koreafilm

Concurs pentru fanii Chuno

Written by koreafilm. Posted in Concursuri, Concursuri KF, Despre noi, Noutati KF

Tagged: , ,

esarfa chuno

Published on mai 06, 2011 with 38 comentarii

Asa cum va anuntam in aceasta primavara, odata cu lansarea sectiunii dedicate serialului Vanatorii de sclavi, va propuneam o provocare.
Pentru fanii Chuno:un concurs dedicat doar lor!
Pe parcursul lunii mai puteti trimite recenzii despre Chuno (in afara concursului traditional KoreaFilm), in care sa argumentati scenele din serial care v-au placut cel mai mult!

Pentru cei care au urmarit in fiecare saptamana acest serial plin de adrenalina, este asadar o sansa de a castiga un suvenir Chuno (esarfa din poza) si un DVD cu filmul de actiune coreean Another Public Enemy.

Va invitam sa trimiteti cronicile voastre despre cele mai “tari” secvente din Chuno, indiferent de episodul din care fac parte. Convingeti-ne ca secventa pe care ati ales-o este cea mai buna si premiul este al vostru!

Cronicile vor fi trimise integral pe koreafilmro@gmail.com, cu precizarea concurs Chuno, pana pe 30 mai, 2011.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

38 comentarii

There are currently 38 comentarii on Concurs pentru fanii Chuno. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. multumim kfilm pentru ca ne tineti ereu aproape de voi mereu .

    • koreafilm

      cu placere, Alex^^ Speram sa va placa noul concurs ;) Desigur, si cel traditional este valabil in continuare! ;)

  2. Data limita trebuie schimbata, ultimul episod din Chuno va fi difuzat peste 2 saptamani, pe 21 mai, asa ca ar fi mai bine sa prelungiti data pana la sfarsitul lunii mai…:)

    • koreafilm

      @Michelle: hehe, crezi ca cea mai frumoasa scena va fi cea din final? :P

      • Pot fi alese cateva scene si din ultimul episod, eu zic ca e bine sa le lasam mai mult timp pentru inspiratie si “creatie” participantilor…Multi sunt cu vizionarea abia la jumatatea serialului, poate vor sa participe si ei :-P

        • koreafilm

          @Michelle@all: nu vrem sa isi aleaga toti concurentii secvente din ultimul episod….:))
          Daca prelungim termenul de trimitere a recenziilor, va trebui sa il prelungim pana la sfarsitul lunii mai….Sa vedem pentru ce data se voteaza… ^^

  3. @Koreafilm, nu mi se pare corect sa se incheie concursul inainte de difuzarea ultimului episod….asta e discriminare fata de secventele din final :))

    • koreafilm

      hahaha….ok, propunem sa incheiem la finalul lunii, dar va rugam sa nu scrieti doar despre ultimul episod! :))

      • Cu siguranta nu se va scrie doar despre ultimul, sunt cateva fete aici care cred ca ar putea scrie despre scene preferate din fiecare episod.
        Apropo, sper ca e permis sa fie trimise mai multe recenzii de catre aceeasi persoana…Nu vad mentionat in anunt, dar la cate secvente minunate are serialul asta, ar fi pacat sa fie doar o singura recenzie de persoana. Propun sa fie maximum 5 de fiecare sau fara numar! :))

        • koreafilm

          hahaha, vom vedea:))

  4. Claudia B. [KF]

    Eu sincer (desi Michelle are dreptate, finalul, oricum ar fi el, este la fel de important ca si inceputul sau restul episoadelor) sunt foarte curioasa cum vor fi aceste recenzii. Fiecare privitor al serialului mai mult ca sigur a fost marcat, placut impresionat de un anumit moment…sper sa avem ce citi ;-)

  5. ooo doamne in sfarsitt

  6. Abia aştept să citesc recenziile,sper să fie pline de inspiraţie.
    Multă baftă tuturor!
    Da,şi eu zic că ar fi bine să continue concursul şi după terminarea serialului,astfel vom avea scene din toate episoadele.

  7. Nici o scena din ultimul episod nu voi alege :))) Glumesc, dar la fel ca si la Bidam, rareori vorbesc despre ce nu-mi place…Nu ma intelegeti gresit. KF, don’t worry…scriu eu despre episoadele 1-23…. :D :)

  8. Polemica episoadelor- daca doriti, le puteti viziona mai devreme sau, in avans, peteava cu subtitrare in romana , sau daca nu, pe orice alt site cu subtitrare in engleza. :) Chiar nu stiu cum puteti astepta de la o saptamana la alta :)

    • Claudia B. [KF]

      @Lorena, imi permit sa intervin, nu este vorba despre nicio polemica, ne refeream la felul in care va decurge concursul si la preferintele celor care au vizionat Chuno. Chiar daca nu putem obliga pe fiecare sa astepte de la o saptamana la alta, sincer nu-mi place comentariul tau pentru ca nu e tocmai e fairplay…Si eu am vazut serialul anu’ trecut, in avans, pe alte site-uri, dar cu toate acestea am acceptat sa fac o parte din rezumatele prezentate pe koreafilm (cred ca este la fel si in cazul Anei si lui Michelle care, repet, face cea mai mare parte din munca chiar daca are ca punct de reper sub in engleza, iar acest lucru ar trebui apreciat). Multumim pentru sugestie, dar cele de peteava sunt de fapt ep traduse de Michelle pe care anumite persoane si-au permis sa si le insuseasca cu neobrazare.

