koreafilm

Împăratul mării – Episodul 29

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 21, 2011 with 216 comentarii

de Ioana V.

Yeom Moon își îneacă suferința în băutură după ce a zărit-o în oraș pe domnișoara Jung-hwa. Dar cum nici multele carafe de vin consumate nu îi pot scoate din suflet durerea decide că este momentul să o întâlnească pe cea care i-a pus inima pe jar de atâția ani.

Maestrul Lee este de acord cu planul lui Yeom Moon de a-l ataca pe Jang Bogo atât pe mare cât și pe uscat și îi dă mână liberă în alegerea și instruirea oamenilor în arta luptei. Pe când se întorceau de la instrucție sunt atacați de un tânăr ce dorea să se răzbune pentru stăpânul său, de asemenea pirat, ce fusese omorât de către Yeom Moon la ordinul maestrului Lee. Abilitățile de care dă dovadă acesta îl impresionează pe Yeom Moon și după aplicarea unei mici corecții reușește să îl facă să vină sub comanda sa.

Doamna Jami află că persoana care o ajută pe Jung-hwa este Kim Woo-jing. O șansă formidabilă i se ivește odată cu vizita ministrului de război sosit din orașul imperial pentru a-i înmâna lui Woo-jing un ordin prin care i se cere să se întoarcă în oraș deoarece împăratul dorește să îl aducă din nou în funcția de regent. Ministrul de război nu era de acord cu decizia împăratului și apelează la ajutorul doamnei Jami, care la rândul său îl cheamă pe Yeom Moom și îi încredințează misiunea de a-l asasina pe fostul regent.
Soon-jong îl vede pe Yeom Moon ieșind din reședința doamnei Jami și fuge într-un suflet la Bogo pentru a-l informa asupra prezenței piratului. Asasinii deja intraseră în acțiune și domnișoara Jung-hwa îi salvează viața lui Woo-jing aruncându-se în fața cuțitului, aruncat de către Yeom Moon.
Jang Bogo simte pericolul și îi face o vizită fostului regent.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

216 comentarii

There are currently 216 comentarii on Împăratul mării – Episodul 29. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. SIGur revin.

  2. Bună Pirate,friends!

  3. YEOM MOON!

  4. Doamne,cât suferi!

  5. Îmi pare atât de rău…

  6. Cât mai poţi să-ţi înneci amarul?

  7. Suferi,dar …

  8. Nu îmi place că viaţa te chinuie atât.

  9. Junghwa e atât de drăguţă.

  10. Îmi place tot la filmul acesta.

  11. Ce drăguţi sunt cei 2!

  12. LOVE!

  13. Dori, la pirat sau la General? :)

  14. General.

  15. UN SUPER EPISOD!:-x

Leave a Comment