koreafilm

49 de zile – Episodul 6

Written by koreafilm. Posted in 49 Days, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on septembrie 20, 2011 with 5 comentarii

de Ioana V.

După micul incident cu Min Ho, vorbele Programatorului îi răsună lui Ji Hyun în minte: sub nicio formă nu trebuie să își dezvăluie adevărata identitate nici prin cuvinte dar nici prin emoții, iar în seara aceea a fost la un pas de a face acest lucru.
Han Kang refuză să lucreze la proiectul pe care i l-a propus prietenul său, însă Min Ho nu acceptă un răspuns negativ și consideră discuția despre acest subiect ca fiind în continuare deschisă.
Ji Hyun își primește porția zilnică de ceartă de la șeful său mai mereu morocănos. De data aceasta, Han Kang îi reproșează că îi supără clienții, dar Ji Hyun nu se lasă mai prejos replicându-i că de la el a pornit ideea ca ea să nu fie prietenoasă cu Min Ho. Han Kang își iese din fire spunându-i că el nu zis așa ceva ci doar i-a recomandat să nu se mai învârtă în preajma prietenului său.
Pe drumul spre casă, lui Ji Hyun îi vine o idee care ar putea-o ajuta în a colecționa cele trei lacrimi adevărate. Își va suna toți prietenii pe care i-a avut de-a lungul timpului și îi va forța, sub un anume pretext, să își aducă aminte de momentele înduioșătoare pe care le-au împărțit la un moment dat. Prima pe listă este o fostă colegă de facultate, dar din păcate operațiunea eșuează lamentabil deoarece fata nu varsă nicio lacrimă.

Min Ho în continuare se gândește la cuvintele lui Han Kang și totodată își aduce aminte de râsul cristalin al acelei fete de care pur și simplu se simte atras fără să vrea.
După ce a văzut un moment de magie pe care noua angajată l-a făcut unui băiețel, Han Kang își aduce aminte că este exact același truc pe care Ji Hyun i l-a arătat pe vremea când erau colegi de școală. Acest lucru îl face să îi mărturisească bucătarului-șef că toate gesturile fetei îi aduc aminte de Ji Hyun, pur și simplu existau foarte multe asemănari între cele două. Sentimentul acesta l-a împins să îi facă o vizită la spital, prietenei sale. Dar când se întoarce, Han Kang este total schimbat față de Ji Hyun, îi vorbește pe un ton dur și se comportă ca un șef sever și rigid.
Ji Hyun returnează Programatorului banii pe care acesta i-a împrumutat la începutul celor 49 de zile. Programatorul își arată o latură sensibilă a caracterului său, răspunzându-i fetei că s-a oferit voluntar pentru această ”meserie” de Programator și crede că a murit chiar înainte de a face un lucru extrem de important iar dacă termină cei 5 ani de contract fără niciun fel de incident atunci i se va acorda șansa să ducă la capăt ce avea de făcut.

Yi Kyung s-a trezit cu o durere teribilă de stomac de aceea nu a reușit să ajungă la servici. Ji Hyun devenise îngrijorată și îl sună pe Programator care o sfătuiește să intre în corpul fetei și să meargă la spital. Zis și făcut! După ce medicul i-a prescris niște medicamente, Ji Hyun se îndreaptă către stația de autobuz pentru a putea ajunge la localul lui Han Kang. Dar tocmai în acel moment pe acolo trece Min Ho. Acesta o vede și își dă seama că ceva este în neregulă așa că decide să o ducă cu mașina, mai ales că și el se îndrepta în aceeași direcție. Ji Hyun refuză categoric acest lucru, dar Min Ho o înșfacă și o conduce spre mașină. Problema intervine atunci când cei doi ajung la restaurant și sunt văzuți de către Han Kang, care aștepta îngrijorat să apară fata. Când îi vede pe cei doi împreună face o adevărată criză de nervi, se răstește la Min Ho reproșându-i tot felul de lucruri și apoi o ia în primire și pe Ji Hyun pe care o concediază. Min Ho auzind că fata este concediată o așteaptă și îi face o propunere din senin, să lucreze la el acasă, să îi facă de mâncare și curat. Dar mai surprinzător este chiar răspunsul lui Ji Hyun care după ce îl întreabă care este salariul și dacă va plăti în avans, acceptă oferta fără să clipească.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on 49 de zile – Episodul 6. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Primaa!!!

  2. Episodul de maine o sa fie foarte……nici nu stiu ce sa zic.Min -ho se indragosteste de Ji Hyun fara sa isi dea seamana.De fapt, nici nu am inteles pe cine iubea Min-ho. :)) Mai vorbim maine.Noapte buna!

    • Pardon, de Yi Kyung. :))

  3. A 2-A :) NOAPTE buna>:D:D< :X:X:X

  4. Am vazut 5 episoade, urmeaza al 6-lea, cred ca numai luni apuc sa-l vad.

    Multumim Ioana pt rezumatele ample si atat de frumoase :)

Leave a Comment