koreafilm

Împăratul mării – Episodul 44

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on august 17, 2011 with 117 comentarii

de Ioana V.

Kim Woo-jing este rănit și salvat în ultimul moment de către Jang Bogo. Kim Myung își face apariția în orașul imperial și este extrem de fericit deoarece are sigiliul imperial, pe care oamenii doamnei Jami l-au furat de la tatăl lui Woo-jing.
Yeom Jang se întoarce în orașul imperial pentru a încerca să recupereze sigiliul, dar este capturat de către Jami. Această nu îl ucide gândind că nu are de ce să ia o viață care îi va fi de folos pe viitor.

Cu greu, Bogo reușește să fugă înapoi în Chunghae luându-i cu el pe Woo-jing și domnișoara Jung-hwa. Aflând că dușmanul său principal este acolo, Myung poruncește ca trupele imperiale să pornească la atac dar este oprit de către doamna Jami care îi spune că nu este în interesul său să urce acum la tron și nici să atace garnizoana Chunghae deoarece opinia publică nu va fi de partea lui. Aceasta îl sfătuiește să îl urce pe tron pe cumnatul său, deoarece acesta era următorul pe linia de succesiune, și să o lase pe ea să meargă la Bogo pentru a-l convinge să îl predea pe Woo-jing. Negustoreasa vicleană avea alt motiv pentru care dorea să îl vadă pe consul și anume pentru a-i propune să colaboreze și astfel ea va face tot posibilul pentru a proteja garnizoana de un eventual atac venit din orașul imperial. După ce se lovește de refuzul lui Bogo, Jami îi spune lui Kim Myung să interzică negustorilor chinezi să mai facă afaceri cu Bogo astfel încercând să diminueze puterea și bogăția nemaipomenită pe care a căpătat-o garnizoana sub guvernarea consului.

Kim Yang și Yeom Jang decid că cea mai bună soluție de a scăpa de furia lui Myung este să se îndrepte către Chunghae și să se predea lui Bogo. De cum află că Yeom Jang se află în garnizoană, Bogo dorește să îl vadă și îl întreabă care este motivul prezenței sale acolo. Yeom Jang îi ține un discurs emoționant și aparent spășit iar Bogo la rândul său îi spune că deși știe că la un moment dat îi va înfige un pumnal în inimă și că va regreta amarnic faptul că nu l-a ucis atunci când a avut ocazia, pe moment îl va accepta sub comanda sa.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

117 comentarii

There are currently 117 comentarii on Împăratul mării – Episodul 44. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. New Page!:-x

Leave a Comment