koreafilm

Băieți de bani gata – Episodul 21

Written by koreafilm. Posted in Boys over Flowers, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on noiembrie 08, 2011 with 6 comentarii

de Ioana V.

Situația se complică. Joon Pyo și Jan Di nici nu apucă să îi explice situația lui Jae Kyung pentru că în cameră apare și ”Doamna de Fier” care începe să o chestioneze pe fată. Cea care o salvează pe Jan Di de la tirul de întrebări la care a fost supusă este bunicuța cea severă, care o pune la punct pe mama lui Joon Pyo. Apoi o ia pe Jan Di de acolo și îi spune că îi va lua apărarea pentru că a văzut o schimbare în bine a tânărului stăpân și este sigură că totul i se datorează fetei.
Mama lui Joon Pyo o asigră pe Jae Kyung că va face tot posibilul să o scoată din casă pe Jan Di, dar tânăra o roagă să nu îi facă niciun rău dar în schimb să îi îndeplinească o rugăminte. Așadar, mama lui Joon Pyo face un anunț, data căsătoriei dintre fiul său și Jae Kyung avea să fie devansată și mai mult decât atât, tânara va locui împreună cu ei până la nuntă. Seara, Jae Kyung o cheamă pe Jan Di în camera ei și după ce îi arată rochia de mireasă și accesoriile, o roagă pe fată să îi fie domnișoară de onoare.
Yi Jung o aștepta pe Eun Jae, dar a surprins-o vorbind la telefon cu cineva și a decis să o urmărească. Dar are parte de un șoc atunci când vede că tânara petrece clipe frumoase alături de fratele lui mai mare.

Ji Hoo se pregătea să meargă la pescuit iar bunicul său, văzându-l, îi dă câteva sfaturi. Tânărul îl invită să îl însoțească. Se dovedește a fi o întâlnire reușită, bunicul lui Ji Hoo îi dă inelul de căsătorie al mamei tânărului și își cere iertare pentru că nu i-a fost alături.
Bunicul lui Ji Hoo este pus pe șotii. Îi sună separat pe Jan Di și Ji Hoo și le cere o întâlnire în parc, dar de fapt acesta avea în plan să îi facă pe cei doi să petreacă o zi împreună. Planul a reușit și tinerii s-au simțit bine, ba chiar au participat și câștigat la un concurs destinat cuplurilor.
Toată lumea se îndreaptă către Insula Jeju unde urma să aibă loc ceremonia de căsătorie dintre Jae Kyung și Joon Pyo. Cum în mod normal un astfel de eveniment ar trebui să trezească numai sentimente de bucurie și fericire, în cazul de față toată lumea este tristă și cu greu afișează un zâmbet. Viitoarea mireasă și domnișoara sa de onoare au o conversație sinceră, Jae Kyung spunându-i fetei că știe de sentimentele ce îi leagă pe ea și Joon Pyo și de aceea își cere iertare pentru că s-a prefăcut că nu știe nimic, iar la rândul ei Jan Di îi cere tinerei să o ierte pentru că nici ea nu a reușit să îi spună adevărul.

Joon Pyo este prins din nou între ciocan și nicovală, frământându-se mereu asupra deciziei pe care în foarte scurt timp va fi obligat sa o ia, să meargă mai departe cu nunta sau să renunțe și să rămână cu Jan Di?! În cele din urmă, o cheamă pe Jae Kyung în fața altarului unde a doua zi ar fi trebuit să stea la ceremonia oficială, și îi mărturisește că singura lui dragoste este Jan Di și așa va rămâne pentru totdeauna, din acest motiv această căsătorie nu trebuie să aibă loc. Jae Kyung este de neînduplecat nici în momentul în care Joon Pyo cade în genunchi în fața ei. Tânara îi spune că tocmai această latura a sa, sinceră și directă, o face să îl placă și să îl dorească și mai mult și că este sigură că în timp o va uita pe Jan Di și atunci, dacă va avea răbdare, se va ivi o șansă și pentru ea să poată intra în inima lui.
Ziua nunții. Joon Pyo în disperare de cauză îl roagă pe Woo Bin să îi rupă mâna astfel că nunta s-ar fi amânat. Dar în cameră își face apariția Jan Di care îl ceartă pentru lașitatea de care dă dovadă.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on Băieți de bani gata – Episodul 21. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. ^____________________^

 2. Clopotele de nunta suna! O sa se lase cu lacrimi si dupa acest episod.
  Eu una imi pregatesc servetele.
  Mersi de rezumat! :)

 3. in episodul asta am avut 2 socuri: primul cand a aparut si mama lui jp imediat dupa jae kyeong si al doilea cand am vazut ca prima iubire a lui “cassanova” este cu fratele lui.

  • Am avut si eu aceste palpitatii la inima, chiar daca stiam ca asa se vor intampla lucrurile.

 4. Of!Si acum ma simt ciudat cand vad pozele de nunta cu Jan Di si Ji Hoo. Prima data cand am vizionat serialul m-am lasat pacalita. Pe atunci nu urmarisem inca acest episod, asa ca in timp ce cautam un wallpaper cu cei doi am dat peste o poza cu “nunta” celor doi. A fost o mare incantare gandul ca Ji Hoo se va insura cu Jan Di, asa consideram ca e cel mai bine. Din moment ce Joon Pyo avea alte obligatii, se merita ca Jan Di sa isi laseasca linistea langa Ji Hoo. Am trait speranta pana in momentul de fata, cand am realizat ca era doar un concurs. Parca regret ca ni s-a oferit o asa frumusete ireala.

 5. Uh!Ga Eul si Yi Jung au mers pe un camp de flori (ceea ce trebuia sa fie romantic, nu trist) ,iar Ji Hoo si Jan Di s-au plimbat printr-un lan de grau,si in cazul lor existand acel sentiment de indurerare. Eu nu vreau sa fiu o inima franta, asa ca imi doresc o plimbare printre maci sau printr-o gradina cu trandafiri alaturi de Woo Bin, el e liber, nu are obligatii. :)

Leave a Comment