Ana-Maria Ruse [KF]

Seara premiilor Daejong

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Actori, Coreea azi, Film, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , ,

kim ha neul jang geun suk

Published on octombrie 23, 2011 with 24 comentarii

Pe data de 17 octombrie a avut loc ediţia a 48-a a premiilor Daejong, sau Grand Bell Awards, ediţie cu ocazia căreia filmele Bow-The Ultimate Weapon, The Front Line, Blind sau Sunny au fost cele mai premiate.
La categoria Cel mai Bun Film au fost nominalizate: The Front Line, The Unjust, Sunny, War of Arrows şi The Yellow Sea, iar câştigătorul serii a fost desemnat The Front Line.


Poster The Front Line

La categoria Cel mai Bun Actor au fost nominalizaţi: Kim Yun-Seok (The Yellow Sea), Ryoo Seung-Bum (The Unjust), Park Hae-Il (War of the Arrows), Yoon Kye-Sang (Poongsan), Lee Soon-Jae (Late Blossom), Cha Tae-Hyun (Hello Ghost), iar distincţia a mers către Park Hae Il din War of Arrows.


Park Hae Il

La categoria Cea mai Bună Actriţă au fost nominalizate următoarele: Kim Ha-Neul (Blind), Kim Hye-Soo (Villain and Widow), Bae Jong-Ok (The Last Blossom), Yun So-Jeong (Late Blossom), Choi Gang-Hee (Petty Romance), iar cea care a luat premiul acasă a fost Kim Ha-Neul. Colegul ei din You’re My Pet, Jang Geun Suk, i-a făcut o surpriză şi i-a acordat personal premiul.


Kim Ha Neul


Kim Ha Neul şi Jang Geun Suk

La categoria Cel mai Bun Nou Actor, premiul a mers către Lee Je Hoon din Bleak Night, care a fost nominalizat de două ori la această categorie, atât cu Bleak Night cât şi cu The Front Line.


Lee Je Hoon

Pe de altă parte, Cea mai Bună Nouă Actriţă a fost Moon Chae Won, pentru rolul avut în War of Arrows, ea concurând cu Kang So-Ra (Sunny), Baek Jin-Hee (Foxy Festival), Shin Se-Kyung (Hindsight) şi You Da-In (Re-encounter).


Moon Chae Won

Won Bin a fost desemnat Cel mai Popular Actor.


Won Bin

Cel mai bun regizor a fost desemnat Kim Hyung-chul, cel care a regizat filmul Sunny.
Cei mai buni actori în roluri secundare au fost Jo Sung Ha din Yellow Sea şi Shim Eun Kyung din Romantic Heaven.


Jo Sung Ha

Printre alte vedete prezente la eveniment s-au numărat Chun Woo Hee (Sunny) care a venit să ridice premiul colegei sale Shim Eun Kyung, care nu a putut fi prezentă, Jang Young-nam (Hello Ghost), Shin Hyun Bin (Warrior Baek Dong Soo), Kim Hye Jin (Iris) sau Kim Yoon Seok (The Chaser) şi Park Hyo Joo (Girl K).


Bae Jong Ok


Choi Kang Hee


Kim Hye Soo


Yoon Sung Hyun

Daniel Choi din Cyrano Agency a sosit însoţit de Seo Yeong Hee din Bedevilled, de asemenea şi Lee Min Jung, colega sa, a participat la eveniment.


Daniel Choi şi Seo Yeong Hee


Lee Min Jung


Jang Young Nam

Actorii Shin Hyun Joon (Cain and Abel) şi Jang Seo Hee (Wife’s Temptation) au fost cei care au prezentat nominalizările şi câştigătorii.


Shin Hyun Joon şi Jang Seo Hee


Shin Hyun Bin


Kang So Ra


Kim Hye Jin


Kim Yeon Seok şi Park Hyo Joo

Ca şi ţinute s-a remarcat clasicul negru la rochiile doamnelor, albul de asemenea, dar şi roşul pasion al rochiei lui Moon Chae Won, sau albastrul rochiei lui Seo Yeong Hee. Vouă care v-au plăcut cel mai mult? Mie rochia lui Moon Chae Won.

Sursa: Dramabeans.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

24 comentarii

There are currently 24 comentarii on Seara premiilor Daejong. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. multumim pentru prezentare.
  toate tinutele sunt frumoase, dar parca mai mult mi-au atras atentia cele ale lui Kim Hye Jin si Lee Min Jung

  • Cu plăcere :)
   Favorita mea, atât ca frumuseţe cât şi ca ţinută a fost Moon Chae Won, iar următoarea Lee Min Jung. De asemenea, Bae Jong Ok a arătat ft bine, elegantă şi frumoasă.

 2. Frumoasa recenzie!
  Am citit-o pe nerasuflate! Felicitari! Parca am cititit despre Oscarul Corean. Lee Min Jung mi-a placut foarte mult, Moon Chae Woon si Kim Ha Neul acestea sunt urmatoarele tinute care mi-au placut.

