koreafilm

Negustorul Lim Sang-ok – episodul 22

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Negustorul Lim Sang-ok, Povestea

Tagged: ,

Published on august 22, 2011 with 32 comentarii

de Diana Cristolţean

09 gi do – Negustorul Lim Sang Ok

Ingandurata, Da-nyung nu stie ce sa faca: sa mearga sa-l intalneasca pe Sang-ok, sau sa-l lase singur sa o astepte, ca data trecuta. In final, ea merge la intalnire si afla de la tanar ca acesta a inceput sa o placa inca din momentul in care s-au vazut pentru prima data, cand el a fost talmaciul din afacerea cu ginsengul vandut chinezilor. Totusi, el marturiseste ca dupa ce a fost inchis, relatia tensionata cu tatal acesteia a facut ca sentimentele pentru fata sa nu mai evolueze. Sang-ok ii spune ca din cauza urii pentru Park Joo-myung el a incercat din rasputeri sa o uite pe fata, insa nu a reusit: si-a dat seama ca desi il uraste pe tatal acesteia, pentru ea simte ceva cu totul diferit. El credea ca destinul a vrut ca el sa se indragosteasca de tanara, iar cand aceasta a dat dovada de curaj marturisindu-i ca-l iubeste, Sang-ok a decis sa nu-si mai ascunda sentimentele fata de ea din cauza trecutului dureros. Da-nyung il intrerupe, spunandu-i ca iubind-o, durerea lui va fi tot mai mare si ca nu merita dragostea lui. El incearca sa o opreasca, dar fata fuge.

Reprezentantii Mansang afla ca loturile pe care ei le vor transporta si comercializa in China sunt mai mici decat cele ale altor clanuri de negustori din cauza ca se stie ca Mansang-ii trec printr-o perioada mai dificila.

Jeong Chi-soo se intoarce la resedinta Songsang pentru a-l informa pe Park Joo-myung ca afacerile au decurs bine in Zhongjiang si ca marfa lor este cautata pe piata neagra de acolo. De aceasta succesul acestei afaceri afla si cei din Mansang, iar Hong Deuk-joo isi da seama ca cei din Songsang urmaresc sa taie legaturile clanului rival cu China. Capetenia incearca sa-l induplece pe guvernator sa-i lase sa faca afaceri cu chinezii in port, insa oficialul refuza categoric.

Doo-kwang il instiinteaza pe Hong Deuk-joo ca doamna Woo Yeo-ran din clanul de negustori Yoosang din orasul Pyeongyang s-a intalnit cu cei din Songsang nu pentru a face o afacere, ci pentru a le reprosa ca din cauza tacticii lui Jeong Chi-soo de a intra in piata neagra din Zhongjiang, negustorii sai au de suferit.

Capetenia Mansang se intalneste in secret cu Woo Yeo-ran si ii cere sa-i dea lui lotul pe care oamenii ei ar trebui sa-l transporte in China, promitandu-i un profit bun. Ea ii spune ca-i va da un raspuns imediat ce discuta aceasta chestiune cu fratele sau.

Sotia lui Hong Deuk-joo ii marturiseste acestuia ca Mi-geum s-a intalnit cu Jeong Chi-soo, si ca nu poate sa il uite pe acesta. Isi intreaba sotul pe ce tanar are in minte pentru fiica lor, iar capetenia Mansang ii raspunde hotarat: pe actualul secretar, Lim Sang-ok. Mi-geum aude conversatia celor doi si isi aduce aminte de vorbele fostului secretar, care ii spunea ca dragostea pentru el o va face doar sa sufere mai mult.

Chae-yeon si familia Lim afla de planurile lui Hong Deuk-joo de a o marita pe fiica sa cu Sang-ok, insa niciunul nu e incantat de aceasta idee.

Yoosang accepta sa le dea celor din Mansang lotul lor pentru China, la fel si alt clan, Gyeongsang. Sang-ok priveste cu ochi sceptici toate aceste planuri ale lui Hong Deuk-joo, ii marturiseste acestuia indoiala sa, iar batranul ii spune la randul sau ca el pariaza tot ce are pe aceasta afacere, fiind chiar nevoit sa imprumute o suma uriasa pe care sa le-o dea clanurilor ce i-au cedat loturile lor.

Doo-kwan ii spune lui Sang-ok ca au primit imprumutul de 25000 nyang, dar ca daca nu vor restitui banii, ei vor trebui sa cedeze drepturile de a comercializa in porturi, precum si de a conduce mai multe magazii. De planurile lor afla si cei din Songsang, a carui capetenie nu vede in aceasta o amenintare, si mai degraba crede ca ei “isi sapa propriul mormant”.

Clovnii incearca sa treaga granita in China pentru a comercializa diferite obiecte, insa sunt surprinsi sa descopere ca paza este mai intarita ca oricand.

Sang-ok este trimis la Hanyang pentru a cumpara provizii de orez pentru convoi si pentru a-i strica planurile, Jeong Chi-soo este convins de unul dintre reprezentantii Songsang sa foloseasca metoda clanului Gyeongsang: sa adauge nisip si orez expandat peste orezul cumparat de Sang-ok, dupa care sa arunce apa peste aceste stocuri. Desi ezita la inceput temandu-se ca acest incident nu va face decat sa creasca foametea din zona, Chi-soo accepta, si toate merg cum a fost planuit.

