koreafilm

Împăratul mării – Episodul 16

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iunie 29, 2011 with 34 comentarii

Vlad T.

Negustorii conduşi de Yeom Moon ajung primii în Chang’an, reuşind să obţină astfel drepturile de trecere prin Marele Canal. Ca răsplată, maestrul Lee îl numeşte pe Yeom Moon şeful breslei sale din Yangzhou.
Deşi a pierdut întrecerea, Goong-bok este răsplătit pentru faptul că nu a încercat obţină profit cu orice preţ, maestrul Sul promovându-l în poziţia de căpitan al gărzilor şi supraveghetor al magazinelor din Yangzhou şi oferindu-i un nou nume – Jang Bogo.

Deoarece nici o caravană nu reuşea să se întoarcă din Tibet din cauza bandiţilor, Goong-bok decide să profite de această oportunitate şi pleacă la drum cu acordul maestrului Sul pentru a obţine cinabru şi a relansa economic breasla. Doamna Jami şi maestrul Lee, îngrijoraţi fiind de un eventual succes al acestuia, îl însărcinează pe Yeom Moon să saboteze acest transport. Ajutat de gărzile de frontieră, Yeom Moon îi înscenează lui Goong-bok o arestare, însă acesta din urmă reuşeşte să evadeze.

Sul-pyeong află despre moartea membrilor caravanei sale de la un alt negustor ce le-a găsit rămăşiţele în deşert, ştire ce îl tulbură atât pe el cât şi pe ceilalţi membri ai grupului. Jung-hwa este, de asemenea, în stare de şoc la aflarea veştii.
Între timp, eunucul doamnei Chabi din Silla vine în Yangzhou ca să retragă banii acesteia încredinţaţi maestrului Sul, a cărui credibilitate scăzuse considerabil. Negustorul, în disperare de cauză, decide să conducă el însuşi un transport în Tibet, dar Yeom Moon îi dă de ştire că guvernatorul din acel ţinut i-a garantat maestrului Lee dreptul exclusiv de a face comerţ.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

34 comentarii

There are currently 34 comentarii on Împăratul mării – Episodul 16. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. 1?

 2. Multumim pentru rezumat!

 3. Altre provocari alte necazuri.

 4. Multumiri pentru rezumat

 5. off,tre sa recuperez..n-am vazut ep din seara asta…

  • reluare e azi la 10 jumate pe national tv

 6. Nici eu dar l-am vazut pe net

 7. Chiar ma intrebam cand Goong-bok va capata numele Jang Bogo
  Imi place din ce in ce mai mult serialul,devine din ce in ce mai interesant

 8. Bună seara. MULŢUMIM PENTRU REZUMAT.

 9. si mie-mi place. Piratule, eu cu tine tin pana la sfarsit! I m totally on your side, so nu ma dezamagi :* :*

 10. buna dimineata. nu te va dezamagi, dar abia acum incep necazurile lui. va comite din ce in ce mai multe faradelegi si, totodata, noi il vom indragi mai mult. pare fara sens nu? asta este efectul pe care-l produce SIG asupra noastra atunci cand joaca intr-un rol negativ. eu il ador in orice conditii.

  • =))) Haaa, cat de bine ai formulat! Exact! Exact. acelasi este si efectul KNG = oricat de rautacios, de atrage mai mult! :*

   • Sunt total de acord cu amandoua. Si Kim Nam Gil si si Song Il Gook au efectul asta :P. Te fac sa ii indragesti indiferent de cat de rele sunt personajele lor :P

 11. da,da,se complica…dar eu vreau mult tandress,melodia e asa de buna,ca o ascult zilnic..va dau tema de casa,,sa votati actorii vostrii preferati,se poate din ora in ora,aici e si KNG….http://whopopular.com/Song-Il-Gook

 12. este si tandrete, dar in triunghi. coloana sonora – superba.

 13. Neaţa! O zi plăcută vă doresc.

 14. Piratul fie cu voi!:-D:-x

 15. un episod interesant, sunt curioasa cum scapa goong bok din capcana!

 16. Cat ma bucur pentru Gook-bok sau acum Jang Boko ca nu va fi judcat prea aspru pentru faptul ca nu a castigat,acum a aratat ce om bun si sufletist e:)

  Multumim de rezumat Koreafilm!

 17. Eu am vazut deja filmul dar tot il mai urmaresc.
  De cate ori vad filmul remarc lucruri care mi-au scapat sau nu le-am acordat suficienta atentie. Prima data te impresioneaza vointa lui Jang Boko si dragostea ne impartasita a lui Yeom Moon.
  Cine a suferit mai mult? abia la sfarsit vom putea sta si analiza toate situatiile, prin care au trecut si mai ales sprijinul material si moral pe care l-au primit.
  Cum au crescut, in ce mediu, ce oameni au avut in jurul lor cu ce mentalitati, ce li sa cerut sa faca si cum au fost rasplatiti, cum ia ajutat soarta impingandu-i sa mearga pe un anumit drum, sunt foarte multi de cum si cand ne vom raspunde la acesti cum abia atunci vom putea trage niste concluzii.

  • si eu am vazut filmul, asa ca inteleg ce vrei sa spui. este adevarat ca mediul/grupul contribuie decisiv la construirea si transmiterea mentalitatilor si comportamentelor, dar cred ca n-ar trebui sa implice in mod necesar acceptarea si manifestarea la nivel privat a acestora. stii cum se spune, la un moment dat “trebuie rupta pisica in două” daca tu, personal, ai alte convingeri.

 18. a reînceput filmul serial Giuvaerul Palatului

 19. Aşa e Radu,la 8:45.

  • Da. Desi eu nu sunt matinala din fire, ma trezesc la 8:45 in fiecare zi pentru Giuvaerul Palatului(ca sa-l vad a 2-a oara) :X

   • Si eu ma uit la Giuvaer pentru a treia oara,am pierdut primele episoade ca am avut examenele in perioada respectiva si la 8 fara 10 eram ba la pregatire ba la examen

 20. Bună seara!

 21. Of! Prea puţine comment-uri.

 22. Dar nu-i nimic.

 23. SIG FIGHTING!

 24. Mă întreb cum o fi serialul…

 25. Probabil e superb. Doar joacă SIG!

 26. E superb în poze.8->

Leave a Comment