  • Mulţumesc! Cred că Moon Chae Won şi Lee Min Jung au fost cele mai frumoase, nişte apariţii diafane :)

   Moon Chae Won, draga de ea, a luat şi un premiu acasă, şi a fost ft emoţionată, a avut un discurs plin de emoţie, primul video youtube.

 3. EEEEEEE! frumoase tnutele,frumosi baietii si fetele,dar….din tot ce s-aprezentat ,i-mi sant cunoscute doar 3 filme WGB,Iris si Fetita K,restul sant enigme ce asteapta sa fie descifrate!

 4. F frumoasa si plina de extravaganta recenzie! :) Nu m-a atras nicio tinuta in mod special :) Mi-au placut majoritatea… :)
  - de Won Bin, insa, tot nu mi place deloc. Barbatul asta pur si simplu nu ma atrage :))) :(

  • Mersi Lore :) La Won Bin e aiurea freza, nici mie nu-mi place cum şi-a aranjat părul, dar el îmi place :)

   • Dar stai liniştită, I know the feeling :) Am şi eu câţiva actori coreeni care nu-mi plac de nici o culoare :)

  • Mda… Freza aia nu il prindea nicicum. A avut si look-uri mult mai reusite.

 5. multumim pentru recenzie… Ma bucur ca printre premiante s-au aflat Kim Ha-Neul si Moon Chae Won :)

 6. Toate sunt frumoase si elegante! Rochia lui Moon Chae Won este intr-adevar foarte frumoasa, si imi plac si rochiile albe a lui Jang Young Nam si Shin Hyun Bin.

 7. frumoasa recenzie ana draga ,plina de culoare si frumusete,Cred ,ca pentru prima data nu comentez tinutele .Au fost excelente .Mi-au placut in egala masura.Am fost placut surprinsa ,sa-l vad si pe “micutul” :) Jang Geun Suk pe scena chiar daca doar pentru a inmana un premiu :* cat despre filmele nominalizate si eu la fel ca Livia ….le inscriu la enigme Speram sa le descifram cat de curand
  multumim ana

  • Cu plăcere!

 8. Won Bin si Sukkie!!! <3 ^^ i can't breathe anymore! :)) fermecatori ambii! :x

  mie-mi place rochia albastra! :)

  • Oana, dar ţie îţi place freza lui? Mie deloc…mi se pare că-l dezavantajează.

   E frumoasă şi rochia albastră, şi cea care a purtat-o :)

   • Won Bin arata bine oricum ^^, dar nu ma dau in vant dupa freza din poza de mai sus… mie-mi place cu parul dezordonat si mai lung, dar si varianta scurta ma da gata! :D <3

    • Mie îmi place freza lui din cataloagele realizate pt o firmă de îmbrăcăminte, nu-mi vine numele acum, pe care le face împreună cu Moon Geun Young, am şi făcut eu o recenzie mai demult, nu ştiu dacă ştii. Freza aia i se potriveşte cel mai bine, şi e tare simpatic :)

 9. nu ma pricep la vestimentatii, cred insa ca moon chae woon e printre cele mai frumoase si talentate actrite coreene (dupa prestatille din the painter of the wind si the princess’s man)

  • Dim, şi eu cred la fel :) Şi eu tot în Painter of the Wind am văzut-o prima oară, un serial care mi-a plăcut mult, şi pe care doresc să îl revăd, a avut un rol ft bun aici, iar în The Princess’s Man a fost excelentă. Abia aştept să vină premiile pt ea, la gala KBS de la finele anului, şi poate şi mai repede la alte evenimente.

   Cred că va creşte enorm această actriţă, şi abia aştept să o văd în War of Arrows, când va apărea sub în engleză.

 10. Multumesc de prezentare.E o incantare sa vezi ca actorilor preferanti le sunt recunoscute meritele.Marea mea bucurie o reprezinta Moon Chae Won,o actrita extraodinara,merita din plin premiul primit.Desigur ca si ceilalti merita felicitari din partea noastra,se cunoaste rodul muncii lor.
  Lee Min Jung mi-a tras si ea atentia…se pare ca mereu i-a placut sa opteze pt. alb,negru,gri sau poate doar mi se pare mie.
  Felicitari…superba recenzie!:)

  • Şi eu m-am bucurat enorm pt Moon Chae Won :)

   Da, Lee Min Jung optează des pt aceste culori. A fost fr frumoasă :)

   Mulţumesc!

 11. Ma bucur pentru The Front Line – in special datorita lui Shin Ha Kyun care e un actor foarte talentat :)

 12. My top three for dresses:
  1. Lee Min Jung
  2. Bae Jong Ok
  3. Moon Chae Won
  (ca si in cazul Anei, dar in alta ordine :P)

Leave a Comment