koreafilm

Negustorul Lim Sang-ok – episodul 41

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Negustorul Lim Sang-ok, Povestea

Tagged: ,

Published on septembrie 19, 2011 with 82 comentarii

de Diana Cristolţean

09 gi do – Negustorul Lim Sang Ok

Garzile care ii conduc pe Sang-ok si pe Dae-soo spre Pyongyang sunt oprite de oameni de rand care ii implora sa-l elibereze pe seful Mansang. Pana si hotii de pe muntele Taebong ingenuncheaza cerand ca Sang-ok sa fie pus in libertate deoarece este un om bun care nu a facut discriminare, si i-a ajutat pana si pe ei. De aceea se predau in schimbul libertatii sefului Mansang.

Cei doi negustori sunt eliberati deoarece s-au predat hotii in schimbul libertatii lor. Datorita interventiei hotilor, oamenii lui Dae-soo au renuntat la planul lor, fiind la un pas de a compromite un plan mult mai important. Ei sperau sa-l atraga pe Sang-ok de partea lor.

Sang-ok se intoarce acasa, unde afla ca Mi-geum a fost foarte ingrijorata din cauza lui. O incurajeaza spunandu-i ca el nu va fi inchis niciodata pe nedrept, si ca isi va dovedi intotdeauna nevinovatia. Cat despre Mansang, el si negustorii sai se pregatesc de alt concus pentru drepturi de comercializare a ginsengului. De data aceasta spera sa primeasca voie de a vinde peste 6000 kg de ginseng.

Dae-soo isi ia cateva zile libere pentru a-si vedea oamenii. Acestia se antreneaza intens si aflam ca desi au pregatite multe arme, au nevoie urgenta de bani, si in special de ajutorul lui Sang-ok.

Dae-soo se intalneste cu Da-nyung, si ii spune ca si el conduce o mina, ca oamenii sai nu mai gasesc aur si ca are mare nevoie de ajutorul lor pentru a-si hrani oamenii. D-l Hwang vrea sa le dea ceva orez, insa tanara negustoreasa se ofera sa-i dea 500 nyang, deoarece i se pare ca Dae-soo este “un om onest”. Dupa ce se departeaza de acestia, Dae-soo ii spune omului care il acompaniaza sa-i scrie numele fetei ca sa o poata rasplati cand vor avea succes.

In Hanyang, Mansang primeste voie sa vanda 7200 kg ginseng, Songsang 3000 kg, Gyeongsang 1800 kg, iar d-na Woo Yeo-ran de la Yoosang 1200 kg. Negustoreasa ii este foarte recunoscatoare lui Sang-ok deoarece el a ajutat-o sa-si gaseasca terenuri de ginseng de inchiriat, si i-a dat si experti care sa o ajute cu procesarea acestui produs.

Jeong Chi-soo este foarte furios fiindca a pierdut din nou in fata Mansang-ului, si este crud cu oamenii sai pe care ii considera vinovati de acest esec. El vrea acum sa plece inaintea lui Sang-ok in China si sa fie primul care-si vinde marfa. De asemenea cere oamenilor sai sa afle mai multe despre Hong Dae-soo.

D-l Hwang ii spune lui Da-nyung ca e ingrijorat din cauza banilor pe care i i-a dat lui Dae-soo deoarece se zvoneste ca niste oameni merg la mine sa ceara bani sub pretextul de a ajuta oameni, dar ca se poate ca ei sa fie tradatori ce planuiesc o revolta.

Songsang reusesc sa plece inaintea celor din Mansang, insa Sang-ok nu isi face griji: ei deja au clienti fideli in China. D-na Woo Yeo-ran este cea care ii conduce pe negustori spre China, insa calatoria se dovedeste una cu peripetii deoarece inca din prima noapte ei sunt atacati de hoti. Ei sunt tinuti ostatici de acesti rebeli. Sang-ok afla de acest incident insa nu vrea sa plateasca 10 000 nyang rascumparare deoarece daca ei le dau hotilor acesti bani, vor fi santajati si in viitor.

Dae-soo afla ca este urmarit si le spune oamenilor sai de sechestrarea negustorilor Mansang. Guvernul nu poate face nimic deoarece oamenii se afla pe teritoriul Chinei si trebuie sa astepte aprobari pentru a interveni.

Guvernul nu poate sa se implice din cauza unor probleme diplomatice, si il sfatuiesc pe Sang-ok sa le dea banii ceruti.

Seful Mansang impreuna cu negustorii sai pornesc spre China pentru a raspunde santajului. Sang-ok se intalneste cu liderul acestei bande si ii da 1000 nynag in argint chinezesc, nu 10000 cum acestia cereau. El le da acesti bani in speranta ca ii poate convinge sa isi schimbe modul de viata, sa traiasca decent. Sang-ok il sfatuieste sa construiasca un han in Shanmen cu acesti bani si ii spune ca el si oamenii sai vor poposi acolo, si daca ii vor oferi si paza, ei le vor da din profitul facut in China. Negustorii luati prizonieri sunt eliberati.

Dae-soo se intalneste cu acesti rebeli si afla ca sunt defapt oamenii lui deghizati in hoti si ca adevaratii jefuitori au fost ucisi sau trimisi la baza lor. Dae-soo si oamenii sai isi dau seama inca o data, cat de mult au nevoie de ajutorul lui Sang-ok.

Da-nyung merge la un atelier unde se picteza vase pentru a da spre decorat o farfurioara de aur. Ea spera sa poata sa puna bazele unei noi afaceri comercializand obiecte de aur in China. Kim Tae-chul o vede in sat si ii anunta pe cei din Songsang de prezenta ei.

De la departare, tanara il vede pe Sang-ok insa nu indrazneste sa merga sa-i vorbeasca. Jin-han, care o insoteste, isi da seama ca omul de langa seful Mansang este Hong Dae-soo, cel care a venit odata la ei la mina, si instiinteaza de acest lucru si pe Da-nyung.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

82 comentarii

There are currently 82 comentarii on Negustorul Lim Sang-ok – episodul 41. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Noapte buna tuturor.

Leave a Comment