Andra Albusoiu [KF]

KoreaFilm & Korea Tourism Organization prezinta…

Written by Andra Albusoiu [KF]. Posted in Hallyu, Informatii utile, K-Pop, Travel tips

Tagged: , ,

poza1

Published on iulie 18, 2011 with 13 comentarii

Iubitori ai Hallyu, KoreaFilm si Korea Tourism Organization v-au pregatit 2 mari surprize!

Va prezentam 2 pachete turistice special concepute pentru fanii culturi coreene: The Korean Wave Kpop Concert si The Korean Wave Kpop & TV Drama Tour.

The Korean Wave Kpop & TV Drama Tour ofera un circuit al locatilor de filmare a mai multor drame de succes, istorice si contemporane, vizitand astfel unele dintre cele mai apreciate orase turistice ale Coreei de Sud (Jeju, Gwangju, Gyeongju, Seoul etc), dar si participarea la Korean Wave Kpop Festival din Incheon, unde ii vezi putea vedea live pe artistii vostri Kpop preferati.

The Korean Wave K-POP & Drama Tour

Cel de-a doua oferta turistica este destinata iubitorilor de Kpop, fiind dedicata in principal evenimentului Korean Wave Kpop Festival, organizat de in cadrul Incheon Pentaport Music Festival, la care vor participa trupe Kpop de top, printre care GD&TOP, Super Junior, 2PM, Beast, Shinee, 2AM, SNSD, Wonder Girls, Kara, 2NE1, CNBLUE, Miss A, FT Island etc.

The Korean Wave K-POP

NB: Pachetele nu includ biletele de avion. Acestea vor fi achizitionate separat.

Despre Andra Albusoiu [KF]

Andra Albusoiu [KF]

Andra Albusoiu (n. 1993), eleva la Colegiul National Spiru Haret este pasionata de limbi si culturi straine. A facut cunostinta cu civilizatia si cultura coreeana in urma cu 2 ani, prin intermediul serialelor difuzate la TVR si a fost dragoste la prima vedere. Apoi, cinematografia coreeana a devenit o obisnuinta in viata ei de zi cu zi. A inceput sa studieze limba coreeana avand curiozitatea copilului care descopera ceva nou si, curand, a devenit un hobby. Apreciaza originalitatea culturii coreene si istoria ei grandioasa, pe care poporul a stiut sa o conserve si sa o promoveze la adevarata ei valoare, nepretuita.

Browse Archived Articles by Andra Albusoiu [KF]

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on KoreaFilm & Korea Tourism Organization prezinta…. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. fetele e f interesant dar nu scrie nimic de pret ,ma intereseaza costul total cu bilete taxe de aeroport tot ca sa pot sa imi fac o idee,multumesc de inf andra ,pupici

    • Daca o sa te uiti atent in josul pagini ofertelor vei gasi preturile. Pretul biletului de avion dus-intors incepe de la 700 euro.:)

  2. scuze dar oricit m-am chinuit nu am, reusit sa citesc nik,nu reusesc sa vad nimic

  3. multumesc, andra, pt informatii:)
    cred ca as alege tv drama tour <3 visez, visez frumos!!!

  4. Eu as alege K-POP tour numai sa-i vad pe FT. ISLAND SIIIIIIIIIIIIIII C.N BLUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
    Totusi eu nu reusesc sa deschid cum trebuie documentul si nu vad preturile. Ma poate lamuri cineva caruia ii apare bine?

    • Nici eu nu pot deschide documentul..imi pare rau pentru ca eram curioasa cum care ar fi preturile desi mai am mult de asteptat pana sa ajung in Coreea:(( sper sa mai fie pachete turistice de genul asta si intr-o buna zi sa am si eu ocazia sa merg intr-un astfel de circuit…

  5. Am downloadat programul dar nu scrie nimic de pretul pachetului :( .. chiar si fara biletul de avion … decat chesti ca cazarea…. ceva mai concret si pentru cei mai “prostuti” ca mine :))

  6. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:(((
    offfffffffffffffffff:((
    si alte interjectii de genu’
    ce pacat ca mama nu ma lasa:((
    cat as fi vrut sa-i vad pe super junior si ftisland<3
    da cica" ce sa faci tu acolo, sa te duci si sa tipi cand se dezbraca unii"
    si mai e si departe..offf:((

    • =))) ce replica ti-a dat mama ta!
      asta e cireasa de pe tort, sa-i vezi cum isi dau tricourile jos live! :D eh, mamele astea!

  7. 2 oferte turistice foarte atragatoare, doar bani sa avem! :)

  8. super
    si eu as vrea sa merg , dar cu criza asta le ratez
    :(

  9. adica toata distractia sa fi costat cam 400 $ + biletul de avion?!?!???!!!!!!!
    si eu de ce nu am stiut? : ”””’)))

  10. Mihaela !!! ti-ai pregatit bagajele ? sau luam tricourile baietilor de care amintea Oana ………cand se vor dezbraca live ? :)))))))))))))

Leave a Comment