Claudia B. [KF]

La multi Ani, Oh Ji ho!

Written by Claudia B. [KF]. Posted in Actori, Stiri

Tagged: , ,

Published on aprilie 14, 2011 with 22 comentarii

de Claudia B. si Michelle

Image and video hosting by TinyPic

Astazi, 14 aprilie, indragitul actor Oh Ji-ho implineste frumoasa varsta de 35 de ani, iar cu aceasta ocazie ne-am propus sa-i facem o prezentare un pic diferita de cea publicata pe blog

http://koreafilm.ro/blog/2010/09/oh-ji-ho-28254/

Image and video hosting by TinyPic

Cand era tanar, Oh Ji-ho vroia sa fie profesor. Cu toate acestea, in 1998 a intrat in Industria de Divertisment, unde a inceput o cariera in modelling apoi a continuat cu cea de actor. A prezentat de doua ori pentru Kim Andre, iar in 2009 a fost premiat in cadrul Festivalului “Asia Model Award”.

Image and video hosting by TinyPic

Intr-un interviu recent a marturisit ca: “De la bun inceput, visul meu a fost acela de a fi actor si niciodata nu am ezitat sa lupt pentru a-mi atinge telul.”

Recent, actorul si-a creat propria afacere, prin lansarea brandului lui “Namja Kimchi”, un produs kimchi proaspat. Marca produsului s-a aflat in topul vanzarilor timp de mai multe saptamani consecutive (mai mult de 42 saptamani) pe piata coreana, iar Oh Ji-ho continua campania de promovare si in Statele Unite pentru a extinde brandul creat.

Actorul Ji-hot?

Image and video hosting by TinyPic

Ca actor, Oh Ji-ho a ales calea cea grea, insistand sa fie mai degraba identificat ca fiind “un actor talentat”, decat cu un “simplu actor aratos “. Numele sau se afla intotdeauna pe listele celor mai sexy, atragatoare celebritati si a fost poreclit “Domnul Gropite”, datorita caracteristicii faciale, dar si Oh Ji-hot.
Odata a spus: “E prea mult! Nu cred ca fata mea este atat de perfecta. Sunt atatia oameni in lume care arata mult mai bine, dar asta nu inseamna ca nu ma simt bine cand aud asemenea lucru despre mine”.
Actorul considera ca mai are inca foarte multe de invatat despre actorie si doreste sa devina din zi in zi mai bun in ceea ce face. Cu cat va deveni mai cunoscut, cu atat va deveni mai lacom in ceea ce priveste cautarea rolurilor de buna calitate si cat mai diversificate.

Impactul Chuno

Image and video hosting by TinyPic

Despre Chuno, Oh declara: “Ca sa fiu sincer, am simtit o presiune. Ideea generala despre mine era ca nu sunt potrivit pentru dramele istorice. Am lucrat cu directorul Kwak Jung-hwan pentru serialele “Single Dad in Love” si “Drama City” si el a fost capabil sa vada potentialul dinauntrul meu si sa-l scoata la lumina. Inainte de inceperea filmarilor la Chuno, mi-a cerut sa ma eliberez de tot si sa devin serios. Mi-a spus, de asemenea, ca trebuie sa arunc flacari din priviri. A fost dificil la inceput, dar acum am capatat incredere. Cred ca dramele istorice ofera o placere mai subtila decat dramele moderne. Chuno a fost filmat in locatii diverse, cum ar fi munti si campii de pe intreg cuprinsul tarii, a avut costume si machiaje variate, arme si scene de arte martiale. Are o multime de elemente care m-au impresionat.”
Dupa terminarea dramei Chuno, Oh Ji-ho a comentat ca se simte usurat ca s-au incheiat filmarile, dar nu in sensul ca ar fi scapat de o povara (cum a fost in cazul altor drame), ci usurat pentru ca “serialul a avut mult mai mare succes decat m-as fi asteptat si pentru ca am facut ceea ce imi doream, sa interpretez un caracter care-mi place”.

