Exemplul tau conteaza! (2)

Written by lorena. Posted in Recenzii utilizatori

Exemplul tau conteaza! (2)

Published on august 30, 2011 with 21 comentarii

Zilele de vara se sting precum adierea de vant ce usuca tot mai des frunzele copacilor… Cum in curand se va instala toamna, regina dorurilor necuprinse, a amorurilor ce inca se simt, a sentimentelor ce in mii de culori aramii nu reusesc sa se defineasca-n inimile fiecaruia, m-am decis, ca impreuna cu dumneavoastra, sa invatam sa ne inarmam impotriva acestui capricios anotimp. Dragele mele, inviorati-va! Subtitlul recenziei de astazi este : Pofta de viata!

A RẤDE, râd, vb. III. Intranz. 1. A-și manifesta veselia sau satisfacția printr-o mișcare caracteristică a feței și a gurii, scoțând în același timp sunete specifice, succesive și nearticulate 2. A se distra; a se amuza, a face haz de ceva. ♦ A fi mulțumit, vesel, fericit; a se bucura. ♦ A arăta cuiva simpatie, surâzându-i.

“Cea mai irosita zi este aceea in care nu ai ras.”

Lectia de astazi, deloc grea in teorie, aduce in prim plan actiunea fizica ce se manifesta prin deschiderea larga a cavitatii bucale si un usor sau nu tremur al intregului corp, in special partea superioara, de la gat pana sub bazin.

Te-as ruga, sa-ti aduci aminte cand ai ras ultima oara cu pofta. Atat de tare incat sa-ti simti ochii umezi si durere in stomac. Te provoc, sa faci acest exercitiu in fiecare zi. Asculta, nu conteaza sexul, varsta, conditia sociala, materiala, etc. Exprima-te in mod liber, pentru ca buna dispozitie sa te molipseasca pe tine, si pe cei din jur. Zgomotos, sau mai retras, in functie de situatie ori locatie, nu uita sa zambesti sau razi niciodata.

Actritele pe care le vom studia cu aceasta ocazie, sunt doua femei pe care le apreciez de mult pentru pofta lor de viata! Fie ca sunt pe platourile de filmare, la diferite sedinte photo, acasa- cu familia, sau din contra, in sali de gala, cele doua au necontenit bucuria pe buze. Sa ne inveselim astazi alaturi de Lee Yo Won & Ha Ji Won !
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
“Rasul este distanta cea mai mica dintre doi oameni.”

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
“Un ras bun este ca si soarele in casa.”

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
“Rasul si veselia sunt piperul si sarea vietii si, in acelasi timp, singurele lucruri omenesti.”

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
“Acolo unde rasul nu se aude niciodata sa nu-ti opresti pasul.”

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
“Rasul, ca sa aiba pret, trebuie sa fie spontan.”

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
“Unele lucruri sunt atat de serioase incat trebuie sa razi la ele.”

Sper ca ti-am readus veselia pe chip. Spre final, iti las versurile Paulei Seling la piesa ” Rad cand imi vine sa plang” ca incurajare. Nu uita : exemplul tau conteaza!

I.
Ei stiu sa schimbe copacul in trunchi,
Ei vor sa auda cum ramuri se frang,
Ei cred ca pot sa ma vada-n genunchi
Dar eu stiu sa rad cand imi vine sa plang…

II.
Ei stiu sa rupa o aripa-n zbor,
Ei vor sa imbrace in haine ce strang,
Ei pot sa puna-ntrebari care dor
Dar eu stiu sa rad cand imi vine sa plang…
Eu rad cand imi vine sa plang…

III.
Ei stiu sa calce-n picioare minuni,
Ei vor sa spuna cuvinte ce frang,
Ei pot sa schimbe duminica-n luni
Dar eu stiu sa rad cand imi vine sa plang…
Eu rad cand imi vine sa plang…

IV.
Ei vor sa nu ma auda cantand,
Ei stiu sa rada cand pumnii mi-i strang,
Ei cred ca pot sa ma vada plangand
Dar eu stiu sa rad cand imi vine sa plang…
Eu rad cand imi vine sa plang…

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

21 comentarii

There are currently 21 comentarii on Exemplul tau conteaza! (2). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Râsul e cel mai bun medicament, iar eu ador să râd, cred că râd în fiecare zi.
    Wa, zâmbetul lui Lee Yo Won e ft frumos, iar zâmbetul lui Ha Ji Won e DIVIN. Prin pozele astea cu ea râzând cu atâta poftă, mi-ai înseninat ziua Lore, iar văzând-o am zâmbit şi eu instinctiv.

    Pe Ha Ji Won în fiecare poză, cu fiecare ocazie o văd zâmbind, e superbă când zămbeşte, iar când râde e super haioasă. De cele mai multe ori, chiar şi la conferinţe de presă ale filmelor sau serialelor sale, râde cu gura până la urechi, este o femeie plină de viaţă, şi o iubesc.

