koreafilm

Împăratul mării – Episodul 33

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 28, 2011 with 132 comentarii

de Ioana V.

Jang Bogo este cuprins de mânie și își adună toți oamenii pentru a-l ataca pe maestrul Lee. Dar ajungând pe Insula Jinwol are parte de o surpriză, pirații își schimbaseră ascunzătoarea.
Maestrul Sul-pyong își recapătă cunoștința și le ordonă tuturor să facă pregătirile pentru întoarcerea în Yangzhou deoarece era mult prea periculos pentru a rămâne acolo din cauza firii înfierbântate de dorința de răzbunare a lui Bogo.

Doamna Jami începe încet să își pună planurile în aplicare. Primul pas este să scape de Kim Woon-jing și Jang Bogo. Prin urmare, cu ajutorul Inspectorului General, îl trimite pe Guvernatorul din Mujinju pentru a-l aresta pe fostul regent sub acuzația de colaborare cu pirații. De același tratament urma să aibă parte și Bogo, dar acesta deja plecase spre China.
Maestrul Lee află și el de plecarea lui Bogo și vede în acest lucru o șansă formidabilă de a scăpa de dușmanul său cel mai de temut, dar se lovește de refuzul lui Yeom Moon de a-l ataca. Acesta îi spune că nu i se pare corectă această mișcare mai ales că mândria și cuvântul său de onoare îi fuseseră călcate în picioare odată cu atacarea maestrului Sul-pyong.
Maestrul Sul-pyong îi spune lui Jang Bogo că după moartea sa, el va trebui să conducă grupul de negustori și de asemenea va trebui să aibă grijă de Chae-ryung.

Doamna Jami îi propune un târg maestrului Lee, îl va ajuta să facă negoț cu Baekje dar în schimb el va trebui să asasineze niște nobili care erau împotriva ei. Zis și făcut. Pe când Yeom Moon se îndrepta către reședința negustoresei pentru a-i raporta reușita, acesta o aude cum îi poruncește căpitanului gărzilor sale să o ucidă pe Jung-hwa deoarece aceasta se îndrepta către Yangzhou pentru a-l înștiința pe Jang Bogo de ordinul de arestare emis pe numele lui.
În timp ce Jung-hwa se îndrepta către port pentru a se îmbarca pe corabia către China, este atacată de oamenii doamnei Jami, dar Yeom Moon apare la timp și o salvează. Cuvintele dure pe care i le adresează femeia sunt ca niște pumnale ascuțite ce îi fărâmițează inima piratului în mii de bucăți.
În ciuda îngrijilor primite, maestrul Sul-pyong se stinge din viață. Jang Bogo preia conducerea grupului de negustori.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

132 comentarii

There are currently 132 comentarii on Împăratul mării – Episodul 33. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Lovy, episodul de joi se da in reluare vineri sau luni?

 2. Lil,episodul de joi se dă în reluare vinerea.

 3. Of, saptamana viitoare luni dimineata as putea sa vad, dar daca nu se da…

 4. Lil,îmi pare rău.:-|

 5. Este un film ofertant. Merită urmărit…

 6. Maestrul Sul,omul care i-a fost ca un tată pentru Bo-go a murit… A pus viaţa omului mai presus de bani,iar asta spune multe despre caracterul acestuia. L-am apreciat şi l-an respectat tocmai din acest motiv şi asta nu e puţin.

 7. A fost un Om mare atât din punct de vedere social,cât şi sufletesc… Un neguţător corect,un exemplu pentru ceilalţi.

 8. Nu contează frumuseţea trupului unui actor atâta timp cât transmite. Bineînţeles că în drumul spre faimă,frumuseţea e un factor important.

  • Punct ochit,punct lovit!

 9. Dar ceea ce vreau să scot în evidenţă este tocmai faptul că nu este un factor decisiv.:-)

 10. MIMOZA E ATÂT DE REA! Pirate,nu mai privi marea cu atâta durere!…mi-au dat lacrimile.:-(

 11. Cât de trist… Atmosfera explodează de atâta durere,parcă tot ceea ce înseamnă pace nu mai exista..şi Marea agonie le-a devenit cămin.:-((

 12. Bună Livia.

 13. Prea triste aceste episoade…:-(

 14. Livia,Tanti Jeni are o “freză ” încântătoare!

 15. Mai e puţin până la rezumat.:-)

 16. I can’t wait!:-D

Leave a Comment