Andreea Ioana Tudose [KF]

Dong Yi – Episodul 53

Written by Andreea Ioana Tudose [KF]. Posted in Dong Yi, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on mai 26, 2011 with 674 comentarii

Consoarta Sook-bin o intreaba pe Hee Bin daca Printul mostenitor stia de ce boala suferea, de vreme ce venise la ea pentru a-i marturisi ca nu merita tronul. Printul ii spune si regelui ca sufera de boala pana atunci tinuta secreta si il roaga sa o ierte pe mama sa. Furios, regele se duce la Consoarta Hee Bin pentru a-i cere explicatii, decizand sa nu ii mai dea acesteia o noua sansa in incercarea de a-l vindeca pe Printul mostenitor. Disperata, Hee Bin il roaga in genunchi sa nu-i ia pozitia Printului mostenitor, dar regele refuza si ii spune ca tot ce se intamplase era rezultatul actiunilor ei marsave.

g
Jan Hee Jae le cere ministrilor care o sustineau pe sora lui sa se retraga pentru o vreme si sa nu mai protesteze in fata regelui, fara a le oferi insa o explicatie. Cel care le spune adevarul este insa Jang Mu-Yeol. Sook-bin ii cere iertare regelui pentru ca desi stia care e starea printului, nu ii spusese nici ea adevarul, dar regele nu o considera vinovata, ci se culpabilizeaza doar pe el pentru ca era un rege si un tata rau.

Vestea ca printul sufera de o boala incurabila se raspandeste in tot palatul, iar acest lucru ii este reprosat lui Mu-Yeol de Sook-bin. Shim Woon-taek ii spune si el lui Sook-bin ca nu avea niciun motiv sa-l apere pe Printul mostenitor de vreme ce suferise atat de mult din cauza lui, ar ea pretinde ca facea toate acestea pentru a-l apara pe printul Yeong Ing si de apreveni prabusirea intregii natiuni.

Doamna Yoon, mama celor doi frati malefici, fuge de garzile care urmau sa o aresteze pentru nenumaratele ei crime, dar este prinsa pana la urma de Cheon-soo si de oamenii sai. Printul mostenitor se invinovateste pentru tot, dar este consolat si imbratisat de rege. Unul cate unul, dregatorii care sustineau clanul Jang refuza sa o mai sprijine pe Hee Bin.

Regele da dispozitie ca doamna Yoon sa fie interogata la Tribunal pentru a afla cine mai era implicat. Sunt duse la interogatoriu chiar si insotitoarele Consoartei Hee Bin. Jang Hee Jae e hotarat sa mearga pana la capat pentru a le veni de hac lui Dong Yi si lui Yeong Ing. El si oamenii lui sunt urmariti de doi subalterni ai capitanului Seo. Se creeaza valva mare din cauza unui incendiu izbucnit in aripa de rasarit a palatului, iar gongul regal este batut pentru ca oameni din toate colturile regatului sa vina sa dea o mana de ajutor. Intentia celor doi malefici Jang era sa creeze haosul necesar pentru a le face rau Consoartei Sook-bin si fiului ei. Printul Yeong Ing este, intr-adevar, rapit.

Despre Andreea Ioana Tudose [KF]

Andreea Ioana Tudose [KF]

Andreea Ioana Tudose (n. 1987) a absolvit Facultatea de Litere, sectia Relatii Internationale si Studii Europene, in cadrul Universitatii din Bucuresti si este actualmente masteranda in an terminal. Pasionata de literatura si de muzica asiatica in general, descopera in 2009 magia universului coreean, de care i va fi imposibil sa se mai desprinda, o data cu difuzarea serialului “Giuvaerul palatului”.

Browse Archived Articles by Andreea Ioana Tudose [KF]

674 comentarii

There are currently 674 comentarii on Dong Yi – Episodul 53. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Ce dor imi esi de acest serial : http://www.youtube.com/watch?v=rVl8umNCHvk

  2. Eu ma duc sa mananc.Mai vorbim mai incolo.

  3. Poftă bună.:-x

  4. mai e cineva ?

Leave a Comment