Un duet de….poveste

Written by crinam. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Published on aprilie 07, 2011 with 10 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Acum aproximativ un an aveam sa descopar filmele si serialele coreene, dar mai ales sa ma bucur si de un alt gen de muzica, unul care transmite multa, multa emotie, pasiune si tandrete, si care mi-a daruit momente magice, de incantare. Intotdeauna am fost mai melancolica, nostalgica, romantica…Asa ca si muzica pe care o ascult a trebuit sa ma faca sa simt aceste lucruri.

Doi solisti coreeni, au reusit sa atinga prin interpretarile lor latura mea sensibila si sa ma faca sa visez mai mult decat de obicei.

Unul este cunoscut pentru vocea sa calda si baladele sale foarte expresive, celalalt pentru vocea puternica dar delicata si mangaietoare.

Sunt diferiti din punctul de vedere al timbrului vocal, dar ii uneste capacitatea de a transmite sentimente si stari minunate prin interpretari impecabile. Si vorbesc despre:

Kim Bum Soo

Image and video hosting by TinyPic

Si Park Hyo Shin

Image and video hosting by TinyPic

Recent, i-am auzit cantand impreuna un fragment din melodia “Bo Go Ship Da” care s-ar traduce prin “Mi-e dor de tine”, si am ramas fascinata…

Cum ar putea cineva ramane rece la un asemenea duet? Cum ar putea cineva sa nu recunoasca talentul celor doi, sa nu le simta emotia? Sa nu observe modestia cu care au acceptat sa ii incante pe fanii lor? Pana la urma urmei, amandoi sunt foarte cunoscuti, s-ar fi putut lipsi unul de celalalt, dar iata ca Park Hyo Shin si Kim Bum Soo ne arata ca a fi artist, prin intermediul cantecului, si nu numai, inseamna sa recunosti valoarea celui la fel de talentat ca tine, sa-l accepti in jurul tau si sa colaborezi cu el fara retineri.

Ii admir si ii respect pe acesti doi minunati solisti, atat din punct de vedere fizic cat si al talentului lor deosebit, si sunt indragostita pana peste cap de vocile lor atat de diferite, dar atat de profunde, intrucat se completeaza, din punctul meu de vedere, intr-un mod absolut perfect.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Un duet de….poveste. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Crina,m-ai făcut curioasă!

  2. Felicitări!

  3. foarte frumoase vocile celor doi şi sună bine împreună, completându-se reciproc aşa cum ai spus şi tu crina. Bravo!

  4. doua voci divine!!! voooot!

  5. Intr-adevar doua voci exceptionale; iar in ceea ce priveste “latura sensibila” si emotia transmisa, subscriu :))

  6. Va multumesc mult! >:D< @Lovely, ma bucur ca te-am facut curioasa! Merita sa-i asculti cantand, eu nu ma mai satur de melodiile lor :)

  7. Vot!!!

  8. Imi plac mult baladele coreene.Sunt o adevarata “mare” de sentimente.
    Foarte frumoasa melodia! :X

  9. frumoasa melodia! park hyo shin e frumos rau de tot si-mi place vocea lui! ^^

    • Da, Park Hyo Shin e extraordinar de scumpic si frumos :)) Iar vocea lui atat de masculina…hmmmm…e un bombonel :>

Leave a Comment