Printul Sohyeon (2)

Written by biancamishil. Posted in Istorie, Istorie si cultura, Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Printul Sohyeon (2)

Published on aprilie 06, 2011 with 3 comentarii

Printul Sohyun a invatat, de asemenea, limba mongola si a ajutat in cucerirea triburilor barbare situate la granita de vest. In 1644, Printul Sohyun a ramas 70 de zile in Beijing cu Dorgon, stabilind sa cucereasca restul Dinastiei Ming. Apoi, Printul s-a intalnit cu mai multi misionari iezuiti, cum ar fi preotul german Adam Schall, si,prin ei, a fost introdus in romano-catolicism si in cultura occidentala. Regele Injo si servitorii sai apropiati au condamnat acest act de comportare al Printului pro-Qing si,chiar daca Sohyun a revenit in Chosun in anul 1645, tatal sau, Regele Injo, l-a urmarit si persecutat pentru incercarea sa de a imbunatati Chosun-ul prin aducerea in tara a catolicismului si a stiintei occidentale. La doua luni de la intoarcere, Printul Sohyun a murit brusc. Unii istorici sugereaza teoria intoxicarii, deoarece, dupa moartea sa, el avea pete negre pe tot corpul. Ei presupun ca Doamna Cho, favorita Regelui Injo, l-a pus pe Lee Hyung-ik, doctorul curtii, sa aranjeze crima.Doar cateva persoane stiau de detaliile exacte ale mortii Printului Sohyun.

Familia:
Tata: Regele Injo
Mama: Regina Inryeol din familia Han
Sotie: Printesa Mostenitoare Minhwae din familia Geumcheon Gang
Copii: Seokcheol, Seokrin, Printul Gyeongan

Artefacte
Dupa moartea Printului Sohyun, Regele Injo a redus considerabil grandoarea funeraliilor printului mostenitor. Regele Injo nu a vizitat niciodata mormantul fiului sau, pana la moartea sa. Mormantul Printului Sohyun este situat in Gyeonggi-do, Goyang-shi.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on Printul Sohyeon (2). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. :)
  Nu ştiam că este şi partea a doua.
  Bravo
  Am comentat mai mult la prima.

 2. Imi plac foarte mult recenziile tale pt. ca tin de istorie si mereu aflu lucruri noi, chiar daca unele sunt mai triste. Vot!
  Ce fel de tata a putut fi regele Injo de a ajuns sa-i faca rau propriului sau copil…

 3. foarte frumos!:) interesant de stiut ca au existat astfel de oameni.Normal ca nu l-au lasat sa traiasca cei din Chosun, pentru ca era un print mostenitor, si la urma urmei ar fi schimbat o intreaga natiune daca ajungea rege.Cine stie poate s-ar fi crestinat si ei mai devreme:) Asta este, orice lucru se intampla cu un motiv!Felicitari pentru recenzie.

Leave a Comment