    De fiecare dată când o văd sunt fericită, şi o stimez tot mai mult. Cred că e o actriţă şi o femeie care oferă tot ce are mai bun, şi sunt recunoscătoare că am descoperit-o.

    Aja Aja Ha Ji Won! Baftă la SDA, să vii acasă cu premiul cel mare, îl meriţi cu prisosinţă. Unul din cei mai mari fani ai tăi îţi ţine pumni!

  2. Iar ţie Lore îţi mulţumesc că încă o dată mi-ai adus bucurie prin recenziile tale.
    Eşti deosebită!

  3. bravo Lore :X poza cu Ha Ji Won :) superba, la fel ca si celelate

  4. Azi,aflandu-ma in mare graba pe aici,m-am oprit la aceasta recenzie, simtind ca e de bine ! Si,cautand originea acestei manifestari ,RASUL la om,nu-l putem ignora pe
    Charles Darwin care ne vorbeste despre o baza comuna pentru oameni si cimpanzei.
    Dar si cercetarile genetice ,arata ca ADN-ul cimpanzeilor este asemanator cam.98,4%
    cu cel uman.Deci am rezolvat usor partea cu originea rasului ,desi speram ca la om el sa fie rezultatul unor conversatii savuroase si interactiuni interpersonale.Eu amintesc doar de “”a rade cu “”sau “”a rade de “”,restul va las pe voi sa le gasiti.
    In orice caz,privind pozele puse in recenzie trebuie sa va avertizez : ATENTIE,SE IA !

  5. :)))) Un exemplu bine de urmat! Multumesc, Lore, mi-ai inseninat ziua! Amandoua actrite au un zambet fermecator.

  6. CE ZÂMBETE MINUNATE! Terapia prin râs e cea mai accesibilă omului. Aveam nevoie de asta. Cei care urmăresc EOTS,ştiu de ce. LORE,PUPICI! :-x:-x

  7. :)) Ma bucur ca v-am ‘veselit’, cum precizam, recenzia este o lectie ce trebuie practicata atat de mine, personal, cat si de voi toate. Eu, de fel, zambesc foarte mult si chiar rad zgomotos. Acum, cel mai greu task este sa reusim si acest lucru atunci cand suntem triste, sau avem probleme, caderi, etc. Incerc sa ma incurajez si sa va induc aceeasi stare si voua. Multumesc pentru comment uri si aprecieri.

  8. Ha Ji Won este in majoritatea pozelor cu zambetul pe buze. I mean, really!! Lee Yo Won, desi mai putin in fotografii, sunt convinsa ca acesta este felul ei de a fi in viata de zi cu zi. De acest lucru m am convins numai uitandu ma la filmarile de la QSD, efectiv, ea radea la fiecare greseala a celorlalti si se amuza cumplit mai ales cu KNG sau Yushin. :D Chiar erau in trio foarte amuzant. :D

    • un * trio

    • Din păcate HJW nu a luat premiul Cea mai bună actriţă, la SDA, deşi după părerea mea, e mult mult peste Moon Geun Young sau Park Min Young. Asta e viaţa, măcar SG a luat ceva premii, şi la categoria Ost, tot SG a fost câştigător prin intermediul lui Baek Ji Young şi a ei That Woman.

      • Eu sunt total nemultumita, Ana! :(( Nimic nu se compara cu Secret Garden!!

  9. cine a luat premiul fetelor? Oricum lee yo won e asa draguta cand rade! Ca un copil. Nu vi se pare? Si ha ji won la fel. De fapt m-a uimit asemanarea pozelor. Aja aja fetelor

    • A castigat, la categoria Cea Mai buna Actrita Moon Geum… ceva in gen, tipa din Marry me, Marry/ Marry stayed out all night. Mie-mi place mult de ea, este f finuta si frumusica, dar intre ea si Ha Ji Won este muuuult :)
      - Angi, si mie mi par ca seamana :D

  10. gata. Am gasit. Sunt foarte fericita pt jang geun suk. Pe el l-am votat

  11. dar nu my bus a castigat la melodii?

  12. am vazut merry me mary. Mie imi place de ea. E talentata fata.

  13. DE CE SPUNETI CA A CASTIGAT NU STIU CINE LA BAIETI CA MIE IMI APARE CA E JANG GEUN SUK. VAAA ROGG SPUNETI-MI. http://en.korea.com/sda2011/

    • Park Yoo Chun a castigat :D

  14. waa..cea mai vesela reenzie! :))imi place mult LYW si ma bucur ca si HJW e la fel de vesela, insa nu ma pot abtine sa spun ca cel mai frumos zambet il are Bi-dam:))^_^

    • :)) exact, Deea, de acord :))

      • Agree!!!! :))

Leave a Comment