Oh Ji-ho pe marele ecran

Image and video hosting by TinyPic

Desi, pana in prezent, a jucat in 6 filme, se pare ca n-a fost indeajuns de norocos incat sa dea marea lovitura. Cu toate acestea, dupa aparitia sa in serialul Chuno, i s-a oferit sansa sa apara alaturi de Ha Ji-Won in blockbuster-ul „Section 7”. In acest film horror-stiintifico-fantastic, Oh Ji-ho va juca rolul unui analist de cercetare. Lansarea primului film 3D coreean, filmat pe o nava, este prevazuta in vara acestui an si va fi promovat pe piata cinematografica internationala. Mai multe informatii despre acesta veti regasi aici:

http://koreafilm.ro/blog/2011/01/section-7/

Oh Ji-ho, actorul prietenos si sincer

Fanii lui Oh Ji-ho au putut descoperi nu numai imaginea unui actor de treaba, ci si bunatatea si sinceritatea sa exprimata prin intermediul mesajelor lasate pe blog-ul sau pe contul de twitter: http://twitter.com/#!/zz5426 . El mentine o stransa legatura cu acestia si isi impartaseste intotdeauna gandurile.

A participat la o serie de evenimente caritabile si a facut diferite donatii, insa cel mai frumos gest a fost cel adresat unei fetite bolnave de leucemie, indeplinindu-i dorinta de a-l cunoaste in persoana. Va mai amintiti?

http://koreafilm.ro/blog/2010/12/oh-ji-ho-implineste-dorinte-42060/

Image and video hosting by TinyPic

Desi a refuzat ca acest eveniment sa fie filmat de catre camerele de televiziune, in presa au aparut o serie de poze, iar intreaga poveste a fost dezvaluita la cateva luni dupa cele intamplate.

Un alt plus este vocea sa „sexy”, asa cum a fost descrisa de catre fani. Desi la inceput pare timid, se pare ca accepta cu bucurie de fiecare data cand este invitat sa cante in show-urile de televiziune si la alte evenimente. In ost-ul dramei „Single Dad in Love” a fost inclusa si versiunea melodiei “It will be good”, cantata chiar de Oh Ji-ho.

Oh Ji-ho, atletul ideal

Image and video hosting by TinyPic

Oh Ji-ho e atasat de sporturi. Se spune ca poate practica toate sporturile cu exceptia golfului, ceea ce e amuzant, pentru ca in serialul “Get Karl,Oh Soo Jung” a interpretat rolul unui jucator profesionist de golf.
De asemenea, a jucat rolul unui boxer amator in serialul “Single Dad in Love”, a practicat bachet, box si fotbal in serialul “Queen of Housewives” si volei in “Autumn Showers”.
In viata reala, a facut parte dintr-o echipa de baschet a starurilor, infiintata pentru actiuni caritabile, si a jucat baseball pentru un sezon intreg, in anul 2010, in reality-showul “Saturday Challenges”.

Hobbyurile lui Oh Ji-ho

Intr-un mesaj pentru fanii lui din fanclubul japonez, Oh Ji-ho a vorbit despre hobbyurile lui, si in special despre modul in care-si petrece timpul liber in zilele de toamna si de iarna, dupa terminarea proiectelor la care lucra.
“Zilele de munca grea s-au dus, acum am revenit la viata mea obisnuita. De obicei ies noaptea (chiar si la miezul noptii) in oras cu prietenii mei, ca sa ma distrez, dar uneori imi petrec timpul singur, ascultand k-pop sau jucand jocuri portabile (Nintendo/PSP).
In momentul asta sunt entuziamsat de un joc din care pot castiga bani. Cand am timp liber, ar trebui sa-mi actualizez blogul in loc sa joc jocuri, dar nu prea sunt muncitor. Ma multumesc cu citirea comentariilor voastre, ha ha ha! Da, trebuie sa-mi cer scuze. Imi pare rau. ”

오지호 생일축하합니다! ^^

Sursa: Amany, o fana Oh Ji-ho din Egipt

Despre Claudia B. [KF]

Claudia B. [KF]

Claudia B. s-a născut în 1980, în oraşul Constanta. Licenţiată în Psihologie la Universitatea “Titu Maiorescu”, Bucureşti, a participat la diferite workshopuri şi seminarii formative în acest domeniu. Pasiunea pentru Coreea, ca ţară şi tot ceea ce reprezintă aceasta ca un întreg a venit odată cu serialele difuzate la televizor.

