Ana-Maria Ruse [KF]

Deep Rooted Tree – numărătoarea inversă

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , , , , , , , , , ,

10

Published on octombrie 05, 2011 with 108 comentarii


Postere Deep Rooted Tree

Azi, 5 octombrie, debutează la SBS drama istorică Deep Rooted Tree, care îl readuce în atenţie pe îndrăgitul Jang Hyuk din Chuno. Mulţi se întreabă dacă în acest sageuk, Jang Hyuk va face acelaşi furori şi va avea acelaşi succes pe care l-a avut datorită Vânătorilor de Sclavi. Ambele drame menţionate sunt sageukuri, Chuno a avut 24 de episoade, iar Deep Rooted Tree este preconizat pentru acelaşi număr de episoade (fanii cu siguranţă s-ar bucura de o extensie), şi, ironic sau nu, personajul lui Jang Hyuk, Kang Chae Yoon, este un fost sclav devenit ofiţer.

Despre serial v-am mai vorbit într-un articol recent, http://koreafilm.ro/blog/2011/08/deep-rooted-tree-2/, în care menţionasem că va debuta pe 28 septembrie. Data premierii însă a fost modificată. De când am publicat articolul cu pricina, au mai apărut poze noi, trailere şi a avut loc şi o conferinţă de presă, la Hotel Imperial Palace din Seul (29 sept.), la care actorii principali, Han Suk Kyu, Jang Hyuk şi Shin Se Kyung s-au prezentat impecabil şi au părut deosebit de veseli.


Han Suk Kyu, Shin Se Kyung şi Jang Hyuk la conferinţa de presă


Shin Se Kyung şi Hang Hyuk, ambii foarte eleganţi

Jang Hyuk a declarat: „Când am primit povestea iniţială (povestea din romanul cu acelaşi nume de Lee Jung Myung), n-am avut nicio intenţie să joc în această dramă. Rolul nu era atât de fermecător în carte, dar după ce am citit scenariul, m-am decis să accept pentru că mi s-a părut că personajul este amuzant”.


Jang Hyuk, declaraţii către presă


Jang Hyuk aka Kang Chae Yoon

Întrebat despre comparaţia dintre rolul său anterior, ca vânătorul de sclavi Dae-gil, şi acesta, actorul a spus: „Mă simt ca şi cum sunt stereotipat sau etichetat ca un actor care face doar roluri de acţiune. Diferenţa de fapt nu depinde de mine, ci de cum decide directorul să regizeze producţia. Dae-gil şi Chae Yoon sunt două personaje diferite, aşa că ştiu că scenele de acţiune dintre cei doi vor fi diferite”.


Shin Se Kyung, declaraţii către presă

Shin Se Kyung a menţionat: „Joc rolul unei femei care suferă de afazie. La începutul serialului, nu am multe scene în care să vorbesc, aşa că mi-a fost greu să-mi dau seama cum să mă exprim. Cele mai grele scene sunt cele când încerc să comunic prin scriere. Mi-a fost greu să interpretez având în vedere disfuncţia de care suferă personajul meu, dar cu timpul m-am obişnuit”


Shin Se Kyung aka So Yi

N-am să mai intru în detalii legate de subiectul sageukului şi intrigile sale, deoarece am prezentat aceste aspecte în articolul al cărui link îl găsiţi mai sus.

Printre actorii prezenţi îi vom întâlni sau reîntâlni pe Jo Jin Ung (simpaticul ofiţer Hanseom din Chuno), Ahn Seok Hwan (comicul pictor Bang din acelaşi Chuno) sau Lee Jae Yong (ministrul Boo Deuk-bul din Jumong sau şeful Jo din Împăratul Mării).


Jo Jin Ung aka Muhyul


Ahn Seok Hwan aka Lee Shin Juk


Lee Jae Yong aka Jo Mal Saeng

Rolul regelui Sejong este interpretat de Han Suk Kyu, iar rolul Lee Doo (numele de prinţ al regelui Sejong cel Mare) va fi interpretat de micuţul Kang San (copil-actor prezent şi în Queen Seondeok sau Yi San), în copilărie, şi de Song Joong Ki (Yong Ha din Sungkyunkwan Scandal) în adolescenţă. Tânărul prinţ se străduieşte să fie opusul durului său tată, regele Taejong, şi urmează direcţia educaţie.


Han Suk Kyu aka Regele Sejong


Kang San aka Lee Doo


Song Joong Ki aka Lee Doo

Teaser:

Linkuri utile:

Site-ul oficial de youtube al Deep Rooted Tree:
http://www.youtube.com/user/SBSroot1

Contul oficial de Twitter al serialului:
https://twitter.com/#!/SBS_ROOT

Şi site-ul oficial al dramei SBS:
http://tv.sbs.co.kr/root/

Începeţi numărătoarea inversă până la difuzarea primului episod, în mai puţin de 11 ore!

Surse: Han Cinema, AsianDramaWiki, Allkpop, Dramabeans.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

108 comentarii

There are currently 108 comentarii on Deep Rooted Tree – numărătoarea inversă. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Mai,mai ce de zburatori cu negre plete! Cu masaca si fara masca tot nu stiu cine e.Iar misterul ,parca e din ce in ce mai negru,nu se intrevede nici o raza de ghiceala!

  2. Ce de organizatii ,secrete ,mamaia aia sefa ,doar l-a adunat si pe micul Bok de pe drumuri,de ce nu se duce la ea sa o intrebe de sanatate? Mare minune si cu acel salt ,copiat parca din Manualul divin!

  3. Ce amuzantă eşti Livia :)) Ai văzut episodul 9? A fost tareee de tot!

  4. Abia astept continuarea!

    • Eu mă uit mâine la ep 10 :)

  5. Săptămâna viitoare episoadele 11 şi 12, abia aştept. Serialul e din ce în ce mai bun, dovadă ratingurile mari, deja de peste 20% :) Jang Hyuk e senzaţional, cum investighează el :)

Leave a Comment