koreafilm

49 de zile – Episodul 15

Written by koreafilm. Posted in 49 Days, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on octombrie 03, 2011 with 7 comentarii

de Ioana V.

Pe când Min Ho îi tot punea întrebări lui Yi Kyung își face apariția la cafenea și doctorul ce avea grijă de fată. Momentul este foarte potrivit pentru că o salvează dintr-o situație neplăcută. Yi Kyung îi spune doctorului că simte prezența unei femei, este ca și cum aceasta îi împrumută corpul dar mai mult decât atât simte că acea femeie ține sincer la ea. Apoi își aduce aminte cum l-a cunoscut pe Yi Soo. Povestea fetei l-a emoționat pe Programatorul care participa și el la discuție protejat de ”mantaua invizibilă”.
Lui Min Ho nu îi vine să creadă că Yi Kyung poate fi într-adevăr Ji Hyun, într-un moment de criză de nervi ia fotografia lor de la logodnă și o aruncă pe jos.
Este ziua în care tatăl lui Ji Hyun are programată operația. Ji Hyun se grăbește să ajungă la spital, dar în fața casei este așteptată de Han Kang care îi spune că s-a gândit să o conducă el tocmai pentru a ajunge mai devreme acolo și fata să poată schimba câteva cuvinte cu părinții lui Ji Hyun înainte ca toți ceilalți prieteni să își facă apariția. Un moment emoționant este atunci când Ji Hyun își îmbrățișează tatăl. Apoi iese fugind din salon și pornește o repriză zdravănă de plâns, în zadar încercând Han Kang să o liniștească. Apare și Min Ho care face o criză de gelozie văzându-l pe Han Kang atât de apropiat de fată. Pentru a evita un scandal între cei doi bărbați, Ji Hyun alege să plece cu Min Ho.
Han Kang se întâlnește cu un prieten pe care l-a rugat să îl ajute să descopere planul lui Min Ho în legătura cu afacerile tatălui lui Ji Hyun.
Min Ho nu se lasă mai prejos și încearcă să îl atragă de partea sa pe chelnerul de la restaurantul lui Han Kang.

Ji Hyun întâlnește un alt călător al cărui timp pe pământ era aproape de sfârșit. In Jung o vede că stă de vorbă cu acel bărbat și când acesta pleacă încearcă să afle de la el de unde o cunoaște pe fată și cine este ea.
Operația tatălui lui Ji Hyun este un succes, iar Han Kang îi dă vestea cea bună prietenei sale. Apoi amândoi merg la restaurantul lui pentru a lua cina și cum în acea zi era și comemorarea morții mamei lui Han Kang iar ea lăsase instrucțiuni clare că nu ar vrea să fie comemorată așa cum se cuvine, prin acea cină își putea aduce totuși omagiile. Han Kang își aduce aminte de copilărie și îi povestește lui Ji Hyun tot ce avea pe suflet legat de mama sa. Amintirile îi cuprinseseră pe amândoi, numai că Ji Hyun nu putea povesti că de fapt ea o cunoscuse pe mama lui și că tot ea îi dăduse în dar o brățară. Acea brățară o pierduse Ji Hyun atunci când cei doi s-au certat iar Han Kang o găsise și o păstrase. Acum, i-a dat-o înapoi spunându-i că ar fi bine să o păstreze ea ca mai apoi când Ji Hyun se va trezi să i-o dea ea înapoi. Min Ho îi vede pe cei doi și îi revine în minte discuția pe care a avut-o cu doctorul lui Yi Kyung, pe care îl așteptase cu o seară înainte la cafeneaua unde lucra fata. Doctorul îi spusese despre discuția pe care a avut-o cu Yi Kyung. In Jung îl vede iar vorbele acesteia îi răscolesc sentimentele.

Ji Hyun, după ce predă corpul gazdei sale, merge la spital pentru a fi alături de tatăl său. Acesta când deschide ochii o vede, preț de câteva clipe, stând lângă el.
Ji Hyun îi spune fericită lui Yi Kyung că acum toate lucrurile se vor aranja, tatăl ei se va face bine și va afla despre mârșăviile lui Min Ho iar în cele 12 zile rămase nu îi mai pasă dacă va primi celelalte două lacrimi necesare. În schimb, promite că se va strădui să o răsplătească pe Yi Kyung.
Seo Woo pune cap la cap anumite scene la care a fost martoră și își dă seama că In Jung și Min Ho formau un cuplu de foarte mult timp. Furia îi cuprinde sufletul și îi arde o mamă de bătaie celei pe care a considerat-o prietena sa.
Ji Hyun merge la hotelul unde a lucrat Yi Kyung și se întâlnește cu una din colegele fetei. Aceasta îi dă toate lucrurile pe care Yi Kyung le lăsase acolo. Apoi primește un telefon de la In Jung, se întâlnește cu ea iar discuția o rănește profund din cauza durității vorbelor fetei pe care Ji Hyun a crezut-o ca fiind cea mai bună prietenă a sa.
Stând pe o bancă în parc, deschide cutia în care se aflau lucrurile lui Yi Kyung. Găsind niște fotografii care îl înfățișau pe Yi Soo în brațele altei femei, Ji Hyun furioasă se întâlnește cu acesta pentru a-i cere socoteală în numele gazdei sale. Dar în timpul discuției se pare că Yi Soo și-ar aminti ceva.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on 49 de zile – Episodul 15. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. foarte emotionant ep si la fel si serialul…este superb acest serial eu l-am vazut si sfarsitul m-a dat gata…

  2. multumesc, Ioana!!

  3. Ah, eu l am inceput online, sunt la eo 3, ma abtin sa nu citesc fiecare rezumat!!! =))))

  4. Şi eu mă abţin cu greu pt că sunt doar la ep 9 :))
    Mulţumim frumos, Ioana!

  5. Multumesc pt rezumat. Frumos serialul, desi nu l-as fi urmarit daca nu era la TV.

  6. Ufff, pacat ca mai sunt doar 5 episoade, dar sunt foarte captivante. Vizionare placuta! ;-)

  7. vaai ce viata trista au avut Yi Kyung si Yi Soo! :|

Leave a Comment