia să aibă grijă până se întoarcea mama lui să îl ia de la clinică. După ce Joon Pyo și-a făcut show-ul de om nemulțumit, cei trei au petrecut împreună o zi plăcută și amuzantă la zoo.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Băieți de bani gata – Episodul 22. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. cred ca plimbarea la zoo a fost unul din cele mai frumoase momente din film. m-a cucerit pur si simplu :)
  multumim, Ioana!!

 2. Jae Kyung s-a dovedit pana la urma a fi o persoana extrodinara, care stie sa aprecieze o prietenie adevarata. Nu a fost detul de ambitioasa cand sa se lipeasca total de Joon Pyo, a vazut cat de mult tine Jan Di la el si mai ales cata nevoie are el de ea.
  Se para ca Lee Min Jung,ca si in “Midas” a fost o mireasa (chiar foarte frumoasa) care nu a ajuns sa se marite.

  • Sunt total de acord cu tine.

 3. Tocmai am terminat de vizonat episodul…mi-a placut foarte mult. Woo Bin si bunicul lui Ji Hoo au cate un 10 de la mine,iar Jae Kyung merita un 10+ pt. sacrificiul ei.
  Ji Hoo nu merita note, el merita toata aprecierea mea. Nu a dat dovada de egoism, ci si-a dorit zambetul lui Jan Di. Fecirea ei a contat cel mai mult, s-a putut chiar stapani sa nu lupte pt. iubirea ei. Ma bucura ca Jan Di nu a plecat de tot de langa el, inca ii mai insenineaza zilele.
  Joon Pyo il trimite pe Ji Hoo de fiecare data la Jan Di (stie ca ei ii va fi mai bine cu el), dar nu e in stare sa renunte la ea.
  A fost o incantare sa vad un final (de episod) asa plin de zambete.

 4. Si mie mi-a placut scena de la final de la zoo.

Leave a Comment