Ramona J. [KF]

The worst guy ever (movie, 2007)

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Film, Recenzii / cronici, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , ,

worst4

Published on mai 13, 2011 with 9 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Joo Yeon (interpretată de Yeum Jung Ah) şi Sung Tae (interpretat de Tak Jae Hoon) sunt prieteni foarte buni de mai bine de zece ani, însă această prietenie este pe cale să se schimbe. Prietenii lor îi sfătuiesc că ar fi timpul să se căsătorească unul cu celălalt pentru că totdeauna îşi iau apărarea unul altuia şi întotdeauna s-au ajutat reciproc, chiar dacă se ciondănesc mai tot timpul, au gusturi diferite şi puncte de vedere diferite, ei cred că prietenia lor sigur se va transforma în dragoste (nici nu ştiu cât de mult greşesc, dar oare prietenii nu sunt cei care ne vor binele? nu au de unde să prevadă viitorul).

Image and video hosting by TinyPic
În urma unei ieşiri în grup, pentru a celebra căsătoria unor prieteni foarte buni (aceştia fiind ultimii din cercul lor de prieteni care erau necăsătoriţi, din acest moment Joo Yeon şi Sung Tae devin singurii burlaci). Lucru pe care cei doi îl acceptă un pic mai greu şi cum ar putea trece mai uşor peste asta? Hmm… Câteva sticle de soju şi totul pare mai luminos. Însă a doua zi cei doi au o surpriză de proporţii. Se trezesc într-o cameră de motel, împărţind acelaşi pat, semn că fusese o noapte nebună, nebună.

Image and video hosting by TinyPic
Ambii sunt hotărâţi să uite acest incident şi îşi jură în mod foarte solemn că prietenia lor nu va fi afectată de acest lucru şi vor continua să fie la fel de buni prieteni ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă, coincidenţă, după o altă băută se întâmplă acelaşi lucru şi se trezesc exact în aceeaşi cameră de motel ca şi data trecută. Acum lucrurile se schimbă şi sunt nevoiţi să accepte ideea căsătoriei.

Image and video hosting by TinyPic
Viaţa de tineri însurăţei pare destul de bună. Chiar dacă nu este o bună gospodină şi-l hrăneşte pe Sung Tae doar cu supă ramen instant şi mâncare conservată, umple casa cu mobilier ciudat pe care Sung Tae îl apreciază ca aparţinând unui muzeu de antichităţi, totuşi Joo Yeon încearcă să-l impresioneze pe soţiorul ei cu un show privat (dans la bară), care bineînţeles nu-i iese nici cum, putând fi numit orice altceva, numai dans nu – lol-. Însăşi actriţa Yeum Jung Ah a recunoscut că această secvenţă a fost un pic mai greu de filmat: “A fost nevoie de cinci sau şase ore pentru a filma această secvenţă, iar costumul a fost cam ciudat. Iar dansul pe care-l executam nu trebuia să fie un dans bun, sexy, ci mai degrabă să fie un bambilici şi am fost un pic jenată că trebuie să stric un asemenea dans însă cu ajutorul lui Tak Jae Hoon, am făcut să pară un dans jalnic”.
Image and video hosting by TinyPic
Deşi în film, Tak Jae Hoon are o reacţie negativă la adresa acestui dans, recunoaşte că nu este prima dată când vede un asemenea dans, el având o eperienţă de acest gen după cum singur declară: ” Când am fost proaspăt căsătorit, am dansat un dans similar”. “Am luat această experienţă în considerare şi i-am sugerat regizorului această idee”.
În curând cei doi descoperă că viaţa de tineri căsătoriţi nu este chiar aşa de roz cum o credeau la început şi că nu sunt compatibili chiar deloc.
Image and video hosting by TinyPic
Yoon Ji-min
Iar dacă mai apar şi ispitele: un editor sexy, Mi Yeon (interpretată de Yoon Ji-min), de o frumuseţe care îi taie respiraţia lui Sung Tae şi un director de publicitate Kwon Jae-hoon (interpretat de Sin Seong-rok) care îi susură vorbe dulci lui Joo Yeon, atunci singura dorinţă a tinerilor căsătoriţi este să fie din nou singuri (fără vreo verighetă sau fără vreo obligaţie).

Image and video hosting by TinyPic
Sin Seong-rok
Prima care va face primul pas pentru a obţine libertatea mult dorită, este bineînţeles Joo Yeon care încearcă să-i facă viaţa imposibilă lui Sung Tae. Este veşnic nemulţumită şi îi reproşează că este mai mult interesat de cărţi decât de ea, îl cam lasă să flămânzească pe bietul Sung Tae, iar casa lor devine o adevărată cocină. Atunci când el în sfârşit, sătul de această situaţie îi propune să divorţeze, îşi râde în barbă foarte satisfăcută, ştiind că şi-a atins ţelul.

Image and video hosting by TinyPic
Tak Jae Hoon spunea despre acest rol: “Când mi s-a oferit rolul, Yeom Jung Ah era deja aleasă pentru rolul feminin. M-am simţit un pic de încurcat, pentru că ea este o actriţă foarte bună, cu multă experienţă, fiind o veterană în domeniu, mai ales când vine vorba de comedie”.
“Chiar am sugerat regizorului să schimbe numele filmului, pentru că în film, Yeom Jeong Ah este persoana obraznică” a mai adăugat râzând Tak Jae Hoon.

Surse: HanCinema, MyAsianCinema

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on The worst guy ever (movie, 2007). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. O comedie in lista noastra,este ca o pasare rara,asa ca o adaugam cu zambetul pe buze!

 2. Mi se pare o comedie buna cu multe situatii nostime, merita sa vedem. Multumesc pentru prezentare Ramona.

 3. Cred ca se despart si abia pe urma realizeaza amandoi ca de fapt…………ei se iubesc,hi hi !

  • esti foarte aproape de adevar :))…

 4. :)))))) m-am amuzat numai citind recenzia! O sa-l trec pe lista. Imi place teribil de mult titlul : worst guy ever” !! :)) :X :X Multumim Ramona! :)

  • cu placere ;)

 5. =))) de pe acuma imi place filmul! oare ce tot vorbeau ei in biserica? :D imi suna a ceva neortodox :-? :)))

  • foarte, foarte neortodox =))…. va las pe voi sa descoperiti ;)

 6. E clar că cei doi sunt făcuţi unul pt celălalt,bănuiesc că vor rămâne împrenă,după lupte seculare :))

Leave a Comment