Browse Archived Articles by Claudia B. [KF]

22 comentarii

There are currently 22 comentarii on La multi Ani, Oh Ji ho!. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Super recenzie Clau şi Michelle :)
    Felicitări.
    Ce poze domnule,ce galant :P
    Arată ft bine Oh Ji Ho şi cântă binişor,chiar dacă a avut ceva emoţii la început,s-a descurcat onorabil.
    La mulţi ani!!!!!Să ne trăieşti :)

    • Claudia B. [KF]

      Ma bucur ca iti place Ana! Imi pare rau ca a aparut asa de tarziu…

      • Mai bine mai târziu decât niciodată :)

  2. 생일축하합니다 오지호!fetelor,dar voi chiar munciti!:)

  3. @Ana si @Geo, multumim…:)
    @Clau, asta e, nu e vina ta, bine ca ai intrat tu sa o postezi, ca altfel aparea poimarti!

  4. Stiu ca este un actor foarte bun, dar in Chuno a fost “dusmanul prietenului meu”… Cred ca v-ati dat seama ca glumesc… La multi Ani, Oh Ji ho !

    PS: Unde se simte miros de chuno, hop si eu…

    Fetelor va felicit pentru articol ! De la ala micu…

    • Ionicar,dar ce simţ dezvoltat ai :)

      • Probabil ca e singura functie dezvoltata de cel de Sus, ca la talente sunt nul ca nulul de la priza… :) Dar apropo pe Seol-hwa cand o sarbatorim ? Si ea face parte din clubul meu, al actritelor preferate… A jucat nu demult intr-un serial istoric extrem de interesant, dar neapreciat de altii. Normal, Chuno e Chuno ! :) Korea forever !

        • Seol-hwa e în ianuarie :)
          Şi mie îmi place mult.Am şi prezentat-o puţin mai demult succint.
          Da,a jucat în Conspiracy in the court,un serial de 8 episoade pe care îl caut de multă vreme.

          • Daca mai ai rabdare, in curand va fi disponibil si pentru iubitorii serialelor coreene din Romania… O sa gasesti tu calea, nu-mi fac griji ! :)

          • M-aş bucura ft tare :)

          • Claudia B. [KF]

            Pai si nu a scris nimeni de ziua ei?

          • Clau,nu :(

  5. LA MULŢI ANI!!!!
    mi-a plăcut tare mult în Chuno, l-am simpatizat din prima clipă când l-am văzut…

  6. Frate ce corpt demential are! Un adevarat barbat! in toate filmele si serialele pe care lam vazut cu el m-a impresionat!
    Un sincer” la multi ani”

  7. La multi ani!… are un zambet unic… cred ca il poti recunoaste usor dupa acest detaliu :))… Felicitari fetelor pentru recenzie

  8. laa muulti ani!
    frumoasa recenzia,felicitari fetele:)
    pozele sunt suuperbe:)

  9. La multi ani, generale!! Nu prea te-am avut la suflet din prima, cand te-am vazut in Chuno, pentru prima data….dar pe parcurs am ajuns sa te simpatizez ( cam atat, ca ai fost acaparat de Daegil )
    - Ca actor insa, esti totally hot, :)) imi place graopita ta, si ai o privire de inger jucaus :D

  10. felicitari! super prezentarea!

  11. La multi ani si buni stimate domn !Desi in Chuno ti-au pus pe frunte semnul sclaviei sufletul ti-a ramas a unui mare si distins nobil pana la final
    multumim de recenzie si frumoasele poze

  12. Ii spun si eu La multi ani cu intarziere, frumosului Oh Ji-ho

  13. La multi ani!!!!Cam tarziu..nuu?
    Oh ji ho…ne incanti cu rolul tau in Chuno!!!
    Song il chucka hamnida!!!!!!!!!

Leave a Comment