Din categoria saruturi de pus in rama (2)

Written by crinam. Posted in Recenzii utilizatori

Din categoria saruturi de pus in rama (2)

Published on iunie 01, 2011 with 11 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

A trecut ceva timp de la prima parte a acestei serii “lipicioase”. Continui acum cu sarutul din Kingdom of the Winds/ Regatul Vanturilor, pe care Printul Muhyul il daruieste “dragutei” sale, lui Yeon.
Desi Muhyul se casatoreste, inima lui nu poate inceta din a o iubi pe cea careia ii dedicase fiecare clipa, fiecare palpitatie, fiecare emotie si parte din simtiri. In noaptea nuntii nici macar nu i-a vorbit reginei, daramite sa o mai atinga.

Image and video hosting by TinyPic

Cu Maro alaturi, prietenul sau de nadejde si complicele lui dintotdeauna, Muhyul reuseste sa se strecoare din tabara de lupta de la granita regatului cu Buyeo, si sa se duca in locul in care Yeon traia, dupa casatoria lui. Dorul prea aprig, dorinta de a se mai pierde din nou in ochii ei minunati, il determina pe print sa uite de indatoririle lui de barbat insurat, si sa o caute pe ea, pe draga Yeon.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Muhyul e surprins sa vada in ce conditii modeste traia acum Yeon. Nu-si poate stapani lacrimile, nu-si poate alunga supararea. O implora, o roaga sa il astepte, sa-i dea timp pentru a rezolva conflictul cu Yangmaek ce se apropia, pentru ca apoi sa fie cumva din nou impreuna.

O imbratiseaza, ii sterge lacrimile si minunea se intampla…In lumina tremuranda si parca timida a lumanarilor, in linistea romantica a noptii, doua suflete bat cu aceeasi intensitate, ritmul inimilor urmeaza partitura impusa de dragostea ce-si impartasesc. Respiratia o ia la goana brusc, nedumerita, porii vibreaza de pasiune si buzele cer sa fie sarutate.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ca un foc ce mistuie si nu vrea sa fie stins, asa se simte iubirea dintre Muhyul si Yeon. Buzele celor doi se intalnesc exact cand tensiunea momentului atinge pragul cel mai inalt. O sincronizare perfecta? Poate..Dar sunt sigur cateva secunde parca dintr-o alta lume, una de basm, in care Fat-Frumos o saruta pe printesa adormita si o readuce la viata…

Curand, aveam sa aflam ca inocentul sarut pe care printul si iubita lui si-l impartasisera, s-a transformat in ceva mai mult…Yeon purta in pantec rodul iubirii lor inflacarate…

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Din categoria saruturi de pus in rama (2). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. :O Actrita asta ma scoate din minti :)) Bineinteles ca SIG a sarutat-o, daca si pe mine ma atrage :)) Gumesc, bineinteles, insa este frumoasa foc! As putea sa ma uit in ochii ei la nesfarsit si sa gasesc alte motive frumoase la fiecare secunda. Bravo Crina! Multumim! Te pup! :* Ah, as vrea si un clip cu secventaaaa :D :D desi am mai vazut-o,dar f scurt, intr-un ost. Se poate?! :* Felicitari once again! :D

 2. Crina, ce ai scris din nou?! Nu pot sa citesc cu ochii uscati. Te faci sa simtim ce au simtit si ei atunci. Mii de voturi!

  • Lil, iar te-am facut sa plangi? :( Imi pare rau, te imbratisez ca sa treaca! >:D<

 3. Pozele sunt extraordinar de frumoase!

 4. CRINA! EŞTI GENIALĂ!:-x:-x

 5. VOT VOT VOT VOT VOT VOT VOT VOT VOT VOT VOT VOT! Bravo!

 6. Cum să nu ador episodul 26? Sau pe tine Crina? E IMPOSIBIL!

  • Exact, Jumong. I feel the same way!! :D Crina este f tare! :D :)) :*

   • Lore, iar tu, esti si mai tare :)) Huuuugs! >:D< :*:*

 7. YESSS!:-x:-x:-x:-x:-*:-*:-*

 8. Multumesc frumos! Dori, si eu te ador, mult, mult! Mi-e dor de tine >:D:D<

Leave a Comment