koreafilm

Negustorul Lim Sang-ok – episodul 30

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Negustorul Lim Sang-ok, Povestea

Tagged: ,

sang

Published on septembrie 02, 2011 with 21 comentarii

de Diana Cristolţean

01 jae sang pyung yuh soo in joong jik sa hyung – Negustorul Lim Sang Ok

Sang-ok este coplesit de noua sa promovare si nu se considera demn sa conduca Mansang-ul. Negustorii continua sa-l incurajeze amintindu-i cate a facut pentru ei. Hong Deuk-joo si Doo-kwan parasesc Uiju si intorc in Shanmen. Fostul coducator este impacat cu gandul ca in urma sa Sang-ok ii va ajuta pe oamenii sai si va reinvia afacerile Mansang.

Sang-ok ii cere lui Mi-geum si mamei sale sa se intoarca sa locuiasca la resedinta Mansang, insa fiica lui Hong Deuk-joo refuza categoric spunand ca atata timp cat poate, va incerca sa se descurce singura – un exemplu dat de tata.

Sang-ok decide sa accepte postul, insa nu va tine sedintele Mansang la resedinta lui Hong Deuk-joo. Vor folosi acel loc doar atunci cand vechea capetenie se va intoarce acasa.

Familia lui tanarului se bucura de reusita lui, in special mama care se adreseaza raposatului ei sot spunandu-i ca ar trebui si el sa fie mandru de Sang-ok care desi nu este un talmaci cum el si-ar fi dorit, are mult succes in afaceri.

Da-nyung, care acum conduce un magazine de matasuri, afla ca Sang-ok a devenit conducatorul Mansang-ului. Se bucura in liniste pentru el, si isi doreste ca acesta sa continue sa arate lumii ca este un negustor adevarat, cu principii.

Park Joo-myung si Chae-yeon aud si ei aceasta noutate, iar capetenia Songsang organizeaza o intrunire cu oamenii sai. Le cere scuze ca din cauza lui nu a reusit sa primeasca cel dreptul de a comercializa cea mai mare cantitate de ginseng, dar ca in curand va schimba lucrurile, si vor castiga mai mult. Apoi il promoveaza pe Chi-soo la postul detinut de Da-nyung si ii cere sa se ocupe de afacerea cu ginseng. Inainte de a merge in Hanyang pentru a face rost de mai multe autorizatii de comert, Pak Joo-myung ii cere lui Chi-soo sa vanda drepturile din port si magazinele deoarece nu mai au multe fonduri si au nevoie urgenta de bani.

Sang-ok afla ca de situatia lui Da-nyung si de faptul ca Chi-soo a fost si el promovat. Cat despre magazinele si portul care apartinea odata celor din Mansang, afla ca negustorii sunt nemultumiti si ca preturile produselor si a chiriei au crescut semnificativ.

Sang-ok reuseste sa faca bani dandu-le voie si celorlalti negustatori sa vanda ginseng si spera sa poata cumpara magazinele pierdute de Mansang cu ceva timp in urma.

Vrand sa scoata un pret bun pe port, Chi-soo decide sa scada din pretul chiriei. Cand Sang-ok se intalneste cu el si ii cere sa-i vanda lui portul si celelalte magazine, Jeong Chi-soo ii spune scurt ca aceste proprietati nu sunt de vanzare. Acest lucru nu il intristeaza pe conducatorul Mansang deoarece el stie ca Songsang au pierdut o suma mare pe care au dat-o mita, si ca au nevoie disperata de bani.

Sang-ok se intalneste cu negustoreasa Woo Yeo-ran careia ii da drepturi sa vanda ginseng cu conditia de a-i asigura ajutorul oamenilor ei.

Cu cunoastinte si folosindu-se de santaj, Park Joo-myung reuseste sa castige mai multe drepturi de a comercializa ginseng. Acum ei pot vinde cu 2400 kg mai mult.

Oamenii doamnei Woo Yeo-ran condusi de Sang-ok vand marfa in zona Uiju la un pret mai mic decat cel al negustorilor, ceea ce duce la o scadere a profitului magazinelor Songsang. Apoi, negustoreasa se intalneste cu Jeong Chi-soo si se arata interesata sa cumpere portul si magazinele. Merge apoi la Sang-ok si ii spune pretul cerut de Chi-soo: 25000 nyang. Desi suma ceruta este mai mare decat se astepta, Sang-ok cumpara vechile proprietati Masang.

Chi-soo este decis sa vanda ginseng pe piata neagra din Shanmen, stiind ca daca ajunge inaintea lui Sang-ok si vinde marfa, pretul ginsengul din Mansang va scade. Inainte sa mearga si el in China, Sang-ok merge la magazinul de matasuri pentru a o vedea pe Da-nyung.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

21 comentarii

There are currently 21 comentarii on Negustorul Lim Sang-ok – episodul 30. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumim, Diana ! Abia astept episodul de azi.

 2. Mă bucură nespus ceea ce am citit. Mulţumim de veştile bune, Diana!

 3. Multumim Diana! Of, vizionarea pentru mine ramane pentru luni, trebuie sa am rabdare.

 4. Multumim Diana, interesant va fi si azi , cei don sonsang tot ranchiunosi usnt se pare ca nu se vor schimba niciodata, ma bucur ca deaja sang-ok a castigat oameni dse partea lui care il sustin si il palreciaza.

 5. si eu il pot vedea doar luni. Pacat dar macar am rezumatul

 6. Avem in sarbatorit special azi! Nu-i ziceti la multi ani domnului Lim Sang-Ok? Actorului Lee Jae-ryong?
  http://www.hancinema.net/korean_drama_Sangdo.php

  • La multi ani!

  • Saengil chukha hamnida, Lee Jae-ryong!

 7. MULŢUMIM DIANA PENTRU REZUMAT!LA MULŢI ANI LEE JAE-RYEONG!!!:-x

 8. Până acum e super episodul. Îmi place modul în care Sang Ok rezolvă problemele. Un personaj simplu la vedere,dar extrem de sincer şi onest.

 9. Săracul. Cum e băutura?=)))

 10. Femeia aceea are o fire cam dură. Bea mai ceva ca bărbaţii!

 11. uite ca l-am prins azi. Chiar ca bea mult. O femeie puternica dar nu sunt sigura ca in sensul bun :)

 12. azi nu e chuno, nu?

 13. Bună Angi. Nu e.

 14. pe euforia vor da 49 days -49 de zile- dupa ce se termina povestea tinerei gisaeng / pleaseeeee faceti rezumatele episoadelor!!!/ profitati ca la vanatorii de sclavi nu mai este cazul!!! pe de alta parte nu-mi vine sa cred ca vor da acest serial!!!

 15. Neaţa Negustori.:-)

 16. Buna dragii mei!

 17. Stiu ca nu am mai trecut de mult pe aici,pe blog si imi cer scuze pt asta.

 18. Am trecut doar sa va salut si sa va urez o duminica placuta alaturi de cei dragi!ne mai auzim!va iubesc mult pe toti!bye:x:*

  • Si noi te iubim Medy si nu trebuie sa-ti ceri scuze, ne bucuram ca te-ai intors!

Leave a Comment