    • koreafilm

      @Lore: ti a placut mult, Chuno, nu? ^^ Propunerea noastra este ca fiecare sa savureze fiecare episod postat impreuna cu recezia, desi, intelegem ca este destul de greu sa rezisti…tentatiei ^^

  9. pana pe 30 mai?ha atunci e ziua mea :))
    Multumim pentru serial si pentru concurs KF!!!
    eu inca nu am vazut tot serialul sunt inca la episodul 6 :(
    O intrebare: Cronicile vor fi postate pe blog?adica le com putea si noi citit, nu?Abia astept!Este un serial foarte frumos si sunt multe scene “tari” :)
    Multa bafta participantilor!

    PS:ce premiu!!!! :O

    • koreafilm

      @Daniela: Iti spunem la multi ani de pe acum si inca o data atunci! ^^
      Asteptam povestea ta despre Chuno!~~ Sigur ca vor fi postate aici, sa scrieti frumos, da? ^^ Hehe, da, am dezbatut destul de mult referitor la premiu, speram sa va faca placere!~~

  10. @ Claudia : imi pare rau daca ti-am parut non – fairplay prin acel coment.Nu asta intentionam… Stiu ca episoadele de peteava sunt preluate de la voi, si nici mie nu-mi place acest tip de ‘plagiat’, insa deseori, trebuie sa recunosc, le vizionez, caci nu am de altundeva… ( de exemplu, acum vad peteava Dream High, caci pe vplay nu am cont VIP, deci incerc sa ma scot si eu…’ieftin’. In plus il vad pe teava caci am nevoie de sub in romana pentru fratele meu, daca nu m-as fi uitat in engleza pe dramacrazy…)

    - la Chuno , pana la ep 15-16 cred am vizionat pe youtube, impreuna cu voi ( KF )….apoi insa, tensiunea crescand nu am putut astepta, si de aceea am vizionat pe alte site uri…Sper sa nu te superi :)

    • koreafilm

      @Lore: deci Chuno ar intra la cele mai vizionate seriale, anyway :)) Bravo, Chuno! Esti fan si Jang Hyuk?^^ (sau e o intrebare retorica)…..

  11. Hmm, ma gandesc sa particip si eu . Sunt atatea de spus despre acest serial…

  12. Pentru esarfa bestiei merita sa ne batem capul ! Super tare afisul serialului… Daca premiul e castigat de un baiat, ar trebui sa se fotografieze cu ea… Obligatoriu sa apara si cele doua rani (nas si spranceana)…

    • koreafilm

      haha, ce idee! Bravo, Ionica, dar crezi ca ar putea?? ^^

      • Cu siguranta ! Vom dovedi ca ne pricem si la asta… adica la machiaj, bineinteles :))

        • hehehe!….ce fain ar fi să vedem câteva poze cu băieţii în rolul lui dae-gil , care să-i imite şi privirea de gheaţă (la care numai KNG îl întrece…hihihi!)

          • Nu-l întrece,ai vrea tu :P

          • Jang Hyuk e genial când vine vorba de privirile reci care te cutremură,mai ales datorită ochilor pătrunzători.În Chuno a folosit o mulţime de astfel de priviri de gheaţă,care îţi pătrundeam până la inimă şi parcă te dureau.
            Acum îl urmăresc şi în Midas;şi aici foloseşte privirile ucigătoare,e absolut mangific la acest capitol,şi nu numai.
            În ceea ce-l priveşte pe KNG,da,şi el este bun la acest capitol,cu privirea pătrunzătoare,am văzut în QSd şi în cele 5 sau 6 ep pe care le-am văzut din BAd Guy,dar părerea mea este că e sub Jang Hyuk.

    • koreafilm

      …nici nu vrem sa ne gandim la ce poze am putea primi …se lasa cu raniti….pff…:))

    • :))
      Ionică,să te vedem cu cicatricile astea :D
      Dacă te pricepi la machiaj,transformă-te în “bestia” :))

  13. Da, KF, bineinteles ca imi place Jang Hyuk foarte mult…Este pe locul 3 deocamdata, in top, dupa Kim Nam Gil si actorul din Winter Sonata… :)

    • koreafilm

      hmm…bune gusturi…^^ dar foarte diferite alegerile!

  14. Hmm…diferite?! Cum altfel ar putea fi? Asemanatoare nu vad cum… :P Au puncte comune- toti sunt niste barbati de exceptie :) si actori de valoare! :D

  15. Pffffffffffffffff … Doaaaamne ce provocare!!! Credeam ca nu va mai decidetzi odata!
    Oricum, dupa ce hotaratzi termenul limita pentru trimiterea cronicilor eu una am rugamintea de a reveni cu un ‘comunicat’ referitor la acest aspect, asta asha, pen’ca sa fie clar pentru toata lumea ….
    Cred ca va fi un concurs foarte greu, foarte ‘strans’ si tocmai de aceea doresc inca de pe acum mult succes shi multa inspiratzie participantilor!! :) 행운을 빌어!

    • @Werra, termenul limita a fost schimbat. Citeste mai sus: “Cronicile vor fi trimise integral pe koreafilmro@gmail.com, cu precizarea concurs Chuno, pana pe 30 mai, 2011.” Si pot fi trimise mai multe recenzii de persoana, nu doar una :)

  16. pacat ca nu e chiar esarfa pe care a purtat-o Jang Hyuk! :))
    spor la scris people!^^

  17. Cu adevarat, ca de la actorul japonez Toshiro Mifune – mai ales in filmele regizorului Akira Kurosawa – nu am mai vazut asa joc “indracit” actoricesc ca si la actorul coreean Jang Hyuk ! Insa fata de predecesorul sau, care era un pic mai “ermetic” cred ca Jang Hyuk poate fi mai usor de inteles pentru noi europenii ! Mi se mai pare fascinant ca a mai surprins cineva chestia asta cu jocul “fara replici” al actorilor – body-language !!!

Leave a Comment