koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 26

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 12, 2011 with 80 comentarii

de Mihaela N.

Shingwi Ghan este pregătit să răspundă acuzațiilor lui Tal-hae, pe care îl indică drept autorul complotului. Soo Ro privește îndurerat această dispută pentru putere care se desfășoară în fața trupului neînsuflețit al lui Ah-hyo, victimă colaterală în jocul meschin al intereselor politice. Deși încearcă să distorsioneze adevărul, Shingwi Ghan este demascat și își recunoaște crima. Regele Chachaung decide ca vinovatul sa fie încarcerat imediat, dar să i se alăture și Soo Ro care este responsabil de asemenea pentru moartea prințesei.
Sunt întemnițați în aceeași celulă. Shingwi Ghan povestește cu ironie sfârșitul lui Ah-hyo. E convins ca Soo Ro o va răzbuna; el însuși îi cere să fie ucis. Momentul revanșei va veni mai târziu, deocamdată pedeapsa cea mai mare pentru acest obsedat jalnic și periculos este să-și trăiască viața mizerabilă.

Ah-ro îi mărturisește lui Soo Ro că a fost exagerat de dură cu Ah-hyo, care a suferit pentru că nu i-a putut destăinui adevărul despre originile ei. Soo Ro și-o imaginează pe Ah-hyo, zâmbetul ei… și este surprins să vadă o tânără care seamănă izbitor cu ea. În fața lui este Ah-nee, sora mai mare a lui Ah-hyo. Este foarte tulburat de această apariție, amintirile cele mai dragi prind din nou viață, însă intențile ascunse ale regelui Chachaung sunt de a o folosi de Ah-nee pentru a-l convinge pe Soo Ro să devină supus loial statului Saro.
Shingwi Ghan evadează din închisoare cu ajutorul lui Gi-tae și se refugiază într-o ascunzătoare de hoți. Aici își reface armata risipită și plănuiește strategii pentru viitor.
Soo Ro refuză propunerea regelui Chachaung de a rămâne supus Saro în ciuda insistențelor acestuia și a prezenței răvășitoare a drăgălașei Ah-nee.

Jeong Kyeon-bi îl roagă pe Yijin Ahshi să apere Gaya, iar el se reîntoarce acasă, deși mama îl tratează cu multă răceală și e preocupată de modul în care îl va elibera pe Soo Ro. Shingwi Ghan profită de absența lui Yijin Ahshi și recuperează Shingwi Cheon.
Kyeon-bi și Hwang-ok obțin prin intermediul lui Yeom Sa-chi o întrevedere cu prințesa Ah-ro. În timpul discuției tensionate Kyeon-bi este tranșantă și declară ca este dispusă să declanșeze un război, dacă acesta este singura manieră în care Soo Ro poate să revină în Gaya.
Lui Soo Ro i se permite să plece către Gaya, dar este atacat de numeroși oameni mascați. Kyeon-bi luptă cot la cot cu fiul său, iar apariția salvatoare a lui Deuk-sun tranșează confruntarea. Este capturat un asasin care îi conduce indirect la unul dintre autorii morali ai atacului, care este nimeni altul decât fratele mai mic Yijin Ahshi.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

80 comentarii

There are currently 80 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 26. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Care stie cum se cheama melodiile care sunt in serial…mai ales alea triste..Care stii cum se numesc sa lase reply..Ms :)

  • Eu stiu doar de Thorn Love cantata de Mondey Kiz,si It’s okay even if it hurts interpretata de Seohyun,ambele sunt superbe,eu una le ador:X

 2. Vizionare plăcută pentru toată lumea :)

 3. incepe

 4. Off, ce păcat că Tal-hae nu e sincer, nici măcar acum.
  Nu a iubit-o nici pe Ah-hyo(la moartea ei nici măcar nu era afectat), şi nu o iubeşte nici pe Ah-nee, singurul lui ţel e să ajungă cineva, şi să nu piardă în faţa lui Soo Ro.

  Îmi pare rău, cred că ar fi putut să fie şi sincer, şi să obţină şi ceea ce îşi doreşte, aşa cum va fi în cazul lui Soo Ro, care prin sinceritatea sa va cuceri inimile oamenilor(le-a cucerit deja de fapt), şi va deveni un mare rege.

  • Buna,ana! salutari tuturor:)
   sunt de asemenea dezamagita de el,, la un moment eram convinsa ca e indragostit de Ah-hyo, daor ca e un fatarnic…

   • Buna seara ! :) Scuzati dar bietul Tal Hae nu are dreptul la viata si sa fie fericit ?

    La ajutat la greu pe Soo Ro , ba chiar la pus pe Regele batran in fata la doua alegeri
    si cand a fost intrebat ” Si tu cum ai proceda ? ” , a raspuns ” Las lasa sa plece ! ”
    ca si-a schimbat iarasi parerea e de inteles ! Soo Ro e adversarul lui

    Cat despre povestea lui cu Conjunim eu sincer ma bucur ..si ea are dreptul la viata din nou
    Reincep de la zero ^__^

    Si orcine , credema orcine ar profita bineinteles si de faptul ca Regele e prea batran si trebuie sa isi gaseasca Tronul un stapan , iar Tal Hae face cinste , finca e un bun strateg , diplomat , istet ..ce sa mai are stofa de conducator !

    • da, Alex, nu ii contest calitatile, numai ca eu apreciez foarte mult sinceritatea in relatiile dintre oameni,
     dar ai dreptate, tot timpul vor fi unii mai puternici care ii vor manipula pe ceilalti

Leave a Comment