koreafilm

Împăratul mării – Episodul 24

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 13, 2011 with 231 comentarii

de Vlad T.

Yeom Moon reuşeşte să-i salveze pe maestrul Lee şi pe Jung-hwa din arest, tocmai în momentul în care Jang Bogo intervine. În urma confruntării dintre cei doi rivali, Yeom Moon scapă cu preţul unei răni cauzate de săgeata lui Bogo.

Doamna Jami nu poate părăsi Yangzhou deoarece armata descoperise în port aprovizioneri ai lui Yi Sa-do pe care îi anchetau. Date fiind condiţiile, doamna Jami îi înmânează lui Chang Kyeom scrisoarea pentru inspectorul general din Shilla, căruia îi cerea ajutor pentru Yi Sa-do. Fratele lui Jung-hwa încearcă să fugă cu o corabie militară pe care doamna Jami o obţinuse mituind un oficial, însă Jang Bogo şi armata sa le deconspiră planul. Astfel, doamna Jami şi subordonaţii săi sunt întemniţaţi pentru colaborarea cu Yi Sa-do.

Ministrul războiului din Shilla ajunge în Yangzhou şi îi mărturiseşte guvernatorului că nu-i poate oferi sprijinul pe care împăratul i l-a cerut, din cauza situaţiei grele prin care Shilla trecea. Doamna Jami se întâlneşte cu ministrul şi promite că va suporta cheltuielile de război la care Shilla ar fi supusă, cu condiţia ca ea să iasă din temniţă. În consecinţă, negustoreasa este eliberată şi expulzată din Yangzhou.
Yi Sa-do, furios fiind pe fapta doamnei Jami, porunceşte ca Jung-hwa să fie închisă şi, ulterior, executată. Yeom Moon îl convinge pe maestrul Lee că Yi Sa-do nu poate câştiga războiul şi încearcă să fugă în timpul nopţii. Armata chineză, condusă de Jang Bogo, atacă garnizoana tocmai în momentul în care Yeom Moon o elibera pe Jung-hwa.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

231 comentarii

There are currently 231 comentarii on Împăratul mării – Episodul 24. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. PA PA DRAGILOR!!!!!!!!!!!!!!!

 2. “Ai o privire goală de fiecare dată cănd te uiţi la mine,dar de câte ori pomenesc numele lui,începi să tremuri. Aşa că spune de ce stai aici? Ţi-am spus să pleci…”

 3. Destinul lui a fost sa o iubeasca si sa o scape din toate nenorocirile si multumirea lui? o privire goala si rece. Si cu toate astea nu va renunta.

 4. Of, si azi a fost joi iar trebuie sa asteptam pana luni.

 5. cata DURERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. EU MA UIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. SI BUNAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

 8. SENZATIONAL EPISOD!

 9. PIRATUL SUFEA SI E DUREROS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. FLORIMAMA,SUNT COPLESITA DE EMOTII!!!!!!!!!!

 11. Am cam ramas in urma cu episoadele,pe cel de ieri l-am vazut in reluare,pe cel de azi iar nu l-am vazut decat putin din inceput…

 12. buna seara tuturor.

 13. Nu stii ce sa mai crezi despre Jung-hwa, ai momente in care iti spui ca parca a inceput sa simta ceva pentru Yeom Moon si incepi sa-ti faci iluzii ca in secventa urmatoare sa constati ca te-ai inselat amarnic.

 14. este a doua oara cand piratul nostru “se pierde cu firea“. pacat, pentru ca ura ii schimonoseste fata si ii intuneca privirea frumoasa.

 15. Ana, raluka, buna seara.

  • are si de ce cand i se ofera un trup fara viata. “am promis sa fiu femeia ta si nu plec”, “viata mi-am dat-o pentru Jang Bogo” si atunci lui ce-i ramane?

   • a promis sa fie femeia lui, nu si sa-l iubeasca

 16. orice ar simti jung-hwa pentru pirat, numai dragoste nu e.

 17. La un moment dat o sa spuna ce a simtit pentru el.

  • a aparut ep. 25

Leave a Comment