koreafilm

Băieți de bani gata – Episodul 10

Written by koreafilm. Posted in Boys over Flowers, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on octombrie 24, 2011 with 6 comentarii

de Ioana V.

Răzbunarea plănuită de Yi Jung are succes. Su Pyo își încearcă din nou norocul cu Ga Eul atunci când o vede aranjată dar Yi Jung îi taie elanul.
La micul restaurant unde cele două prietene lucrau apare un bătrânel arțăgos care comandă un fel de mâncare care în mod normal nu se regăsește în meniu. Dar patronul restaurantului se conformează și pregătește comanda. Domnul în vârstă, după ce termină de mâncat, este foarte nemulțumit și în loc să plătească cu bani, îi dă lui Jan Di un pește spunând că data viitoare se așteaptă să îi fie pregătită o supă de pește.

Ziua Îndrăgostiților se apropie iar Ga Eul îi spune lui Jan Di că ar fi cazul să îi pregătească ceva lui Joon Pyo. Bineînțeles că Jan Di vociferează la început dar apoi îi face un cadou simpatic și dulce. Întâlnirea dintre cei doi începe bine, Joon Pyo este impresionat de cadou iar Jan Di îl obligă să participe la un concurs destinat cuplurilor pentru a câștiga un telefon mobil. Dar tocmai atunci când mai aveau puțin și aproape câștigau își face apariția mama lui Joon Pyo care le strică distracția luându-l cu ea pe băiat.
Ga Eul dorește să îi mulțumească lui Yi Jung pentru ajutorul pe care i l-a dat și îl așteaptă în fața casei lui având în mână un cadou. Dar ceea ce aștepta ea nu s-a întâmplat ci din contră, Yi Jung apare cu două domnișoare elegante și îi spune lui Ga Eul că ceea ce s-a întâmplat a fost un simplu rol și nu trebuie să ia lucrurile în serios.

Mama lui Joon Pyo trece la acțiune, după ce își dă seama de apropierea dintre fiul său și Jan Di. Merge acasă la Jan Di și oferă familiei acesteia bani pentru a se îndepărta de Joon Pyo. Maniera în care pune problema o scoate din sărite pe mama lui Jan Di și ca o adevărată leoaică aflată în misiune pentru a-și salva puii, se năpustește asupra dușmanului și îi toarnă un bol de orez în cap apoi o poftește afară din casă cu tot cu bani. După eșecul acestei tratative de negociere, mama lui Joon Pyo are alte planuri. Face în așa fel încât familia lui Jan Di să piardă spălătoria și astfel aceștia se văd nevoiți să se descurce în alt mod. Își fac o mică afacere din vânzarea pe autostradă a câtorva produse iar Jan Di reușește cu greu să își mai găsească de lucru prin diverse locuri. Într-una din zile, pe acolo treceau chiar Joon Pyo și mama sa. ”Doamna de Fier” văzând cu ce se ocupă Jan Di, dorește să o umilească în fața lui Joon Pyo dar planul se întoarce împotriva sa deoarece Joon Pyo se dă jos din mașină și îndreptându-se hotărât către fată, o sărută. Apoi o pune să promită că orice s-ar întâmpla de acum încolo, să nu fugă de el și să nu o lase pe mama lui să îi despartă.
Pe când mama și tatăl lui Jan Di își vedeau liniștiți de treabă, apar niște indivizi dubioși care le devastează mica tarabă cu produse.
Într-o zi, la restaurant apare un bărbat care îi spune lui Jan Di că are o față drăguță și ar fi potrivită să lucreze pentru firma lui. Jan Di îl întreabă ce salariu oferă și astfel obține o carte de vizită de la el. Apoi decide să meargă chiar la fața locului și să vadă despre ce este vorba.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on Băieți de bani gata – Episodul 10. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Se prevede incendiar acest episod.Era de asteptat,vrajitoarea(mama lui Joon Pyo) a trecut la atac.Actiunile ei de pana acum nu au fost decat linistea de dinainte de furtuna.Ea chiar nu poate sa vada cat rau ii face lui Joon Pyo. :|

  2. Bine i-a facut mama lui Jan Di vrajitoarei aleia =))))

  3. Offff… Ce femeie ingrozitoare e mama lui Joon Pyo, pacat ca are atata putere si poate sa faca ce vrea…. Am impresia ca Jan Di iar a intrat in bucluc pt ca firma aceea nu cred ca e de modele ci de altceva…

  4. Ieri nu am putut oferi un comentare amplu asa cum se cuvine unui episod incredibil,dar o voi face acum.

    Totul pana acum parca a fost ca o joaca de copii rasfatati,dar de acum incepe adevarata lor maturizare.Mama lui Joon Pyo e cea care a inititat aceasta schimbare marcanta.Razboiul a inceput,si se pare ca cu fiecare lupta “vrajitoare” prinde avans si cei doi indragostiti ies raniti.Jan Di e nevoita sa indure umilinta si rusinea,iar Joon Pyo e si mai ravasit cand vede asta si stie ca nu poate face aproape nimic pt. a o opri pe mama lui.Totusi sarutul din strada o il iau ca pe o declaratie de catre ”Doamna de Fier” : “O sa luptam pt. iubirea noastra!Sa inceapa razboiul!”

  5. In acest razboi Ji Hoo e si participant indirect.Poate ca Ji Hoo nu e asa neputiincios in fata greutatilor pe care le indura Jan Di,insa sunt sigura ca durerea lui si a lui Joon Pyo este la fel de mare.De cate ori aud “Because I’m stupid” mi se formeaza un nod in gat.Ji Hoo e o persoana de-a dreptul speciala pt. Jan Di,acest lucru nu poate fi evitat.In momentele grele prezenta lui e o usurare,reprezinta comfort pt. Jan Di.

  6. Imi place mult ca Joon Pyo e mereu uimit si incantat de cadourile primite de la Jan Di,chiar stie sa le si aprecieze.Se vede cat de necesar e pt. el sa o aiba aproape pe Jan Di.Chiar e speriat de puterea mamei lui si mai ales de o posibila despartire de Jan Di.Cand am auzit ca a pus-o sa faca acea promisiune mi-am zis: “Un nefericit e acela care nu are iubire.”.

Leave a Comment