koreafilm

49 de zile – Episodul 14

Written by koreafilm. Posted in 49 Days, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on octombrie 02, 2011 with 4 comentarii

de Ioana V.

Ji Hyun îi propune Programatorului să apară în fața lui Yi Kyung, astfel se va lămuri dacă într-adevăr este Song Yi Soo. Discuția cu Ji Hyun îl pune serios pe gânduri pe năzdrăvanul motociclist.
In Jung îi cere lui Min Ho un răspuns după ce a avut trei zile la dispoziție pentru a se gândi la ceea ce va face mai departe. Min Ho îi spune că o alege pe fată deoarece sentimentele se pot schimba în timp. In Jung nu poate accepta așa ceva și încearcă, prin amenințări, să îl convingă să revină asupra deciziei. Furioasă și totodată cu sufletul rănit, In Jung începe să caute informații despre fata care i-a furat inima lui Min Ho. A intrat pe site-ul de magie unde a spus fata că a întâlnit-o pe Ji Hyun și a descoperit că Park Jung Eun – așa cum s-a recomandat fata – de fapt murise cu un an în urmă.
Ji Hyun apare la restaurantul lui Han Kang, după o lipsă de câteva zile. În timp ce discutau în biroul bărbatului, Ji Hyun primește un telefon de la In Jung și cum se grăbea să iasă din birou pentru a răspunde, îi scapă din geantă scrisoarea destinată părinților ei, atunci când era sigură că singura variantă de a rezolva toate problemele este să spună care este adevărata ei identitate. Han Kang o citește și apoi își aduce aminte că și el primise scrisoarea de demisie a fetei. Dar în acea scrisoare, Ji Hyun își exprima recunoștința față de ajutorul pe care i l-a oferit Han Kang de-a lungul acestei perioade. Își dă seama ce dorea să facă Ji Hyun așa că pleacă într-un suflet la spital și ținându-i un discurs emoționant tatălui lui Ji Hyun, reușește să îl convingă să facă operația.

După o discuție pe care a avut-o cu rivala sa la inima lui Min Ho, In Jung dorește să vorbească cu Han Kang. Dar în biroul acestuia în loc să îl găsească pe bărbat, descoperă scrisoarea pe care i-o trimisese Ji Hyun. In Jung rămâne extrem de surprinsă deoarece acela era scrisul lui Ji Hyun și mai mult decât atât, conținea un semn distinctiv pe care Ji Hyun îl punea la sfârșitul fiecărei scrisori. A făcut o copie după scrisoare și a confruntat-o cu toate vederile pe care le primise de la Ji Hyun de-a lungul timpului, dar nedumerirea sa creștea în intensitate.
Min Ho îi face o vizită mamei sale la spitalul în care se afla internată. S-a mulțumit doar să o vadă prin micul geam al ușii salonului dar nu a putut fi în stare să vorbească cu ea, deși era extrem de emoționat. După aceea se întâlnește cu fata ale cărei săgeți de gheață s-au înfipt direct în inima sa și îi cere să înceteze să mai lucreze la restaurantul lui Han Kang. Ji Hyun evită să îi dea un răspuns, în schimb îl invită la masă. Merg la restaurantul care îi trezește amintiri lui Min Ho iar Ji Hyun profită de această portiță deschisă și află data de naștere a mamei bărbatului, astfel gândindu-se că aceasta poate fi parola seifului din casa lui Min Ho.
Yi Kyung, aflându-se la cafenea, observă cum un bărbat se tot uita la ea. În cele din urmă, bărbatul își face curaj, intră în local și comandă o cafea. Domnul curios este chiar Programatorul care și-a luat o altă înfățisare, apărând astfel în fața fetei pentru a vedea dacă ceea ce Ji Hyun i-a spus este adevărat.
În timp ce cosea geanta lui Yi Kyung, Ji Hyun realizează că pierduse scrisoarea adresată părinților săi. Imaginația ei o ia razna gândindu-se că cine găsește scrisoarea o poate trimite părinților săi și astfel identitatea să îi fie descoperită înainte de termen. Deja îl vede pe Programator cum vine să o ia. Fuge repede la spital pentru a vedea dacă scrisoarea a ajuns deja și acolo află că tatăl său a acceptat să facă operația.

Han Kang aflând și el vestea cea bună legată de decizia tatălui lui Ji Hyun, o sună și o cheamă la restaurant de urgență. După ce fata ajunge acolo și își pune geanta în dulap, Han Kang se strecoară în vestiarul angajaților și pune scrisoarea pe care o pierduse Ji Hyun în geanta ei. Dar Ji Hyun vede toată scena deoarece își uitase telefonul în geantă astfel întorcându-se după el. De cum observă scrisoarea își dă seama că Han Kang a citit-o și este posibil să știe că ea este Ji Hyun. Speriată, aleargă pentru a se întâlni cu Programatorul. Îi spune că cineva i-a descoperit identitatea și acum ce se va întâmpla cu ea. Acesta îi spune că dacă oamenii, pe cont propriu, află adevărata identitate a ”călătorului” atunci este totul în regulă, nu se consideră a fi vina sufletului rătăcit, dar asta nu înseamnă că se poate purta cu Han Kang ca și Ji Hyun ci trebuie să continue prefăcându-se a fi Song Yi Kyung.
Han Kang se întâlnește cu Min Ho și îi spune acestuia că este la curent cu planul mârșav pe care îl pusese la cale și îl avertizează că va face tot posibilul să îl oprească. Min Ho într-un fel își explică motivele pentru care face toate aceste lucruri, povestindu-i viața dură pe care a trăit-o.
In Jung începe să creadă ca de fapt Yi Kyung este Ji Hyun. Îi spune acest lucru și lui Min Ho și îl roagă să se poarte cu ea exact așa cum făcea și cu Ji Hyun. În felul acesta poate își va da seama dacă într-adevăr presupunerea ei este corectă.
Ji Hyun nu reușește să intre în apartamentul lui Min Ho deoarece acesta schimbase parola. Planul ei de a deschide seiful eșuase.
Min Ho îi cere o întâlnire și pe când fata se urca în mașină îi observă pantofii. Își dă seama că ea fusese cea care a stat la ușa hotelului în care el și In Jung s-au întâlnit în urmă cu ceva vreme.
Aflând deja adresa fetei, Min Ho se instalează în fața clădirii unde aceasta locuia. Fiind noapte, Yi Kyung pornește către cafenea. Îl vede pe bărbatul din fața casei ei, dar nu îi dă atenție. Min Ho o urmărește, intră și el în cafenea, se apropie de Yi Kyung și îi spune pe nume. Aceasta se uită în ochii lui și îl întreabă care este problema, spunându-i și ea pe nume, Kang Min Ho.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on 49 de zile – Episodul 14. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. yaaaayyy! prima!^^cat am asteptat episodul asta! :) :x

  2. Primaaaa!!!!

  3. se complica situatia! sunt curioasa cum va face Ji Hyun sa-i scoata din cap lui In Jung ideea ca Yi Kyung e defapt ea…
    si abia astept sa vad intalnirea dintre programator si Yi Kyung! ^^

    multumim de rezumat! >:D<

  4. multumim, Ioana! <3

Leave a Comment