Claudia B. [KF]

Vânătorii de sclavi- episodul 17

Written by Claudia B. [KF]. Posted in K-drama, Povestea, Vanatorii de sclavi

Tagged: , ,

Published on aprilie 24, 2011 with 3 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Tortura si interogatoriul continua…Dae-gil isi da seama ca a fost pacalit si ca cel care i-a ucis pe General Choi si Wangson este nimeni altul decat Hwang Cheol Woong. Amenintarile si fierul inrosit nu-l determina pe Tae-ha sa dezvaluie unde se afla ascunzatoarea micului print.

Emisarul Imperial din Qing este ingrijorat de disparitia printului succesor Seokgyeon, in timp ce la Palat se pune in discutie gratierea acestuia, dar regele Injo este de neclintit. Relatiile diplomatice intre Joseon si Qing sunt tensionate, pretul oaselor de bivol nu scade.

 

Image and video hosting by TinyPic

In acest episod ne reintalnim cu doua personaje dragi…Choi impreuna cu Wangson, raniti si suferinzi, incearca sa scape de gardienii care ii purtau intr-o caruta trasa de un bou.

Intre Dae-gil si Tae-ha are loc un schimb de replici taioase…Dae-gil isi da seama ca viata lui Eonnyeon poate fi in pericol. Pentru el a proteja femeia iubita este mult mai important decat cauza pentru care lupta Tae-ha.

Liderul sclavilor pune la cale un nou plan de atac care avea ca scop nu numai distrugerea registrelor cu sclavi ci si jefuirea caselor de nobili influenti.

Image and video hosting by TinyPic

Eonnyeon, in ciuda vremii nefavorabile si a drumului anevoios incearca sa ajunga la fratele ei, in provincia Jeoneui, de unde fugise in ziua nuntii.
Toate fortaretele erau pazite de gardieni, iar fiecare femeie insotita de un copil trezea suspiciuni.

Image and video hosting by TinyPic
In ziua urmatoare, Dae-gil si Tae-ha sunt dusi pe esafod pentru a fi executati prin spanzurare. Tae-ha pare resemnat in fata oficialilor de la Comisia de Pedeapsa spre deosebire de Dae-gil care, pana in ultimul moment, cauta un motiv sa ramana in viata.
Image and video hosting by TinyPic

Traducerea episodului realizata de Michelle (Minkki)

Despre Claudia B. [KF]

Claudia B. [KF]

Claudia B. s-a născut în 1980, în oraşul Constanta. Licenţiată în Psihologie la Universitatea “Titu Maiorescu”, Bucureşti, a participat la diferite workshopuri şi seminarii formative în acest domeniu. Pasiunea pentru Coreea, ca ţară şi tot ceea ce reprezintă aceasta ca un întreg a venit odată cu serialele difuzate la televizor.

Browse Archived Articles by Claudia B. [KF]

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on Vânătorii de sclavi- episodul 17. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Ce episod trist si plin de suspans! Sper ca Dae-gil va gasi o cale sa scape si ca acea dorinta arzatoare de a trai il va face sa reuseasca acest lucru.kamsahamnida KF !

  2. Claudia,mulţumim,frumos rezumat :)
    În episodul acesta este faza amuzantă cu boul,Wangson şi Choi au de când să călărească boul :))

  3. mai tre sa comentez maine si aci. putine commuri fratilor

Leave a Comment