Hong Deuk-joo si Lim Sang-ok sunt arestati de oficiali din cauza orezului pe care ei urmau sa il comercializeze.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

32 comentarii

There are currently 32 comentarii on Negustorul Lim Sang-ok – episodul 22. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Mulţumim Diana, de-abia aştept dimineaţa rezumatul tău. Putere în continuare! E mult de muncă dar e şi frumos, cred.

    • Pe bune??! Ma bucur nespus ca cineva abia asteapta sa-mi citeasca rezumatele! :D
      E putin de munca, iar acum sunt si eu “la zi” cu episoadele (mi-am pierdut avansul din cauza unor calatorii), insa merita pe deplin! :)

      Vizionare placuta!

  2. pe National TV se difuzeaza Vanatorii de sclavi dupa ce se termina Imparatul marii…ce parere aveti despre asta?
    mi-as dori ca pe Euforia sa transmita Bad Guy dupa ce se termina Povestea…si totul ar fi minunat….

    • Mirela, dacă e întradevăr aşa, că va fi Chuno, e super, extra minunat, ar fi visul meu văzut cu ochii, serialul meu preferat la tv. Sunt în al 9-lea cer. Yuppi!
      Rezumate la Chuno sunt deja, aşa că ce mai avem nevoie? Serialul acesta va putea fi în sfârşit vazut de mese mai largi de telespectatori, şi apreciat la adevărata lui valoare. Deci, (ştiu că nu se începe aşa o propoziţie), i’m so excited! :-)

      • Ma bucur ca se va difuza Chuno,chiar vreau sa-l vad,are putine episoade dar tot nu am reusit sa-l vad online asa ca e o veste foarte buna pentru mine

  3. Multumim pentru rezumat Diana si Koreafilm! Nu pot sa spun nimic, mai intai trebuie sa vad episodul trecut in reluare, vineri l-am pierdut.

    • Cu multa placere! Uita-te la reluare, chiar merita! :D

  4. @ Mirela, este o veste minunata! Un nou serial coreean, si inca unul foarte indragit de membrii Koreafilm! Problema ramane in continuare publicitatea….

  5. Am vazut ca ma interesa :-s ma bucur ca asta i-a zis :))
    Sper sa nu mai fuga mult timp :D
    Interesant episod, multumim pentru rezumat!

    • Cu multa placere, sper sa-ti placa episodul! :)

  6. vai deci o iubeste si el! ce dragut! Pacat ca imprejurarile i-au facut pe sang-ok si da-nyung sa fie reci unul cu altul. Si ma bucur atat de mult ca va fi chuno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Il ador! Chuno e super, fabulos, uimitor, perfect.

  7. OMG, voi stiti chiar toate serialele coreene de la 1980 incoace?=)) O_O

  8. Apropo este un rezumat foarte detaliat diana! Felicitari. Faci o treaba grozava. Si daca incepe chuno…..uau!!!! Sunt fericita! Pacat ca incepe scoala si merg la internat :((((((((((((((((((((( Nu il voi putea vedea. Scoala asta afurisita.

  9. chuno e cel mai bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pacat ca nu apare domnisorica noastra in roz in primul ep. Acum stiu ca nu o voi indragi pe eonnyeon atat de mult

  10. deci chuno e uimitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! Sunt in al noualea cer acum

  11. oare va fi si Hwang jin yi intr-o zi? La tv?

    • Sa speram Angi,daca dau Chuno de ce nu,eu as vrea sa vad Hwang Jin Yi la TV

  12. Apropo care se uita la printesa atzu pe euforia duminica? Eu m-am uitat ieri pentru prima oara si m-am indragostit de acest serial. Joaca protagonista din First snow ce era in film nanae. E asa draguta! Uitati-va la printesa atzu si nu veti regreta

    • Eu m-am uitat la primul episod,dar nu l-am vazut pe tot,ca eram la bunica si vroia unchiul meu sa se uite la altceva,asa ca nu am inteles mare lucru iar ieri am si uitat sa ma uit

  13. Multumim pentru rezumat,Diana!

  14. Sunt super happy :))
    O veste mai bună nu se putea! Chuno is the best!!

    Diana, mulţumim pt rezumat :) Scuze că nu pot comenta despre Negustor, sunt prea entuziasmată acum cu Chuno :P

    • Haha, eu iti multumesc Ana! ^.^
      Nicio problema, si eu ma bucur sa aud ca tot mai multe posturi de televiziune de la noi sunt interesate sa difuzeze seriale coreene :D

      • Şi eu mă bucur ft mult, şi încă ce serial vor da acum…:)

  15. si eu la fel ana. Ma bucur ca incepe chuno. Vanatorii de sclavi, fighting!!!!!!!!!!!!!!! Dar de unde stiti ca incepe?

  16. Este ştirea pe site-ul Naţionalului :)

  17. eu am vazut toate filmele coreene si toate mia placut foarte mult sun cele mai frumoase filme

  18. da, am vazut imediat ce am postat commul. Pe facebook e raspandita deja vestea. Doamne, imi vine sa zborrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de fericire

  19. Buna.Ati auzit ca se va difuza Chuno? Sper ca dupa NTOG sa fie 49 Days.As fi super fericita.Ce mai faceti?

  20. bine criss. Stim, e uimitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, vine chuno

  21. incep toate filmele preferate. chuno, yi san, ce bineeeeeeeee

  22. Abia astept episodul si sunt incantata ca o sa fie chuno pentru ca am citit atatea lucruri bune despre acest serial si as vrea sa il vad :).

Leave a Comment