koreafilm

Împăratul mării – Episodul 46

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on august 22, 2011 with 118 comentarii

de Ioana V.

Doamna Jami îi destăinuie planurile sale lui Kim Myung. Aceasta are de gând să călătorească în China pentru a obține sprijinul familiei imperiale Tang pentru recunoașterea lui Myung ca rege al Silla. Dar pentru asta va trebui să îl asasineze pe actualul rege și anume cumnatul lui Kim Myung. Planul este să facă în așa fel încât să pară a fi o sinucidere.
Kim Yang îl zărește pe unul din oamenii actualului rege și îl capturează. Acesta avea asupra sa o scrisoare de la rege, ce era adresată lui Jang Bogo. Yang vede în acest eveniment o oportunitate grozavă de a-l manipula pe Kim Wo-jing și înlocuiește scrisoarea cu una scrisă de el, prin care aparent regele îi cere ajutorul lui Bogo, deoarece se teme că va fi asasinat de către Jami și Myung. Această scrisoare îi pune pe oamenii lui Bogo în mare dificultate de a lua o decizie în absența acestuia.

Eforturile lui Bogo de a negocia cu negustorii chinezii dau greș. Yeom Jang îl vede pe eunucul Chun Sang-gui, un om foarte important din administratia Tang, întâlnindu-se cu doamna Jami. Îi spune despre acest lucru lui Bogo, care decide că este cazul ca și el să aibă o întrevedere cu acest personaj. Întâlnirea celor doi este un fiasco deoarece eunucul deja primise o ofertă extrem de avantajoasă de la doamna Jami iar Bogo venise la întâlnire cu ”desaga negocierilor” goală.
Vestea că regele a murit îl face pe Kim Woo-jing să spună că un atac împotriva orașului imperial este inutil și mai mult decât atât, este chiar rușinat că face parte din familia regală.

Yeom Jang îi spune lui Bogo că trebuie să rupă legăturile doamnei Jami cu administrația Tang acest lucru însemnând de fapt uciderea eunucului Chun Sang-gui. Bogo nu este de acord, deoarece un asemenea act ar avea urmări catastrofale asupra comerțului cu, China și decide să se întâlnească pentru ultima oară cu eunucul pentru a încerca din nou să îl convingă să restabilească negoțul cu Chunghae.
Doamna Jami află că Bogo are de gând să îl viziteze pe eunuc și îi propune acestuia să îi omoare pe Bogo și Yeom Jang în schimbul unei răsplate pe măsură. După un schimb de replici între consul și eunuc, acesta din urmă dă ordin gărzilor sale să îi prindă pe cei doi și să îi ucidă. Bogo și Jang reușesc în cele din urmă să scape, spre furia doamnei Jami care acum a pierdut sprijinul eunucului, acesta spunându-i că până nu are pe masă capetele celor doi nu o va ajuta cu absolut nimic.
După toate aceste evenimente, Bogo se hotărăște să lupte cu toată puterea pe care o deține și să îi pedepsească pe Jami și Myung.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

118 comentarii

There are currently 118 comentarii on Împăratul mării – Episodul 46. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Nu, nu, nu! Lasa tristetea, hai mai bine sa ne gandim peste putin timp ne vom delecta cu dragutul de KNG intr-o comedie romantica. :D

 2. =)) Ioana, ies, ca m-a asaltat lumea pe mess, proasta idee sa intru online, si asa uit ca am si blogul deschis, Vorbim maine. te puup, mi-era dor sa vorbesc cu tine! :D Noapte buna!

 3. Salutari lumii de pe mess. :D Distractie placuta! :)))
  Si eu ies, ca ma trezesc peste cateva ore. Aigoo! :(
  Si mie imi era dor sa mai stam de vorba. Ma bucur ca te-am prins pe aici.
  Noapte buna! Te pup! :*

 4. Daca nu supar,as vrea sa intreb despre ce comedie cu KNG este vorba si unde o putem urmari?

  • Dana, nu este nicio comedie, glumeam aseara, eu si Ioana, ca ne-am dori sa l vedem pe dragul nostru KNG si intr-un rol de comedie, nu numai in drame, asta cand se va intoarce acasa. :P

   • Buna gluma,si eu mi-as dori sa il vad pe KNG intr-o comedie romantica.Poate va incerca genul cand va reveni din armata.

    • Da, exact la asta ne gandeam si noi :D We miss him a lot :D

 5. Neaţa PIRAŢI ŞI SIG-IŞTI!:-*

  • “neata,multumim,Koreuta pentru rezumat…asteptam cu nerabdare,Chuno,pe care am sa-l vad doar in primele 10 episoade…

   • Viv, de ce doar primele 10 episoade? Toata povestea, desi atinge culmi dramatice, se intensifica in frumos si in calitate, profunzime… :( Mie ultimele 3 episoade cel putin imi plac la nebunie replicile dintre noua echipa: Daegil si Tae Ha :D

 6. Mai e puţin până la reluare.

 7. Aseară nu am prins prima parte.:-|

 8. WAAAAAAAAAAW! :O :O Nu am citit rezumatul…până acum… De-abia aştept episodul.8->

 9. :( sper sa pot intra in seara asta

 10. Bună!:-x

 11. Reclamă !:-((

 12. Guvernatorul îşi arată faţa…e din ce în ce mai înspăimântător…:-<

 13. Vizionare placuta Dory! Yeom Moon fighting!

 14. Nu prea îl înţeleg… Şi în plus,nu i-am văzut niciodată partea sensibilă.

 15. LIL! Mulţumesc!:-x

 16. De data asta Yeom Moon and Bo-go fighting!

  • Daaaa! In sfarsit!

 17. Tanti Jeny!:-<

 18. Lil,ce mai faci?

  • Dorm din nou cu ochii deschisi:)) si am mare noroc ca nu se poate viziona videoclipe Youtube pe tel, ca daca ar fi posibila, eu toata ziua as vedea filmuletul Florimamei. Este atat de…. SIG!

 19. Joong-dal:”FRUMOASE ŞI ALUNECOASE.”=))

 20. MJ!

 21. Dirty Diana!<:-P

 22. Waaaw! MJ and Movie!:-x

 23. BILLIE JEAN,MY FAVOURITE!

 24. Pe 29 va fi MJ DAY!:-x:-*

 25. Waw! Colaborarea cu Slash!:-*:-*

 26. Ne-am întors la film.:-D

 27. Sărmanul Împărat.:-(

 28. Kim Woo jin e distrus.:-|

 29. Lil,m-ai făcut curioasă.:-D

 30. Tanti Jeny pare a avea coarne.:-D

  • O noua coafura? Sau din OZN a devenit diavol?

   • Tanti Jeny are o nouă coafiură.:-D E o viperă dintotdeauna.:-<

 31. Tanti Jeni face febră de nervi!!!:-))

  • O galeata de apa rece ar fi de folos…

 32. Da Lil,ar fi,dar doar pentru moment…

 33. Mai e puţin!:-D

 34. :-)

Leave a Comment