koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 4

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iunie 12, 2011 with 36 comentarii

de Mihaela N.

Soo Ro este captiv în Shingwi drept pedeapsă pentru tulburarea ceremoniei funerare. Tatăl lui, meşterul fierar Jobang, este dispus să sacrifice orice pentru a evita ca Soo Ro să devină sclav. Situaţia aceasta este cât se poate de favorabilă pentru Tae-gang, căpetenia tribului Shingwi, care are acum posibilitatea să obţină informaţii despre prelucrarea mult râvnitului fier cu care ar putea cuceri triburile, Gaya sau chiar alte orizonturi.

Jobang îi împrumută lui Tae-gang planul secret al cuptorului pentru topit fierul, în schimbul eliberării lui Soo Ro. În oraş se răspândeşte imediat zvonul că meşterul fierar a trădat şi că între el şi marele preot a intervenit o ruptură. Yibiga şi Kyeon-bi devin suspicioşi. Vizitează prin surprindere armurăria şi pretind să li se aducă schiţele originale despre construirea cuptorului. Kyeon-bi e revoltată de lipsa documentului, însă Yibiga întelege decizia meşterului fierar, fiind totodată conştient că nu va putea păstra monopolul asupra fierului la nesfârşit.
Aceste tensiuni care macină relaţiile dintre marele preot şi Jobang se reflectă şi asupra copiilor. Yijin Ahshi îl acuză pe meşterul fierar în faţa celorlalţi ucenici din armurărie de lipsă de onoare. Soo Ro ripostează şi îşi apără tatăl, dar după ce micul infam continuă învinuirile, se iscă o încăierare din care Yijin Ahshi iese şifonat destul de serios.

Tae-gang spera ca Seok Tal-hae să-i realizeze un cuptor folosind indicaţiile din documentul original, însă eșecul este evident şi frustrant. În lipsa persoanei care cunoaşte din proprie experienţă detaliile, nu se poate construi nimic. Pentru a-l determina pe Jobang să i se alăture, Tae-gang îl ameninţă ca va dezvălui tuturor faptul că mama naturală a lui Soo Ro este doamna Kyeon-bi.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

36 comentarii

There are currently 36 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 4. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima! Multumim pentru rezumat KF!

 2. A doua!!

 3. Deja Tae-gang incepe sa-si arate adevarata fata si ce fel de persoana este … josnica…. huuuuu ….. :))

 4. Multumim pentru rezumat Koreafilm! Dar oare de unde stie Tae-gang ca cine e mama lui Soo Ro?

 5. Doamna Kyeon-bi este de adevarat rece! Si ea este mama, cum nu intelege ca un parinte face totul si chiar imposibilul pentru copilul lui??!

 6. a 3 Yuppy

 7. a 4 adik

 8. Bună seara. MULŢUMIM PENTRU REZUMAT KOREAFILM!

 9. Nu-i asa ca Shingwi e un personaj care da culoare serialului? A fost unul din personajele mele favorite. O sa vedeti pe parcurs de ce e in stare ca sa isi indeplineasca telul. Cred ca e un personaj foarte bine construit, cu replici care uneori te fac sa il aplauzi si e deasemenea foarte bine jucat.
  A propos, ma poate ajuta cineva cu sountrackul integral al acestui serial?

 10. *soundtrackul

 11. Oare va muri meşterul fierar Jobang?

  • Din pacate va muri, defapt va fi ucis…

 12. Multumim kf pentru rezumat ^ ^
  Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult acest serial!!

 13. Buna tuturor!! >:D<
  Din pacate de cand a inceput acest nou serial nu am mai avut timp sa intru dar uite ca acum am reusit :) Ce bine ca avem liber azi…^^
  Mie imi place foarte mult serialul*!! (la parintii mei inca nu dar precis ca si lor dupa ce se mai obisnuiesc cu totul:personaje,cadru…etc.)
  *mai ales cand am aflat ca favorita mea din SNSD canta in acest film <33
  SeoHyun-It`s okay even it hurts…vai ador cantecul si vocea ei :x
  SNSD~jjang! SNSD~hwaiting!! SNSD~best ever … i love youu` <3

 14. anioghaseyo tuturor acum fug sa ma uit la serial!imi pare rau ca am lipsit.
  MULTUMIM KOREAFILM

 15. Bună seara. Îmi place extrem de mult Jobang!

  • si mie imi place de Jobang! are o privire blanda, inteligenta. cred ca e tatal perfect pentru Soo Ro,

 16. annyeonghaseyo!
  multumim, Koreafilm!
  foarte interesant acest episod

 17. Este actorul meu preferat din tot serialul.

 18. Bună Midori.

 19. buna, Lovely! in ce filme a mai jucat acest actor? l-ai mai vazut?

 20. Da,în Kingdom of the Wind.

 21. A fost fratele lui Muhyul,HAEMYEONG!

  • Regatul vanturilor..hm, trebuie sa-l vad:))

 22. Midori,e un film extraordinar!8->

 23. promit ca imi voi face timp pentru RV
  ce ti-a placut in episodul din seara aceasta?

 24. Midori,îţi place OST-ul lui KSR?

  • da, ascult mai ales piesa cantata de Seo-hyun, dar am fost mai atenta in seara asta si m-a incant melodia de pe fundalul scenei in care Soo Ro construia cuptorul.

 25. În episodul acesta mi-a plăcut că micul Su Roo s-a dovedit a fi ambiţios.

 26. Buna Lovy, Midori! Voi ce credeti, cine i-a omorat pe femeia? Eu cred ca erau oamenii doamnei.

  • oare? chiar nu stiu cine. am privit episodul cu o prietena, care initial a spus ca servitorul lui Jobang a ucis-o, dar nu cred ca era capabil de o asemenea fapta.

 27. Sincer,nu ştiu Lil.

 28. Astept foarte mult sa vad ce mutra face doamna cand va afla ca Soo Ro este fiul ei! Nu prea imi place femeia! Doctorita e de treaba, iar sotia mesterului fierar este atat de blanda si iubitoare!

 29. Lil,asta cred şi eu.:-D

 30. Mi-a placut episodul de azi, mai ales scena cu construirea cuptorului :P
  Parca nu vreau ca Suro sa creasca. Dupa incidentul cu inmormantare parca s-a descoperit pe sine si a devenit o persoana foarte frumoasa.
  Parca vad ca in curand o sa sufere…asa ca nu vreau sa creasca. Vreau sa ramana cu expresia de incantare si mandrie pe chip pe care o avea la sfarsit cand i-a zis tatal lui ca ceea ce a desenat el sunt planurile oficiale ale fierariei acum. :)

 31. A fost frumos episodul,si mie mi-a placut scena in care Soo Ro a construit cuptorul,desi la inceput nu era decat o gramada mare de pamant nefolositoare cu efort si perseverenta a reusit sa realizeze un cuptor de care Jobang sa fie mandru
  si eu sunt curioasa cum va reactiona Jeong Kyeon-bi cand va afla ca Soo Ro e fiul ei.orcum serialul devine din ce in ce mai interesant,sunt curioasa ce se va mai intampla in continuare..

Leave a Comment