koreafilm

Împăratul mării – Episodul 32

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1 bis

Published on iulie 27, 2011 with 78 comentarii

de Ioana V.

Jang Bogo își dă seama că singura soluție pentru a-l salva pe maestrul Sul-pyong este să îl predea pe maestrul Lee lui Yeom Moon. Ca atare, ține secret faptul că șeful piraților este în custodia sa și îi face o vizită lui Yeom Moon pentru a-i propune schimbul. Acesta este de acord și convin asupra datei și a locului.
Kim Woo-jing este și el informat de această situație și îi dă mână liberă lui Bogo pentru a rezolva problema așa cum crede de cuviință.

Doamna Jami află de la Joong-dal de capturarea maestrului Lee și îi este teamă ca nu cumva acesta să divulge vreo informație legată de alianța pe care au încheiat-o. Așadar îl trimite pe căpitanul gărzilor sale să inspecteze locul în care este ținut maestrul Lee și să găsească o metodă pentru a scăpa de acesta. Dar după ce află că Jang Bogo nu are nicio intenție de a-l preda pe Lee autorităților ci dimpotrivă dorește să îl elibereze, în mintea doamnei Jami încolțește un alt plan și anume de a scăpa de ghimpii ce îi stăteau în coaste de atâta vreme. Îi propune lui Yeom Moon să nu rateze șansa de a-i omorî pe maestrul Sul-pyong și Jang Bogo. Piratul refuză propunerea spunându-i că nu poate să își încalce promisiunea pe care a făcut-o față de Bogo.

Ministrul adjunct de finanțe conduce o anchetă împotriva doamnei Jami care este acuzată de evaziune fiscală iar principalul martor este chiar domnișoara Jung-hwa care dezvăluie metodele pe care le folosește negustoreasa vicleană pentru a măslui registrele contabile.
A sosit și ziua schimbului de ostatici. Însă șeful Jang are alte planuri și îi poruncește lui Joong-dal să îl omoare pe maestrul Sul-pyong după ce stăpânul lor se află în siguranță. Maestrul Sul-pyong este rănit foarte grav.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

78 comentarii

There are currently 78 comentarii on Împăratul mării – Episodul 32. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. multumim,Koreafilm,pentru rezumat si pentru ca putem sa ne spunem parerea…cine sunt fani KNG si SIG,ii pot vota pe http://www.whopopular.com/Song-Il-Gookhttp://www.whopopular.com/Kim-Nam-Gil…sunt de acord cu rolul lui SIG,face un rol de milioane,chiar daca e personaj negativ,ne-a facut sa-l indragim,parca socati ca e un personaj negativ,lasind la latitudinea noastra sa-i gasim scuze pentru decaderea asta morala,pe care ,a incercat cu toate fortele sa nu cada in ea,firicelul salvator fiind speranta ce il laga de junghwa…speranta ca il va iubii si ea…dar….in timpul luptei de ieri….ce soc a avut cind li s-au intilnit privirile,si ce au putut sa citeasca in ele…amindoi…e asa de trist…

 2. BUNĂ VIVIANA!

 3. Multumesc mult!

 4. Viviana,scrie Bad Request.

 5. Lovely, asta pentru că a lăsat link.-urile lipite unul de altul
  încearcă acum http://www.whopopular.com/Song-Il-Gook

 6. iar ăsta este link-ul pt KNG http://www.whopopular.com/Kim-Nam-Gil

 7. VOTEZ PE AMÂNDOI!:-)

  • poti vota din ora in ora….si scuze ca le-am pus asa de lipite unul de altul(linkurile,vreau sa spun)

   • Nu-i nimic.

 8. Bună seara şi vizionare plăcută!

 9. Bună seara. EPISODUL MI-A PLĂCUT enorm… Eu pentru prima dată l-am văzut pe pirat că era gata să respecte pactul cu Bo-go Jang,dar din nefericire nu a fost lăsat. Se pare că viaţa sa începe să se afunde tot mai mult în focurile iadului. Oare va putea părticica aceea de inimioară ce încă nu s-a împietrit,să supravieţuiască?

 10. Maestrul Lee este un tată pentru Yeom Moon. L-a salvat de la moarte şi l-a crescut cu acea fărâmă de iubire de care inima sa avea nevoie…

 11. *ca

 12. @Viviana,mie nu îmi merge sa votez de multe ori.:-(

 13. S-a terminat acel concurs?

 14. WE MISS YOU!

 15. Acesta a fost cel mai frustrant episod!!! Acel Jang e la fel de enervant ca în Lim Sang Ok.

 16. În final l-a trădat pe Pirat.:-|

Leave a Comment