koreafilm

Băieți de bani gata – Episodul 16

Written by koreafilm. Posted in Boys over Flowers, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on noiembrie 01, 2011 with 5 comentarii

de Ioana V.

Ji Hoo îi dă lui Jun Pyo cadoul pe care Jan Di nu apucase să i-l ofere la petrecerea aniversării zilei de naștere. Papușa de pluș împreună cu felicitarea îl impresionează pe tânărul moștenitor.
Jae Kyung o întâlnește pe Jan Di și îi propune ca de acum încolo să fie exact precum surorile. Ducându-și propunerea mai departe, fata își face apariția la restaurantul unde lucrau Jan Di și Ga Eul, ”răpindu-le”și petrecând o zi ca între fete – o sesiune de manichiură, o masă copioasă și apoi shopping. Jan Di este pusă într-o situație neplăcută deoarece noua sa prietenă îi cere ajutorul pentru a-i da lecții în domeniul întâlnirilor cu băieții tocmai pentru a căpăta experiență și a-l cuceri pe Joon Pyo. Jan Di ajunge acasă și îi găsește pe părinții săi extrem de supărați deoarece au aflat că iubitul lor ”ginere” tocmai se logodise cu o altă fată. Deodată sună cineva la ușă și nu mare i-a fost surprinderea lui Jan Di să o vadă pe Jae Kyung. Aceasta cere permisiunea părinților lui Jan Di să petreacă noaptea acolo. Jan Di este din nou pusă într-o situație neplăcută deoarece Jae Kyung îi povestește că îi place foarte mult de Joon Pyo și va face tot posibilul să îl facă să se îndrăgostească de ea.

Ji Hoo, conducând-o într-o seară pe Jan Di la clinica unde aceasta muncea, îl vede pe bunicul său. Nu poate să schimbe niciun cuvânt cu acesta, dar scurta întâlnire le răscolește amândurora suferința și vinovăția din cauza accidentului de mașină care a dus la dispariția pentru totdeauna a părinților băiatului. Maestrul bucătar o roagă pe Jan Di să îi ajute pe cei doi să reînnoiască legătura de familie.

Yi Jung și Woo Bin sunt îngrijorați de noua situație în care este pus Joon Pyo dar Ji Hoo le dă o idee și anume ca cei doi (Don Juan și Casanova) să facă în așa fel încât să îi distragă atenția lui Jae Kyung de la Joon Pyo. Planul lor dă greș așa că rotițele se pun în mișcare și un nou plan se naște. Protagoniștii scenetei care avea drept scop apropierea celor doi încăpățânați sunt Yi Jung și Ga Eul. Aceștia mimează o întâlnirea romantică dar Jan Di cunoscându-i prea bine caracterul de cuceritor feroce al lui Yi Jung, intră la idei și pentru a-și proteja prietena, se vede nevoită să îi ceară ajutorul lui Joon Pyo pentru a-i spiona. În cele din urmă ”întâlnirea” se sfârșește la un hotel. Există un moment de apropiere între Joon Pyo și Jan Di, dar este întrerupt de către fată. Ghinionul însă și-a scos colții și i-a înfipt adânc în sufletul celor doi. ”Doamna de Fier” se afla în același hotel și de cum informația conform căreia fiul său a închiriat o cameră acolo îi ajunge la urechi, devine curioasă să vadă cu ochii ei despre ce este vorba. Scena se termină cu o palmă pe care Joon Pyo o încasează de la mama sa, după ce acesta i-a luat apărarea lui Jan Di.
Părinții lui Jan Di au din nou multe datorii și cad într-o stare de depresie. Jan Di se vede nevoită să meargă în locul lor la Centrul de Artă, unde aceștia găsiseră locuri de muncă.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Băieți de bani gata – Episodul 16. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Abia astept episodul…ce rau imi pare k in curand o sa se termine:(

  2. stie cineva ce urmeaza dupa serialul asta ??

    • Nu mai stiu exact,dar a anuntat cineva pe acest site,ca va fi difuzat “Secret Garden”. :)

  3. Un alt episod minunat…de abia astept sa-l vad.O sa ma enervez sigur iar pe “Doamna de fier”. Episodul trecut a intrecut orice limita,femeia asta crede ca poate controla vietile tuturor.Mi-a placut ca Jan Di i-a dat peste nas,cantand la pian.Cotoranta nu se astepta ca fata sa fie asa indrazneata si sa recite atat de frumos melodia.

  4. Of!Fiecare are propria suferinta si o exprima cum poate.Jan Di a ajuns sa planga mai mereu,Joon Pyo e in cea mai mare parte furios,nervos,irascibil,cat despre Ji Hoo e si el ranit,dar nu exteriorizeaza acest lucru.E demn de mila sa vezi ca de fiecare daca Joon Pyo il suna pe Ji Hoo sa o i-a pe Jan Di de cate ori el trebuie sa plece.Provoaca durerea ei,dar nu e in stare sa i-o aline,asa ce bratele lui Ji Hoo devin remediul lui Jan Di.
    Pe langa toata tristetea asta m-am bucurat pt. Ga Eul si Yi Jung,cei doi sunt atat de draguti impreuna.M-a amuzat mult Woo Bin cu povestile lui despre Don Juan.Cele 5 miscari ale lui Yi Jung chiar ca pot cuceri o femeie. :)

Leave a Comment